טוב אנשים-אני לא ממש מפה אבל-סקר!

tttttttttt1

New member
טוב אנשים-אני לא ממש מפה אבל-סקר!

מי כאן לומד נהיגה?
איזה שיעור? |ל| איך הולך? עברתם כבר תיאוריה? או בקיצור - תגידו מה שבא לכם.... אגב,אני טל..אין לי מושג מה אני עושה פה...אבל אתם בטח תקבלו אותי [ואם לא, לא ממש אכפת לי
]

ליטול B

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קיבלנו אותך חחח

תאמת אחת הסיבות שאני לא מתחילה היא כי אני לא רוצה טסט בחורף אבל אני אתחילעוד מעט... ותאוריה אני לומדת הכי מהר שאני יכולה כי שמעתי שאחרי החורף יהיה במקום 30ומשהו שאלות 60 שאלות ושמעתי גם רוצים להכניס הכנה כזאתי לפני..
.. בקיצור אני רק בתאוריה
..

tttttttttt1

New member
אחלה..בהצלחה בתיאוריה...לפי מה שאני

יודע התיאוריה לא תהפוך להיות 60 שאלות אלא היא תהיה 30 שאלות על מחשב,ויהיה זמן מוגבל של 40 דקות אני חושב [ואגב,זה צחוק-4- דקות זה פוללללללללללללללל זמן..אם את יודעת את החומר ואת נופלת על טופס נחמד ככה זה אמור לקחת לך 5 או מקסימום 10 דקות ככה...בחיים לא 40 דקות
] אבל אל תקחי סיכונים-הכי טוב שתסיימי עם זה כבר עכשיו ...

Infinity AL

New member
תקשיבי...

טסט בחורף זה לא נורא כמו שחושבים, אני אומרת לא מניסיון אישי אבל שני האחים שלי עברו טסט, אחד ראשון ואחד שני, ושניהם עברו בחורף...הקיצר אם את נוהגת טוב, את תנהגי טוב בכל מצב...אל תדחי את הנהיגה בגלל זה, במיוחד אם יש לך מימון ממהורים...... אני גם אגש לטסט בחורף, בטוח...פשוט לנהוג כמו שלומדים, ולאט ובזהירות יותר בגלל החורף..ויהיה טוב. לדעתי תתחלי, אין דבר יותר שווה מלקבל רישיון בגיל הכי צעיר שאפשר, להיות ראשונה וזה

Infinity AL

New member
אממ../images/Emo131.gif../images/Emo131.gif

אני לומדת. שיעור 13. הולך נחמד. לא עברתי תיאוריה, אני יותר מדי פדלאתית בשביל זה, וכל הזמן דוחה את זה..בקרוב

tttttttttt1

New member
אחלה גם לך ../images/Emo13.gif

ותסיימי עם זה כבר-זה באמת קל וחבל לדחות את זה...עדיף שזה יהיה כבר מאחוריך =)

אני רק התחלתי ללמוד לתאוריה..

לפני שבועיים בערך באינטרנט זה כ"כ הרבה חומר אני אשתגע =[ בכל מקרה אני אעשה תאוריה בחודשיים הקרובים [שמעתי שבינואר 2007 משנים את שיטת הבחינה וזה יהיה יותר קשה.. תעשו כמה שיותר מהר!] ושיעורים אני אקח רק שנה הבאה כי ההורים הבהירו לי שלא בא בחשבון שישלמו לי על פולין וגם על שיעורי נהיגה באותו זמן

tttttttttt1

New member
יש לך כזה דיסק ?

אם יש לך דיסק כזה שמקריא לך את כל החומר זה מממש טוב..למדתי רק מזה...הרבה יותר טוב מללמוד את החוברת הזאת ....על ללמוד מהאינטרנט אין לי מה להגיד כי לא ניסיתי...

eynav br

New member
פה אפשר רק בגיל 18../images/Emo7.gif

אז אפילו לא התחלתי
אני מקווה ששנה הבאה אני אוכל לעשות אולי רשיון בארה"ב ואם לא אז עוד שנה+ פה או בארץ...

למעלה