טוב אני שואל המון שאלות! וחלקם אולי "בורות"

new2008

New member
טוב אני שואל המון שאלות! וחלקם אולי "בורות"

אבל מה לעשות הודני צעיר שאפילו לא נטבל! ולא משתייך לשום קהילה! חוץ מקהילת המאמינים הגלובלית! אבל בהחלט מאמין! אני מאמין שרוח הקודש שיחררה אותי מהמון! ואני מאמין שישוע אכן בחר בי! אני מאמין שורח הקודש גילתה לי את האמת והובילה אותי לאמת! אני מאמין שרוח הקודש שינה את הרצונות שלי שהיו בעבר והחליפה אותם באחרים! אבל מעולם לא חוויתי תופעות של רוח הקודש! שניתן לראות בסירטונים ברשת או שאתם חווים! אם זה רעד בגוף, דיבור בלשונות, התעלפות וכו'! השאלה שלי היא האם גם אני יחווה את זה? ומה מרגישים? אני כן חש נוכחות לפעמים כשאני מתפלל! אבל זהו רק זה!

הטבילה ברוח הקודש

הטבילה ברוח הקודש היא לא רעד בגוף, דיבור בלשונות התעלפויות וכו', אלו הם יכולים להיות ביטויים של הטבילה, במיוחד הדיבור בלשונות, שזוהי מתנת הרוח. הטבילה ברוח ניתנת לכל מאמין שמבקש מהאב, וניתנת בעיקר בסמיכת ידיים, לשם נתינת כח עליון למאמין שהוא יוכל לשרת את ה' בכוח רוח הקודש. מתנות הרוח נועדו בכדי לשרת את ה' ואת קהילתו.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמסכימה..ואין "חוק" שמפרט איך זה אמור

להרגיש או להיות
הדיבור בלשונות הוא תופעה מיידית ללטבילת רוח הקודש, שזה גם לא נכתב במפורש אלא שזה מה שקרה בכל הפעמים שהיתה טבילת רוח הקודש ומאחר ואין דבר שנכתב סתם בספר של אלוהים ולא צירוף מקרים ניתן להבין שאם כך זה קרה תמיד אז עדיין זה כך קורה, ואת זה אנו כבר רואים ומכירים מסביבנו תודה לישוע. ההתמלאות ברוח הקודש להבדיל מהטבילה, מתרחשת תמיד, גם לפני הטבילה וגם אחריה, והיא גורמת לפעמים להתרגשות רבה ומופלאה שגורמת לרעד או לבכי או פשוט לאושר רוחני שאינו מהעולם הזה "מילולית"

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifועוד משהו-אני נהנית מלקרוא את השאלות שלך

ובכלל את הדו-שיח שמתגלגל אחריהן
אז תמשיך אין סיבה להתנצל

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלא הבנתי האטימות פה היא של מי?

ובכל מקרה דהאמא ולמרות שהאייקון של קונדום ששמת בא בהמשך לתוכן הכתבה שצירפת..עדיין ..ולא יודעת אם לעוד מלבדי, זה צרם לי הכותרת הסתמית של קונדום בפורום.. מממ..אולי זה רק אני..

זאת לא רק את!!! דהאמא, ראשית כיצד ההודעה שלך

קשורה לשרשור הנוכחי?!?!?!?! שנית, לא היבנתי מה האטימות בעיניך?? למנוע התפשטות של מחלת האיידס, בכל אמצעי אשר יהיה (במיוחד הימנעות מקיום יחסים...)??? ואתה עוד מדבר על אטימות!!!

דהאמא

New member
את משחקת אותה תמימה?

או שאת באמת כזו? את יודעת טוב מאד אצל מי האטימות. האטימות הוא אצל מי שהכריז כי קונדומים לא מונעים הידבקות במחלת האיידס, בהתייחסו לאפריקה נגועת המגיפה. ואותו ה'מישהו ' הוא אדם שמיליונים רואים אותו כקדוש ושותים בשקיקה כל מילה ומילה שיוצאת מפיו.

ד ר א ל

New member
למה אתה משוכנע שהאפיפיור טועה בנושא זה?

האם המדע הוכיח מעל לכל ספק שקונדום עוצר איידס? לא נראה לי. משלוח של קונדומים לאפריקה לא יעזור להציל את היבשת מהמגיפה. מה שכן, נראה מוזר שהאפיפיור מתנגד, כלומר, עלות המשלוח על חשבון הוותיקן? דבר שני, באחד מאותם "ימי איידס" הוצעה תרופה לאיידס. תרופה שאין צורך במליוני דולרים בפיתוחה, אין צורך במאות מדענים, היא פשוטה ושווה לכל נפש. התרופה הבדוקה לאיידס - נאמנות בין בני הזוג. אבל בני אדם מעדיפים הנאה מינית מכל הבא ליד (קשה להאשים אותם) - אז יהיה איידס. אגב, מי שהציע את התרופה הבדוקה לאיידס, אמר שקונדום יעזור בהחלט, בתנאי שיקנדמו את כל הגוף, כולל הלשון.. אז בבקשה, להמציא גומי דק שיפריד בין שני בני האנוש שמקיימים יחסי מין. מזכיר קצת את עניין החור בסדין של החרדים..

lion 7

New member
כאשר האפיפיור וכהני דת מטיפים

למין במסגרת הנישואים אזי לא לבוא בטענות למי שכן מסתכן במין מחוצה לו , זו קללה שהאדם הביא עליו במו ידו , גם כן הסרטן מגיפה מתוצרתו האישית , תראה כמה אנטנות נבנו במדינה , לחברות הסלולר אין מצפון ואין דין ודין בכל הנוגע לרמת הסאר או רמת הקרינה מהמכשיר , העיקר למכור גם עכשיו בתקופה כלכלית קשה , זו לא רק החברות שמוכרות ולא מיידעת על הדבר הנוראי יותרד מאיידס , אלא פשוט גם אנחנו נהנים לקנות מכשירים בשווי אלפי שקלים מלאים בקרינה , וזה להנאה האישית .. אחרי זה יוצא איזה אישיות דתית ומבחינים ובוחנים אותו בזכוכית מגדלת בשביל להאשים אותו במניעת הפצת הקונדום , לפני הקונדום יש תרופת מניעה ואמצעים אחרים המיועדים להגבלת הילודה כמו בסין , האם זה אסור להביא ילדים בסין או בעולם (בעיה דתית או לא משתקפת עם פרו ורבו )

ד ר א ל

New member
ליאו מעניין, האם בנצרות מתייחסים ל"פרו ורבו"

כמו ביהדות? הנצרות מעודדת הולדת ילדים? ואם ישנו אדם שנמנע מכך, נוצרי דתי "יעקם את אפו"?

דהאמא

New member
המדע לא הוכיח מעל לכל ספק שקונדום מונע איידס?

ה"מדע" גם לא הוכיח מעל לכל ספק שחגורה מצילה חיים. אתה שם חגורה? אי אפשר להידבק באיידס מנשיקות.

דווקא אפשר

אם יש פצע בפה ויורד בטעות דם. תחשוב על זה דהמא, אם האנושות הייתה שומרת על טוהר המשפחה וקיום יחסי מין במסגרת המיועדת לה(הנישואין), מחלת האיידס לא הייתה מתפשטת כלל, וספק אם הייתה פורצת.

למעלה