טוב אנשים יש לי הודעה לומר לכם

טוב אנשים יש לי הודעה לומר לכם

כמו שכולם יודעים (לפחות ככה נראה לי) אני תמיד חושבת שהתאומות מושלמות התאומות הן מקום ראשון אצלי והן חמודות יפות מקסימות ולדעתי גם הסרטים שלהן יפים כולם ולדעתי הן גם משחקות מצוין זכותי לחשוב ככה אבל אתם לא אוהבים שאני חושבת שהן מושלמות אז אני אפסיק לומר את זה רק בשביל שלא תתעצבנו עליי אבל דעה זו דעה ואני לא מתכוונת לשנות אותה בזמן הקרוב!!! נ.ב-עוד סיבה שבגללה אני אפסיק לומר לכם את דעתי שהתאומות מושלמות זה בגלל שאני לא רוצה לריב איתכם ושאם ניפגש כולם ישנאו אותי גם ככה נראה לי שכולם כבר שונאים אותי
ואני לא רוצה שישנאו אותי יותר טוב זה מה שרציתי להגיד ביי ביי

motib4

New member
אני בהחלט לא שונא אותך... ../images/Emo140.gif

ואני בעד שתביעי את הדעות שלך, אפילו אם הם מנוגדים לדעות של אחרים. זכותך לחשוב כל מה שאת רוצה, אם זה קשור בתאומות וגם אם לא. זה פורום עם זכות חופש הביטוי, ואין שום דבר שבעולם שבגללו את צריכה לוותר על הזכות הזו.
שלך-

אושרתוש

את ראית אותי כותבת משהו אלייך
משהו ר-ע-ה
מה פיעתום כל אחד פה בפורום יכול להביא דעה ככה זה לא יהיה מענין כל אחד מיוחד בפני עצמו ויד לו דעות בפני עצמו ואין שום סיבה שנישנא אותך את סך הכל קנא איתנו וזכותך לומר את זה זה לא שקיללת פה את כולם אף אחד לא שונא אותך - אמרה עומ´לה
וגם אני וגם מוטי חחח וגם כל מי שיגיב

לנועלה

את לא אבל היה נראה לי שהרוב פה כן טוב אני מקווה שאני טועה ואני רואה שטעיתי בחלק גם

לא נכון!../images/Emo163.gif

אני לא ישנא אותך! הן לא מושלמות...אף אחד לא מושלם
אבל לא נשנא אותך...כל אחד והדעה שלו... וזה טוב...היה משעמם עם כולם היו חושבים אותו הדבר... טוב...אז נגמרו לי המילים... אז שנה טובה ומוצלחת! תאכלו הרבה
ב
!

אני לא שונאת אותך../images/Emo74.gif

גם אני נורא אוהבת אותן אבל יותר את המשפחה שלי והסובבים אותי

omer wild

New member
מצטערת אושרת על הניצול שרשור !!

אבל הוא חשוב !! אני מקווה שאתם זוכרים ילדה חמודה שקוראים לה גם
עמר
אז אתמול נפגשתי איתה בים ! והיא כל הזמן התעניינה בפורום ושאלה עם יש עידכונים,או עם יש משהו מעניין
היא ממש מתוקה היא אפילו לא התעניינה בי אלא בפורום
קיצר אני מוסרת בשמה שהיא מתגעגעת...וד"א היא חוזרת היום
אז בטח לקראת הערב היא תיהיה פה

../images/Emo68.gif../images/Emo74.gif

וואאאאאלה עומר´לה??!??! אני ישר הייתי מתעניית בך
ניראה לי שאתמול היא כתבה בפורום

karin agajany

New member
אושרת האני

לדעתי זה טוב שאת אומרת את זה... ואם התאומות היו רואות את זה הן היו אומרות: we love you baby... אז אל תדאגי...

חחח הלוואי אבל הן בכלל לא יודעות...

שהפורום קיים הן גם לא יודעות עברית חחח אני מבינה שאמרת את זה בצחוק

למעלה