טוב אנשים ישנתי 15 שעות

BabyLove

New member
טוב אנשים ישנתי 15 שעות

ועכשיו אני אספר לכם מה עשינו במחנה קיץ!!! הגעתי לשבט שלי ב7 ורבע וחיכינו שכל השבט יגיע בערך בשמונה ורבע כולם הגיעו ועשינו מסדר וחיכינו לאוטובוסים....האוטובוסים הגיעו ואז הגדוד שלי גילה שאחנו לבד באוטובוס איזה כיף!!!! עלינו על האווטובוס והתחלנו לשיר ולעשות צמות אחד לשני והיה כיף ופתאום הגענו!!!! תוך רבע שעה הגענו(וזה לא היה ממש כיף כי כולם רצו שנהיה ביער ציפורי שהיה איזה שעה ורבע מהבית...) הגענו למחנה ועשינו מורל שבטי ואז הגענו לשטח השבטי וראינו את השער וחשבנו לעצמנו(מה זה השער המכוער הזה???) ואז ניכנסנו לשטח השבטי וראינו את הפני שטח המדהימים שלנו!!!! זה היה ממש יפה וראו שהשכב"ג ממש השקיע השנה!!! וראינו שחלק מהשכבג על המתקן ואז המדריכים שלנו הובילו אותנו לשטח הגדודי שלנו ואז בדיוק התחלנו לעבוד על הפני שטח שלנו ולהרים ציליה ואז אני קשרתי חבלים מעץ לעץ כדי שתהיה לנו גדר כשפתאום קרן מופיעה לה!!!( זה היה ממש מצחיק כי אני קשרתי בדיוק חבלים כשפתאום חברה שלי צועקת חן חן יש פםה מישהו שמחפש אותך(ושתבינו פעם שעברה כשזה קרה זה היה עם תמר שרוני מהפורום וזה היה מקרה לא ממש טוב......זה היה אחר כך ריב או משהו כזה..לא חשוב) ומאז לא ממש דיברנו.... ואז סידרנו את השטח והבנים אצלי בגדוד החליטו לא לעשות מתקן גדודי...ואז גם לא עשינו את הפני שטח הגדודיים בקיצור ויתרנו על כל הקטע הזה וידענו שלא ננצח בכלום במסדר ההנהגתי של ח´..... ואז התקלחנו וזה היה היום הראשון.... וביום השני היה לנו את היום ספורט שכמובן לא ניצחנו בכלום......וביום ספורט הזה עשינו מורל כל הזמן ואז התחלנו לשיר" יאללה מעגל מעגל מעגל יאללה מעגל מעגל היי!) ואז הגדוד של קרן התחיל לשיר לנו "יאללה משולש משולש משולש משולש יאללה משולש משולש היי! וקרן שתביני אנחנו לא המצאנו את המורל הזה......ואז היה כזה ריב מורלי והיה ממש מצחיק! כי הגדוד המטומטם שלי התחיל לעשות עיגול סביבם ולשיר עוגה עוגה....ואז עשינו כל הגדוד שלי מקלחת גדודית והיה כיף ואז היינו צריכים לסדר את השטח הגדודי ולנקות ואז היתה לנו פעולה שאנשים מהגדוד שלי עשה......ואז היה לילה והמדיכים שלנו אמרו לנו שיש לנו עש לילה ושאנחנו צריכים לעלות על חאקי!!! ואנחנו אמרנט מה??? חאקי בעש לילה??? ואז גם חלק מהז´יניקים אמרו לנו שאנחנו עוברים הבטחה...ואנחנו התרגשנו אבל גם די התבאסנו שאמרו לנו(כי הרסו לנו!!!) ואז המרכז הצעיר אצלנו בשבט אמר לנו לבוא אחריו ולידו היה שמיניסט אחד והם אמרו לנו להסתדר בשני טורים ואז הלכנו מלא...