טוב אני שואלת את זה עבור אחי.

דפננה.

New member
טוב אני שואלת את זה עבור אחי.

1. כמה עולה פסיכומטרי? (הוא אחרי צבא אולי יש הנחות?) 2. דרך איזה מכון הכי כדי ללמוד לפסיכומטרי?(וכמה עולה במקום הזה). זה מה שהוא שאל אותי דרך הטלפון. במידה ויהיו לי שאלות נוספות. אני יפנה שוב. בתודה מראש. אני.

אז ככה...

1)הפסיכו´ עולה כ425 ש"ח (הרשמה למבחן) + 49 ש"ח (ערכת ההרשמה) 2)איזה מכון הכי כדאי? זאת שאלה קצת קשה כי כל אחד יגיד משהו אחר אבל שלושת המכונים המובילים הם אנקורי,קידום ויואל גבע.

צביקה ו

New member
אני מאוד התרשמתי מ"קידום"

זו גם פעם ראשונה שלי בפורום אז זו ההזדמנות להציג את עצמי - אני עולה לכיתה י"ב, עושה קורס פסיכומטרי בקידום וניגש למבחן באוקטובר. אני הכי חזק באנגלית (כמעט שפת אם) ובעיקרון מסתדר פחות או יותר בחלקים בעברית ובמתמטיקה (אבל אני אוכל להיות יותר בטוח אחרי שאלמד את כל המילים ואחרי תרגול בשני החלקים). אני מאוד מרוצה מ"קידום". יש לי מדריכה מעולה והם נראים ממש רציניים - יש להם מודיעין אמין, הם עושים לנו מבחני ביניים שמנותחים במחשב, הספרים טובים וכמובן שאפשר להיעזר גם באינטרנט. אני מרוצה. בהצלחה לכולם במבחן ואני מקווה להמשיך להשתתף בפורום

שלום וברוך הבא ../images/Emo24.gif

למה שלא תצטרף לשרשור של כל מי שהולך להיבחן באוקטובר? שיהיה המון בהצלחה, ושנראה אותך פה עוד הרבה

TenDeR BoY

New member
היי דפנה :)

אני לא מסכים, שלושת המכונים המובילים כיום הם קידום יואל גבע והיי קיו. הקורס של אנקורי ממש לא מומלץ,חבר שלי עבר את הקורס והוא ממש לא היה מרוצה. אני הייתי הולך או על קידום או על יואל גבע, כאשר ההמלצה שלי היא קידום, הקורס של יואל גבע וקידום זה כמעט לחלוטין, ההבדל היחידי הוא במחיר ביואל גבע המחיר הוא כ 6500 ש"ח בעוד שהמחיר בקידום הוא כ 5500 ש"ח. בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה :)

Mase

New member
תשובות...

אני עשיתי קורס של אנקורי דרך בי"ס שנה שעברה בין י"א ל- י"ב במחיר של 1000 ש"ח (מסובסד במידה רבה). הייתי מאוד מרוצה מהקורס והוצאתי ציון גבוה (710). אין לי מושג כמה אמור לעלות קורס אחרי הצבא ואם ניתן להשיג מימון מגורמים שונים. בכל אופן, שיהיה בהצלחה

דפננה.

New member
ממש תודה רבה על התשובות ../images/Emo140.gif ואם

יהיו לו שאלות נוספות אני ישאל אותכם. ממש תודה. אני.

למעלה