טוב אנשים זה עוד מעט קורה.

טוב אנשים זה עוד מעט קורה.

אז עברו נראה לי שנתיים מאז שאני פה בפורום התחלפו עשרות אם לא מאות של כותבים,אבל נשארו ה10 אנשים הקבועים שתמיד היו בכל תקופות הפורום.אז חלק כבר התגייסו חבל עומדים להתגייס וחלק עדין בבית הספר. אז בקיצרה אני יספר לכם שהגעתי לפורום הזה זה היה נראה לי כל כך רחוק ובלתי אפשרי אבל גם זה הגיע ואני עוד חודש יהיה על המטוס ויטוס למסע שלי לפולין.סוף סוף אני יחווה את החוויה שאני מחכה לה כל כך הרבה שנים אז ב11.10 אני יהיה בפולין במסע שלי. עכשיו הגיע הזמן שתתינו לי עצות(מה שבא לכם),מזג אויר שהולך להיות וכ"ו תודה על ההקשבה

עצה קטנה

היו לי ולך לא פעם ריבים כאן על איך לקחת את המסע הזה. אז יש הרבה דרכים לקחת את המסע הזה וכל אחד בעצם לוקח אותו בצורה אחרת לגמריי. אבל חשוב לי שתדע שחוויות עם החבר'ה זה חשוב לא פחות, אתה תיווכח בעצמך ותראה שגם המריכים וגם התלמידים מנסים לשנות אווירה מדיי פעם ולעשות קצת כייף ואותנו, המשלחת הספציפית שלנו הייתה באמון אתרי בילוי וקניות וזה נחמד זה אפילו דיי עשה את הטיול. החוויות הכי גדולות שלי הן הכייף עם החבר'ה, והזכרונות הכי גדולים שלי זה מה שראיתי. ואני יודעת שאתה נוקט בעמדה של "זה מסע זכרון וזהו" אבל זה לא ככה, וכשתהיה שם אתה תראה..אל תמנע מעמך להנות..אתה לא עושה משהו רע. תהנה ותצבור המון חוויות!

N o a m i t

New member
צודקת

זה כל כך לא רק מסע של עצב ובכי ודיכאון כמו שחלק חושבים. היו לי קטעים בטיול שזכורים לי כהכי מצחיקים וכיפיים שעברתי בחיים.הווי חברתי מדהים, המון כיף וצחוק. העצה הכי טובה שלמדתי מהמסע שלי שאני יכולה לייעץ לאנשים שהולכים לעבור אותו, היא לבוא למסע הזה בלי ציפיות, בלי לנחש איך אני ארגיש פה ואיך אני ארגיש שם, ואיפה בוכים ואיפה שמחים, ולקחת תמסע הזה כמסע אינדוידואלי בהרגשות ובמחשבות, שיהיה לך מסע מדהים מדהים מדהים כמו שהיה לי.

Old Cat

New member
אשתדל להכנס לכאן יומיים לפני

ולספר לך על מזג האויר. אני אמור להיות שם באותה תקופהבביקור משפחתי. הפעם אני לוקח את בתי הצעירה (הכל יחסי.......) לסיור משפחתי/שורשים בפולין. אם יתנו לכם להגיע לאינטרנט תוכל להשתנמש בכל מקום בשירות של www.gate2home.com תכנס לשם ותבחר בעברית . תוכל לשלוח מיילים ישירות משם, בעברית, מכל מחשב.

שלחתי לך תגובה להודעה אבל הבנתי מה

מעשיך בפולין. אני יודה לך מאוד מאוד מאוד אם תיכנס כמו שאמרת ותגיד מה המזג אויר כדי שאני אדע מה לקחת איתי יותר.כמובן שאני אצטייד בבגדים חמים ובבגדים למקרה והשמש תחליט לצאת לה תודה רבה וניהיה בקשר

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif גיא, סוף סוף..

מאז שנפתח הפורום אתה משתתף איתנו והכל.. ועכשיו תצא למסע, המון
אין עצות חדשות מעבר למה שכבר נכתב, רק קח הכל בפרופורציות ותנסה לספוג כמה שיותר ולהקשיב לאנשי העדות ולמדריך\מדריכה. עוד מעט כבר לא תהיה "צעיר", כמו שאומרים בצבא.. חחח.

trigotrigo

New member
בהצלחה, אחי

עצות? אל תיקח מאף אחד. זו העצה היחידה שאני נותן לך, כיוצא מן הכלל המעיק על הכלל. הכי חשוב שאת המסע תראה דרך העיניים שלך, ולא דרך מה שאחרים אמרו לך לשים לב אליו וכו'

למעלה