טוב,אנשים,יום ההולדת של הפורום מתקרב.

• פותח הנושא OOOO0
  • פורסם בתאריך

OOOO0

New member
טוב,אנשים,יום ההולדת של הפורום מתקרב.

עוד פחות מחודש הפורום שלנו כבר בן 7! זוכרים את הפעילות שניסיתי לארגן שנה שעברה ולא כלכך הצלחתי?בא לכם לנסות שוב השנה?אם כן,אז אני מזמינה אתכם שוב לשלוח לי במסר איזשהו פרט מיוחד על עצמכם,שאף אחד לא יודע.זה יכול להיות הדבר הכי קטן ולא חשוב כמו צבע אהוב,מאכל אהוב או איזה אירוע משמעותי מעברכם...לא משנה.העיקר שזה לא יהיה יותר מידי ברור שזה קשור אליכם.אני אישית אשמח אם זה יהיה כמה שיותר משעשע,אבל גם אם אין לכם משהו משעשע זה בסדר. חוץ מזה,חשבתי שיהיה נחמד לכבוד החגיגות אם כל אחד יחפש בארכיון הודעות מיוחדות שקשורות אליו וישתף איתן את שאר הפורום.כמו למשל ההודעה הראשונה שלו,הפעם הראשונה שהוא המציא משחק,כל הודעה שחשובה לכם באופן אישי.מה דעתכם?אם אתם בעניין ואתם צריכים עזרה בחיפוש אז אני יכולה לעזור לכם. וחשבתי גם אולי שנעשה כאן כמה חידונים ומשחקים לכבוד יום ההולדת.יש לכם רעיון לאיזה משחק יצירתי ומגניב?

OOOO0

New member
אוקיי,שכחו מזה,יש לי רעיון אחר.

מה דעתכם כל אחד ישלח לי במסר ציטוט שלו?פשוט תחשבו על איזה משפט על עצמכם או תובנה לחיים שלמדתם או משהו,אבל לא משהו שמיד יעיד שזה אתם, ותשלחו לי.

remundo

New member
קשה, קשה לחשוב על משהו....

ובקשר לתובנות, דווקא יש לי כמה אבל אני לא יודעת איך לנסח אותן ><" וואו, יש עכשיו את הצפירה של עוד 20 דקות O_O אני התחפפתי, שבת שלום!

OOOO0

New member
אה,אז אולי תשלחי לי מה שיש לך

וננסה לנסח ביחד איזו תובנה מזה. שבת שלום לכולם!

Digi Lista

New member
כמובן שאין עלייך../images/Emo13.gif

לא הייתי שבועיים בקרבת מחשב אז מאוד שמחתי להיכנס לכאן ולראות את השרשור הזה...כמובן שאני בעד הכול ואשמח לעזור כמה שיותר(אבל אני לא אתחיל היום-אני לא במצב רגוע) כדי שהחגיגות יהיו טובות.
רבה על היוזמה ועל הענות שלך ושל תמר ועל זה שאתן פשוט כאן

OOOO0

New member
אני שמחה לגלות ששימחתי אותך.../images/Emo13.gif

בכיף!
הפורום הזה מאוד משמעותי לחיי,ואני כל הזמן מגלה מחדש עד כמה.
רבה גם ממני גם לך ולכל מי שנמצא פה!

למעלה