טוב אנשים החלטתי לעבוד לפי השיטות

Da Jackel

New member
טוב אנשים החלטתי לעבוד לפי השיטות

שחילקתם לי פה לקח זמן אבל עכשיו סוף סוף כל ה MESH חלק ומתחבר דיי טוב (אני חושב לפחות) בכול אופן אלו ה RENDERים האחרונים אשמח לשמוע חו"ד נוספת כי אני כבר על סף התחלת טיקסטור דרך אגב יש למישהו טוטוריאל טוב לתאורה / טקסטורה למכונית ?

eldarinn

New member
זה יותר טוב ממקודם

אבל גם כאן אין אחידות מלאה משום מה..אם השתמשת בשיטה של חיתוך ממשטח אחיד זה נראה לי קצת מוזר בכל זאת...

Da Jackel

New member
את האמת אלדרין זה כבר הכי טוב

שהצלחתי להגיע... אולי הטעות היא בגאומטריה עצמה של הרכב וחלק מה POLYים שלי לא במקום. בכול אופן אני דיי מרוצה מהתוצאה בינתיים ואני מתחיל ברנדר טסטים יש עוד קצת עבודה מידול של פנים רכב פשוט ושל הפנסים אבל זה דיי הסוף מבחינת המודל

eldarinn

New member
עכשיו אתה מדבר ../images/Emo45.gif

לפעמים כשרואים דברים במודל "חימר" רואים את כל הדברים הקטנים ביותר שלשם זה בעצם נועד השיידר הבסיסי כדי שכל מיני השתקפויות וכו' לא יגנבו את ההצגה על חשבון בנייה טובה. מהרינדור הזה עושה רושם שהעבודה שעשית בהחלט טובה מאד ואין צורך להתקטנן על שטויות

Da Jackel

New member
תודה... ../images/Emo13.gif

את האמת אני שמח שסוף סוף יוצא מכל העבודה הקשה משהו... את האמת כשעובדים על סצנה מסויימת המון זמן חושבים שהיא פשוט לא משהו בגלל שמתרגלים לראות אותה. בכול אופן אני עכשיו מבצע עוד רנדרים ומשלים חלקים אחרונים במודל, (קיבלתי מרץ מהפידבקים שלך ושל 3DEAD) אני אעדכן בהמשך...

RJ11

New member
אני...

לא הכי מבין בנושא, אבל נראה כאילו שמו למכונית שלך חלונות עקומים. זה מפריע לי, וזה גם הכי מציאותי.

3Dead

New member
נראה מצוין !

ואלדרין צודק - השיידר מכסה על הפגמים הקטנים

ilankt

New member
מדהים!

באמת מעולה! אהבתי את החומרים\טקסטורה\שיידר או מה שזה לא יהיה. ד"א זה רק אני או שדרך הפנס רואים את הגלגל בצד השני של האוטו

יפה, תוצאה מעולה

לפי דעתי צריך לשנות רק את החומר של הפנסים, כי הוא לא ריאליסטי. הפנסים בדרך כלל לא חלקים כמו החלונות (נראה שהשתמשת באותו חומר). חוץ מזה, לפי דעתי זה באמת מידול מדהים וריאליסטי כמעט לחלוטין, אפשר לעשות איתו פרסומת לAUDI.
תוכל לשלוח את הרפרנס שהשתמשת בו ליצירת המכונית? באמת כל הכבוד

Da Jackel

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

בקשר לפנסים, חלונות ושאר דברים אין מה לדאוג, זה רק RENDER TEST שום דבר לא גמור כמובן יש גם מה להמשיך ולמדל עדיין... אבל אני באמת מקווה להגיע למראה כמה שיותר ריאליסטי אני נורא שמח שאהבתם

אנימטור

New member
עבודה מעולה.

כמו שנאמר, את ה"תקלות" הקטנטנות במידול לא רואים במוצר המוגמר. בא לך לשתף אותנו בחומרים והתאורה שבנית שם? אהבתי את המגנזיום במיוחד. ואיזה מנוע רינדור?

Da Jackel

New member
תודה רבה, בעקרון אלה עדיין

RENDER TEST ככה שתאורה מיוחדת אין שם כרגע זה רק DIRECT ILLUMINATION עם תאורת SKYLIGHT. אני משתמש ב BRAZIL, ובקשר לחומרים כרגע: לגוף המכונית ניסיתי גם את ה CAR PAINT שנמצא ב- ADVANCED MATERIAL SHADER של הברזיל + HDRI, וגם עשיתי ניסיון עם סתם שיידר רגיל של ברזיל שהוספתי לו FALLOFF. המגנזיום הם BRAZIL CHROME עם כמה שינויים קטנים אבל בינתיים אין משהו מיוחד כי אני עוד לא סגור עדיין באיזו סביבה אני מרנדר את המודל

למעלה