טוב אני רישמית בפאניקה! לא מאושר!!

DianaSo

New member
טוב אני רישמית בפאניקה! לא מאושר!!

מה לא מאושר?? איך אפשר לתת לי משכנתא לפני 5 שנים ועכשיו הגרירה בעצם לא מאושרת???? מכרנו את הבית שלנו במחיר גבוה. קניתי דירה במחיר הרבה יותר נמוך (הפרש של כ- 43 אלף דולר לא צחוק). עכשיו התחלנו תהליך גרירה והבנק לא מאשר לנו את הגרירה. משהו עם אחוז המימון גבוה... אני לא מבינה אני מכרתי בפחות!! עכשיו הם דורשים שאנחנו נפריש כסף לתוך המשכנתא.. -דא- אני צריכה לקבל קודם את הכסף מהקונה.. שמחכה שאני אגרור את המשכנתא שלי שהוא יקח את שלו ואז יתן לי את הכסף. אני מתכוונת להפריש את הכסף לשם בכל מקרה אבל הם דורשים אותו עכשיו. אם לא הם לא מאשרים את המשכנתא!! אני מתה!! אני פשוט יושבת כאן כולי צמרמורות של פחד.. אנחנו עוד צריכים להעביר כסף לדירה שקנינו בפחות מחודש!! פשוט בא לי לקפוץ מהגג..... עשינו את הצעד לטובת המצב הכלכלי ואני שלמה איתו. אז למה עוד להכביד למה להקשות למה לשים לי מכשולים?. מישהי יודעת מה עושים במקרה כזה?? והם לא מוכנים לקבל מאיתנו ערב או שתיים או שלוש או מאתיים. והם מבקשים ערבות בנקאית של חברת ביטוח חיצונית (כנראה שזה הטרנד החדש). והם יחליטו או זה מאושר או לא. אם לא אז אנחנו בבעיה מאוד מאוד רצינית. ואני כאן עוצרת גולה בגרון ועוד שנייה מתחילה לבכות מול המסך.

למעלה