הם הוציאו אותנו מהשבט ואמרו לנו ללכת ישר והם הובילו אותנו מול כל השבטים ואנחנו היינו מזה עייפים ואז המרכז והשמיניסט הובילו אותנו למקום חשוך ועשו לנו סיבובים ולגדוד שלי היה חם כי עוד היינו עם חאקי....ואני הייתי עם מכנס ארוך וכמעט מתתי מחום..... ואז הם אמרו לנו שכשהם אומרים לנו פזצתה אז אנחנו צריכים ליפול לצדדים(כמו בכל עש לילה) וכשהם אומרים עזר אנחנו צריכים לברוח מהר לצדדים ורוץ מהר....והם עשו לנו את זה מהר ואחרי כל פעם שהם אמרו לנו עזר היינו צריכים לחזור מהר לטור אחד באיזה 5 שניות וזה היה ממש קשה כי היינו 26 אנשים וכל אחד דחף את השני ואחר כך לשני טורים וזה היה ממש מעייף והמרכז כל הזמן דיבר בפלאפון שלו(סביר להניח שעם המדריכים...)...שכחתי להגיד שהמרכז והשמיניסט גם חילקו אותנו למספרים ואז היינו צריכים להתפקד... ואז המרכז קרא כל פעם שני מספרים....ונתן כל מיני משימות לאנשים...ואני וכל מיני ילדים מהגדוד שלי ראינו כל הזמן שכבגיסטים מהשבט שלי שמתחבאים....ואז הגענו למצב שהמרכז הריץ איזה 6 אנשים ממקום למקום....ואז הוא קרא למספרים 5 ו6...ואני הייתי 6.....וחברה שלי ליהיא היתה 5.....ואז הוא אמר לנו שנרוץ למדרגות ונרד שם ואז נרוץ 200 מטר ונגיד לו מה ראינו...ואז חברה שלי ואני הלכנו ואז המרכז הצעיר צעק עלנו שאנחנו צריכות לרוץ ורצנו וירדנו במדרגות ואז כשראינו שהוא לא רואה אותנו הפסקנו לרוץ ואז רצנו ואז ראינו אנשים עם נרות וחשבנו שזה אנשים משבט אחר שעוברים פעולה ואז קלטנו שזה המדריכים שלנו ועוד שני אנשים מהגדוד שלי!!! ואז התרגשתי כי הבנתי שאני עומדת לעבור הבטחה!!!! ואז המדריכים קלטו אותנו והם קראו לנו והם אמרו לנו לחזור אחריהם וחזרנו אחריהם והם נתנו לנו סיכה ואת העניבה!!!! ואז הם אמרו לנו לרדת בגבעה וראיתי עוד 6 אנשים למטה וחיבקתי את כולם וכולם כזה היו ממש על "סף דמעות" וזה היה ממש מגניב ואז אחת המדריכות שלנו?(יש לנו 4....3 מדריכות ומדריך...) אמרה לנו לעלות את הגבעה ולהתחבא מאחורי איזה עץ ואז ראינו את השכב"ג עובר לידנו והם אמרו לנו מזל טוב ואז ראינו כל פעם איזה 2 ילדים מהגדוד שלנו עובר הבטחה ואז קראנו להם ולאט לאט גדלנו ופתאום היינו כמעטו כל הגדוד מאוחרי העץ הקטן.....וזה היה ממש מגניב וכולם התרגשו ואז הילדה האחרונה באה......ואז המרכז והמדריכים קראו לנו לעמוד במסדר ואז אחריו התחלנו לצעוק חה חה חה עברנו הבטחה!!!! ואז הם אמרו לנו שוב לרדת את הגעבה וללכת לרחבת חול איפה שהמסדר ההנגהתי עמד להיות ואז ראינו כתובת אש"שכבת ערד הבטחה" נראה לי ואז כל השכ"ג עמד ליד וצעק לנו מזל טוב ואז המרכז הבוגר דיבר ואז עשינו מורל וקיבלנו גופיות ממש מגניבות שכמעט כל השכב"ג קנה..... ואז הערנו את כל השבט שלנו וכולם צעקו עלינו אבל זה היה שווה את זה!!! טוב אני אמשיך לספר לכם על המשך הימים יותר מאוחר.....

