טוב אנשים, זה נגמר

טוב אנשים, זה נגמר

אחרי ששגעתי לכם ת'שכל אם עשיתי טעות או לא כשנפרדתי מאפרת. החלטתי שאני לא מסוגל לעמוד בלחץ של מערכת יחסים רצינית כרגע (גם עוברת עלי תקופה לא קלה, גם אני חוזר למסגרת צבאית בעוד פחות משבוע) ונפרדנו היום.

מאוד מצטערת לשמוע../images/Emo4.gif

אני יודעת כמה אהבת אותה, ואני מניחה שיש לך את הסיבות שלך ושהן מספיק טובות ושקולות. כל דבר שאומר עכשיו בטח לא ממש יעזור, זה כאב שלא ניתן לתאר ולא ניתן להקשיב לקול ההגיון. יש לי כל כך הרבה מה לומר לך כדי לגרום לך להרגיש טוב יותר אבל אני ידועת שהכל יישמע מיותרכרגע. דבר אחד שאמרו לי אחרי הפרידה שלי (שהייתה כל כך קשה...) ולא הקשבתי לעצה הזו, רק כשהתחלתי להקשיב לה התחיל להיות לי טוב יותר (חבל שלקח לי כמה חודשים להתפנות להקשיב לה) נדב, תעשה עכשיו רק מה שטוב לך. זה הזמן. רק מה שעושה לך טוב, רק מה שמשמח אותך.

מיטללל

New member
נדב

שאוהבים מישהו באמת - לא "מתמודדים עם הלחץ" של מערכת יחסים רצינית בתקופה לא קלה אלא המערכת הרצינית עוזרת בתקופה הלא קלה. אם זה לא המצב כרגע ביניכם הדבר הכי נכון לשניכם זה להיפרד. לא יודעת איך אתה מרגיש עכשיו.. אם אתה צריך לדבר - תרגיש חופשי.. (אני מבטיחה הפעם כן לענות למסר
)

את...

אני לא יודע אם לומר תודה או להפגע (
). וברצינות, כן אהבת אותה באמת באמת. אבל אני צריך קצת זמן לעצמי ואת יודעת למה.

Cobe Anan

New member
לקח לי קצת זמן למצוא מה להגיד..

אבל אני בכל זאת מרגיש צורך להגיד משהו.. תראה, נדב, יש בחיים שלנו הרבה תהפוכות.. אתה לא יודע אם אתה הולך לפגוש בטעות את מי שתהיה לצידך כל החיים, או אם תאבד ברגע אחד את מי שחשבת במשך שנים שתהיה האחת.. אני חושב שאם הרגשת שהיחסים מעיקים עליך, עשית בחכמה- אהבה היא זכות, לא נטל. אני לא יודע אם בטווח הארוך זאת היתה החלטה נבונה או אומללה. אבל אני כן יכול לומר שרוב הסיכויים הם שבעוד שנה-שנתיים מהיום, גם אם לא תהיה מאושר כמו שהיית יכול להיות עם אפרת, אתה לא תרצה לחזור אחורה- אפקט הפרפר: חזרה אחורה תשנה את כל מה שמסביב, ואתה לא תהיה מוכן לוותר על מי שאתה. מה אני בעצם אומר? אחי, קשה לך עכשיו, אני יודע. אבל זאת היתה החלטה שלך, ועם כל הקושי, תמיד תזכור שלא סתם החלטת להיפרד מאפרת. היה לך קשה מדי, והקשר עשה לך רע. עכשיו ייקח קצת זמן עד שהכאב ישכך, אבל אחר כך יהיה יותר טוב. אני באמת מקווה בשבילך. תהיה חזק!

תודה אחי

למרות שממש לא היית צריך. אני מקוה שזה מובן, לא היה לי רע עם אפרת, ממש לא. אה ודבר אחרון, אתה מתכוון לדטרמיניזם לא לאפקט הפרפר.

Cobe Anan

New member
המממ...אני לא אתווכח עם תואר בפילו`

פשוט התכוונתי שאפילו השינוי הכי קטן שייעשה היום, ישנה בסופו של דבר את כל העתיד שלך.. ולכן לעולם לא תרצה לחזור אחורה ולשנות כלום..

דטרמיניזם אחי

אפקט הפרפר מתייחס למזג אויר חחחחח. בכל מקרה אני מאוד מאמין בזה, אז תודה שהזכרת לי.

למעלה