טוב אנשים,אני עפה לי הביתה עוד מעט

טוב אנשים,אני עפה לי הביתה עוד מעט

ואני רוצה לפני זה לאחל לכולכם שבת שלום,שבת שקטה ורגועה,תתנהגו כמו בני אדם בבית,על הכביש,ובכל מקום אליו אתם מגיעים... תשמרו על עצמכם,יש המון התרעות,אל תעשנו יותר מדי שלא יהיה לכם בסוף כאב ראש (לאלו שכן מעשנים),לאלו שלא מעשנים,תהנו בכל דרך שעושה לכם טוב.. ולחברים הפרטיים שלי שנמצאים כאן- אתם מקסימים,ואתם מדהימים,והכי חשוב,אתם אנשים טובים שתהיה לכם שבת שלום!

tiger

New member
ש"בס

ואינשאללה שניתראה פה שוב כולנו גם ביום ראשון/שני... עייפים אך מבסוטין. והלוואי שלכולכם לא יגיע הצב שמונה. איך הם רוצים לצאת למילחמה אם את גורם ההפתעה נותנים היום לצבים? מה קרה ליונים הטובות והנאמנות? אכלו אותם,טוב שמעתי שגם מצבים עושים מרק טוב.אינשאללה שזה מה שכולנו נקבל:מרק צב שמונה.עם הרבה שום. מה לא שמעתם:היונה שלום הרגה את הצב שמונה.היא נתנה לו בראש עם ענף של עץ זיית.לא צחיק. t שמישהוא יעצור כבר את המנהל הזה.המעודד סמים הזה.המדיח הלאומי ... שאף ג´וינט לא נידלק במדינה בלי לקבל עידוד וברכה מוקדמת מהרבי טייגר מחסידות לוד ורמלה מה לא ידעתם? אויב הציבור מיספר אחת אחר יעסר לפחות

ZBlaster

New member
שכחת לציין שמה כתבת

נכתב בסאטלה עמוקה מאוד.... מאוד מאוד....
Z-Blaster

זהר פלד

New member
../images/Emo6.gif

ולחשוב שאני וחבר שלי ברגע של סטלה פיתחנו סטארט אפ: חווה לגידול צבי דואר בנגב... כמו שאומרים, twisted minds think alike

למעלה