ברקודית

New member
חן זאת תמה!!!!!

איך את מרגישה??? ישנתי 13 שעות!!!!!!!! "אני אהיה כוכב...." איזה יופי עברנו הבטחה (חה חה חה)!!!!! היה באמת כייייףףףף... ש´ ו´ ל´ ט´ גדוד (שכבת) ערד הוא השולט קיצר לאב יו!!!! והתחרות באדי (או יופליי) השנה היתה דיי משעממת אבל היה נחמד לראות את התחת שלהם בסוף היום אני אפתח תמונות!!!!

keren l

New member
המחנה!

הגענו ב-7 (!!) בבוקר לשבט ואז אחרי שעה בערך בא אוטובוס ולקח את ו´-ז´ ואז ראינו שאין לנו מקום חיכינו לאוטובוס, ואז אחרי איזה חצי שעה 40 דקות בא אוטובוס מכפר יונה עם ז (אני עוד אספר עליהם..) ואז עצרנו ברעננה לאסוף את שבט הראל גדוד ו´, ואז שהגענו למחנה כולם היו שם! וכמה מהשכבגיסטים זרקו עליינו נצנצים, כיאלו אבק פיות כמו בפיטר פן שזה היה הנושא שלנו אז ככה כל היום הראשון והשני (כי סגרו את המים במקלחות לא יודעת למה...)כולם היום עם הנצנצים ואז ביום השני היה לנו יום ספורט וכמו שחן סיפרה היה את השיר בוא נעשה מעגל מעגל וצחקנו עליהם ושרנו בוא נעשה משולש משולש וכמובן שאנחנו לא זכינו בכלום ביום ספורט... ואז היית לנו פעולת מקלחת היה מזה כייף! ובמקלחת ליד היה את ז´ מכפר יונה שנסענו איתם אז התחלנו לזרות בלונים אחד על השני והיה מאוד כיייף!!!! ואז שכל אחד מהגדוד שלי (כן כל הפעולות עשינו כל הגדוד, יצאנו רק 13 אנשים מהגדוד...) החזיק 2 בלונדים אנחנו מתחילים לספרו 10 9 8 7 6 ... ואז ב-1 לא זרקנו ואז המדריך שלי סופר לנו עם בשקט 3 2 1 וזרקנו את כל הבלונים ואז יום למוחרת היה את הגיחה של כל ח´ ורק אז הבנתי איזה מדריכים וקבוצה נהדרת יש לי!!! ואחרי זה אנחנו אומרנו למדריכים שלנו כמה שאנחנו אוהבים אותם, ואז בערב למוחרת היה לנו פעולת פרידה מהמדריך כי הוא טס ביום שלישי, והפעולה היית כל כך עצובה ואז בסוף חזרנו לשטח המחנה כי עשינו את הפעולה במקום מבודד ושקט, ואז ביקשנו מהמדריך שלנו לבוא וחיבקנו אותו ואמרנו לו שאנחנו אוהבים אותו ככה עד 3 בבוקר ואז הוא אמר שהוא חייבת ללכת כי הוא קם ב-5:30 בבוקר... כל הימים האלה עם הגיחה של ח´ וביום של הפעולת פרידה מהמדריך הכנו את השער הגדודי שזכה מקום ראשון! ואז אחרי שהמדריך שלי נסע בבוקר קמנו ואז ב-12 היה לנו את המסדר של ח´ ואחרי שאמרו לנו שזכינו התקשרנו למדריך שלי שישן (כי הוא היה כל החודש ביער, חלוץ, קורס חמישיות בקיצור מכל החודש הוא היה רק איזה 9 ימים בבית...) אז התקשרנו אליו והוא לא ענה בפלאפון אז התקשרנו אליו הבייתה ואמא שלו לא כל כך רצתה להעיר אותו ואנחנו אומרים לה זה חשוב זה מהצופים! ואז אחרי שהיא העירה אותו אנחנו צועקים לו זכינו מקום ראשון! ואז חזרנו לשבט ככה עם מורל וצועקים כל כך שמחים! וזהו בעיקרון אהההה שכחתי את המסדר ההנגתי שזכינו מקום שני מבנה שבטי! זה מה שאני זוכרת עכשיו אז זהו בקיצור היה לי הכי כייף בעולם!!!!!!!!! ו...... חזרחי עם עקיצה 1 בגודל של לא יודעת מה, עקיצה ענקית! ואני צרודה בטירוף! היה כיייייף!!!!

keren l

New member
המחנה!

