טוב, אני רוצה לחלוק איתכם....

טוב, אני רוצה לחלוק איתכם....

מזה 18 דקות אני בת 46. 46!! הנה הסיכום שלי: http://cafe.themarker.com/view.php?t=152777 (בבלוג שלי בקפה דה מרקר). היום אני מכריזה, בכייף, גם על סוג של יומולדת לפורום. אנחנו קיימים מזמן. התחלנו מתי? שנה וחצי? יותר? אז יאללה, בואו נחגוג יומולדת
ותראו איך אנחנו פורחים
...יש עליות וירידות, אתגרים, מעשים טובים, ויכוחים והסכמות. זה הזמן ל-
חג שמח וימים טובים לנו

qrst1 האחת

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo25.gif../images/Emo49.gif

אז ככה, כפי שאת נראית(טפו...טפו...) לא פלא, שאת מגלה לנו את גילך... כל מי שראה אותך אי פעם תהה...- האם זהו גילך האמיתי..?! *היום בו נולדת , הוא היום בו החליט הקב"ה שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדיך...(רבי נחמן מברסלב) שלושה סוגים של בני אדם יש בעולם: אלה שגורמים לדברים להתרחש, אלה שמתבוננים במה שמתרחש ואלה שתוהים מה התרחש. ואת ניחנת כמו לשלושתם... כמו דבורה שמתעופפת בין פרחים וצוף אוספת כך יהיו תמיד סביבך, באושרך ובשמחתך וכל יום ויום חדש יהיה מתוק כדבש. עם כל הטוב שבעולם...

p a l o m a

New member
מזל טוב חנה, מחכים לך עוד המון

ימי הולדת.. אינשאללה.... כל שתאחלי לעצמך - לו יהיו!

אילהT

New member
../images/Emo96.gif ו ../images/Emo212.gif

מזל טוב לך, חנה. "אחרי החגים" נשב לקפה ועוגה, טוב? לחגוג לך יומולדת

sarins

New member
היום יום הולדת...היום יום הולדת../images/Emo65.gif

חנה יקרה, ברכות ליום הולדת מוצלח במיוחד! לשנה מרגשת,חוויתית,עוצמתית ופוריה ויחד עם זאת רגועה ושלווה... לשפע אושר, אהבה ובריאות ושעות קסומות עם ילדייך. מזל טובבבבבבבבבב!!!|

shian

New member
מזל טוב ../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

בטוחה שהרווחת כל שנה ביושר!

shian

New member
ומשהו בשביל החיוך

אם את שייכת ל"מפלגה" שלי, אחת הדרכים לחגוג היא מזון אז מצרפת משהו רלוונטי: According to the Jewish Calendar, the year will be 5768. According to the Chinese Calendar, the year will be 4705. That means for 1,063 years the Jews went without Chinese food. These were known as the Dark Ages.

ATAF151

New member
מזל טוב

המון מזל טוב ליום הולדתך. אני רואה שאת מיחידות הסגולה שלא מתביישת לפרסם את גילך ברבים.

ש ק 1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

יום הולדת שמח מזל טוב והמון המון אושר

למעלה