טוב אנשים זה לא יכול להמשיך ככה.....

ליאת275

New member
טוב אנשים זה לא יכול להמשיך ככה.....

ההתעלמות הזאת מקארי שלנו בארץ... קצת הרבה מעצבנת...אחרי כל מה שהיא עשתה ב3 שנים האלה..כל מה שהיא השיגה (:) אנ י אומרת להציק לעיתוני הנוער שישימו כתבות עליה תמונות ופוסטרים... אימייל ראש1 [email protected] אימייל מעריבה לנוער [email protected]

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא משוכנעת שאני רוצה

שיכתבו עליה בעיתונים כאלה. ברגע שהיא תקבל יותר מידי יחס מעיתוני פופ כאלה, ילדות יצורות בנות 12 (רעות זוכרת את זאתי שאוהבת טיילור
) יבואו לפה ויהרסו לנו את הפורום
אני אוהבת אותו כמו שהוא

ליאת275

New member
אבל עכשיו היא לא מקבלת בכלל...

וזה אומר אי הגעה
אני רוצה שיתחילו להתייחס לקאנטרי פה...=) בקשר לילדות בקטנה יש מי שירסן אותן

LeAnnDylan

Well-known member
את מתכוונת שאת רוצה שיכתבו עליה

ויתייחסו אליה כדי שהיא תגיע לכאן לטור? כי אם כן אני חושבת שהסיכויים (גם אם יתייחסו אליה והיא ממש תצליח פה) הם די נמוכים. כי בשביל שאמן קאנטרי יעשה טור עולמי צריך יותר ממדינה אחת אובססיבית. אני לא באמת עוקבת אחרי מספר המעריצים שלה ברכבי העולם אבל אני בטוחה שזה לא משתווה לכמות המעריצים של שאניה טווין בזמנו כשהיא עשתה קרוס אובר לפופ ועשתה טור עולמי. ואומנם אני לא חזקה בנתונים אבל זה לא שהוא היה כישלון אבל הוא גם לא הכי השתלם. אני לא באמת רואה אמני קאנטרי במצב הנוכחי של שוק המוזיקה יוצאים מהבועה הבטוחה שלהם בארה"ב. לכן כל מה שיעשה הפרסום בארץ לקרי זה יביא אלינו פקאצות

LeAnnDylan

Well-known member
נו את לא זוכרת שהיה איזה עמוד של איזה פקאצה

אחת עם כל מיני נצנצים וכאלה ואז היה בצד סקר מה אתם חושבים על טיילור והצבעת בסוף "סתם כונפה מכוערת" או משהו ואז היה כתוב "מי שהצביע לכונפה מכוערת סתם אידוט" או משהו בסגנון אני אל זוכרת נו תכתבי טיילור סוויפט בחיפוש בעברית בגוגל ותמצאי את זה

symptoms

New member
אה זה, כן, זה היה בלוג מקסים

שקלתי להירשם אליו ולבלות את כל זמני שם, בסוף החלטתי שלא. רעות

למעלה