הגענו ב-7 (!!) בבוקר לשבט ואז אחרי שעה בערך בא אוטובוס ולקח את ו´-ז´ ואז ראינו שאין לנו מקום חיכינו לאוטובוס, ואז אחרי איזה חצי שעה 40 דקות בא אוטובוס מכפר יונה עם ז (אני עוד אספר עליהם..) ואז עצרנו ברעננה לאסוף את שבט הראל גדוד ו´, ואז שהגענו למחנה כולם היו שם! וכמה מהשכבגיסטים זרקו עליינו נצנצים, כיאלו אבק פיות כמו בפיטר פן שזה היה הנושא שלנו אז ככה כל היום הראשון והשני (כי סגרו את המים במקלחות לא יודעת למה...)כולם היום עם הנצנצים ואז ביום השני היה לנו יום ספורט וכמו שחן סיפרה היה את השיר בוא נעשה מעגל מעגל וצחקנו עליהם ושרנו בוא נעשה משולש משולש וכמובן שאנחנו לא זכינו בכלום ביום ספורט... ואז היית לנו פעולת מקלחת היה מזה כייף! ובמקלחת ליד היה את ז´ מכפר יונה שנסענו איתם אז התחלנו לזרות בלונים אחד על השני והיה מאוד כיייף!!!! ואז שכל אחד מהגדוד שלי (כן כל הפעולות עשינו כל הגדוד, יצאנו רק 13 אנשים מהגדוד...) החזיק 2 בלונדים אנחנו מתחילים לספרו 10 9 8 7 6 ... ואז ב-1 לא זרקנו ואז המדריך שלי סופר לנו עם בשקט 3 2 1 וזרקנו את כל הבלונים ואז יום למוחרת היה את הגיחה של כל ח´ ורק אז הבנתי איזה מדריכים וקבוצה נהדרת יש לי!!! ואחרי זה אנחנו אומרנו למדריכים שלנו כמה שאנחנו אוהבים אותם, ואז בערב למוחרת היה לנו פעולת פרידה מהמדריך כי הוא טס ביום שלישי, והפעולה היית כל כך עצובה ואז בסוף חזרנו לשטח המחנה כי עשינו את הפעולה במקום מבודד ושקט, ואז ביקשנו מהמדריך שלנו לבוא וחיבקנו אותו ואמרנו לו שאנחנו אוהבים אותו ככה עד 3 בבוקר ואז הוא אמר שהוא חייבת ללכת כי הוא קם ב-5:30 בבוקר... כל הימים האלה עם הגיחה של ח´ וביום של הפעולת פרידה מהמדריך הכנו את השער הגדודי שזכה מקום ראשון! ואז אחרי שהמדריך שלי נסע בבוקר קמנו ואז ב-12 היה לנו את המסדר של ח´ ואחרי שאמרו לנו שזכינו התקשרנו למדריך שלי שישן (כי הוא היה כל החודש ביער, חלוץ, קורס חמישיות בקיצור מכל החודש הוא היה רק איזה 9 ימים בבית...) אז התקשרנו אליו והוא לא ענה בפלאפון אז התקשרנו אליו הבייתה ואמא שלו לא כל כך רצתה להעיר אותו ואנחנו אומרים לה זה חשוב זה מהצופים! ואז אחרי שהיא העירה אותו אנחנו צועקים לו זכינו מקום ראשון! ואז חזרנו לשבט ככה עם מורל וצועקים כל כך שמחים! וזהו בעיקרון אהההה שכחתי את המסדר ההנגתי שזכינו מקום שני מבנה שבטי! זה מה שאני זוכרת עכשיו אז זהו בקיצור היה לי הכי כייף בעולם!!!!!!!!! ו...... חזרחי עם עקיצה 1 בגודל של לא יודעת מה, עקיצה ענקית! ואני צרודה בטירוף! היה כיייייף!!!!

../images/Emo13.gif אתם מקטרים על השעה 7???

אנחנו ב5:00 (בלי איחורים!) היתייצבנו בשבט וב6:00 כבר היינו ביער והתחלנו לעבוד...
נועה.

BabyLove

New member
תמההההה

מה את עושה פה??? חח סתם טוב אנשים תכירו זאת תמה והיא מהשכבה שלי(אנחנו כבר לא גדוד!!!) חוץ מזה אנשים אני טסה היום יותר נכון מחר לפנות בוקר(ב-3) לסן פרנסיסקו 25 ימים....די הרבה ואני מקווה שאני אתחבר משם לאינטרנט..... זהו!

חנושש, קודם כל מזל טוב../images/Emo13.gif

וחחחחחחח על הקטע של:" ושתבינו פעם שעברה כשזה קרה זה היה עם תמר שרוני מהפורום וזה היה מקרה לא ממש טוב......זה היה אחר כך ריב או משהו כזה..לא חשוב" חחחחחח אני שמחה שנהנת
מתה עליך
תמר שרוני

BabyLove

New member
טוב אנשים אין לי ממש כח להמשיך

לספר לכם מה היה כל יום אז אני אספר לכם בקיצור... ביום השני והשלישי היו ימי ספורט לכיתות ו´ ז´ ח´ ו-ה´...וכמובן שבכל יום ספורט חברות שלי ואני באנו ועודדנו...... בערב של היום השלישי גדודי ז´ אצלנו התאחדו.....מגדודי דקל סער ליסעור דקל=יעל ודקר.... וביום השלישי היו לנו אחוות מעצבנות שחברה שלי ואני נדפקנו באחווה הכי דפוקה שיש!!! היינו עם שתי בנות מצור כאלה בהמות שעל כל דבר הם צחקו כמו בהמות!!! וחברה שלי ואני מזה התבאסנ ו ולא עשינו כלום וכשהיינו צריכות להביא סנדות הלכנו לאחווה שהמדריכים שלנו הדריכו וראינו שהיא מזה שווה וביקשנו שיעבירו אותנו אחווה והם באמת העבירו אותנו(אין כמו המדריכים שלנו....) ואז היה בסדר אבל כל רכ"ס הלכו באמצע כל הקטע של האחוות כי זה היה ממש משעמם ובסוף המדריכים שלנו זכו מקום ראשון מכל האחוות.....זה היה ממש מצחיק... וביום הרביעי אנחנו החלפנו את הט´טניקים אצלנו שעולים לי´ ועשינו את כל העבודות בשבט.....היינו על המתקן ובנינו אותו וניקינו את הפני שטח וסידרנו אותם יפה והחלפנו את המיצמנים(החביות עם השתיה...) והכנו את האוכל והגשנו את האוכל ושטפנו כלים אחרי האוכל.... ובערב של היום הרביעי היה את המסדר ההנהגתי וכולם היו בטוחים שנקח לפחות מקום 2 בפני שטח.....וכל השבט שלנו היה עם בלונים ואז כשהיו את ההרצאותץץץץעשינו מורל שקט....וכולם שמעו את רכ"ס כי עשינו מורל חזק מאוד!!! ואז בקטע של הפרסים זכינו במקום 3 בבטיחות ומקום 3 בתורן..(התורן שלנו היה ממש יפה...הנושא שלנו היה הקוסם מארץ עוץ...אז עשינו את המכשפה וכל פעם שהרמנו את הדגלים המכשפה התרחקה וכשהדגלים ירדו המכשפה התקרבה...זה היה ממש יפה!) ומקום 2 בשער!!!0עשינו את הסופת טורנדו ומעליה את הבית של דורותי.....ואז כשהגענו לפני שטח לא זכינו וכולם היו בהלם כי הפני שטח שלנו היו ממש יפים!!!! וגם במתקן לא זכינו וגם המתקן שלנו היה ממש יפה....ושתבינו היו 2 מקומות במקום השני..... זה אומר ש4 שבטים עברו אותנו...וזה כל כך לא הגיוני! ואז ביום החמישי פרקנו את כל הדברים מהשטח הגדודי ואז אחרי שסיימנו לפרק היה את הארוחת צהריים ואז היתה את התחרות באדי!!!! מה זה תחרות באדי?? אני אסביר לכם... זאת תחרות שהמשתתפים בה הם השכבג"יסטים(כולל ט´ שעולים לי´....)וליד כל משתתף יש ערמה של יוגורט כלשהוא(השנה זה היה דיאט יופלייט...אם כתבתי את זה נכון..)וכל משתתתף צריך לאכול הכי הרבה.....עד שהוא מקיא המנצח זה מי שאכל הכי הרבה ולא חשוב אם הוא הקיא והשנה השתתפה גם בת!!! שקוראים לה יהודית והיא עולה ליב´ והיא אכלה 24!!!!!!!!! וזה המון....המנצח אכל 26......עוד שניים והיא היתה מנצחת... וכשהתחרות נגמרת כל המפסידים צריכים לעלות על המתקן ולהשאר עם תחתונים...והבנות עם חזיה ותחתונים ואז זה הפך למנהג שהם מורידים את התחתונים ומראים לנו את התחת שלהם.....וזה מה שהם עשו חוץ מכמה משתתפים שעדיין הקיאו...גם יהודית לא היתה שם היא היתה בשירותים... ואז המנצח עלה ולידו היה אחד שעולה ליא´ עם ג´ריקן גדול שמלא במים קפואים....וכולם חיכו ליהודית ואז היא באה והמנצח שפך על כל המפסידים מים קפואייים קפואייים....וזהו! ואז הד´ניקים הלכו וגם הה´ניקים וגם הו´ניקים וגם הז´ניקים ואחנו נשארנו לעוד שעה...ואז היינו צריכים ללכת ונפרדנו מהמדריכים שלנו וזה היה ממש עצוב ומבאס.....וזהו!

למעלה