טוב אנשים, יש לי משחק חדש!!!

טוב אנשים, יש לי משחק חדש!!!

כל אחד יגיד את מקום הבילוי המועדף עליו בחיפה! שלי אישית זה החורבה, יום שישי בלילה, תמיד תמצאו אותי שם!!!

IC4

New member
הפורום הזה !!

אהה לא. הנמלה ווק
(אוכל אוכל אוכל !!) למרות שלא הייתי בו כמעט גמד לוחם לא קבענו איזה מפגש לחימה טוב בנמלה
? if i could dance on holy ground every move and every sound -- אגב גמד אם אתה קשור ללארפים אני שוקל להתחיל לבוא למפגשי סופ"ש בפארק קקטוס

בו איזה פעם לווק :)

לנמלה אני לא יכול כי זה תמיד באמצע שבוע :( מה לעשות גמדים גם נדפקים רק לא מאחור. הגמד

Y A E LY

New member
האינדיגו?!?

חרא של מקום- אבל המרכז, הסינימטק, גן האם פרנד´ליקו ו- קניבר- הם מה שאני צריכה...

אולי ..

אני אוהב את האינדיגו .. הוא יותר גדול מהחדר שלי
ניפגש מתי שו בגן האם או המרכז או הסינמטק ? הגמד

anselmo girl

New member
גן האם?!

מה אתם פריקים?!?! נמלה???.... אינדיגו שולט!!!... ליפעמים... והכי שולט זה מישכן המוזגים!

רגע רגע רגע

נמלה זה איכסה אבל לפעמים יש ערבי להקות!! ואני אוהב לדבר עם אנשים בספספלים (באור יום בגן האם. וגם להשתין שם
ד"א אם את מסביבות כרמל צרפתי או כרמל או שפרינצק צרי אתי בבקשה קשר דרך המסרים יש לי כמה שאלות אלייך :) הגמד

anselmo girl

New member
:(

אני לא מכרמל צרפתי וגם לא משפרינצק... תחשוב נמוך יותר... קיריית אליעזר!!! כן כן... (תיצחק-תמות) ואיזה מסרים יש לך בשבילי...?...

idanudel

New member
גזיבו..... איך לא אמרתם את המקום...

הגיזבו IS THE BEST OF THE BEST המילניום גם... וגם אולטרה סאונד

אחותייייייייייייייייייייייייי../images/Emo140.gif

וואלה גם המקום החביב עלי שחרשתי עליו יותר מדי זה החורבה!! כל שבוע ביום שישי,באופן קבוע......אני שם! אני חייבת לראות אותך בפעם הבאה כשאני שם..
LOVE ענת.

ממררבב

New member
מה החורבה שמחורבה

מה יש לחפש שם, לא נמאס לכם מהמקום הזה? כזה מקום צפוף... אם מועדון אז ניראה לי שהאולטרסאונד לוקח. ראיתי פה שאמרו על מקום לשבט אז זה באמת מקום פצצות , מוזיקה טובה. שאלתיאלי בכאמל זה גם מקום פצצות, וגם מנדרין שבמרכז הכרמל

eyal-m

New member
כמה מקומות שאני אוהב:

סיטי הולללל גלההה-חחחחחחח ניראה לכם משכן המוזגים ג´ט קלאב והפאב - נוווווווו שכחתי אני יזכר...בצומת קריית אתא אני יזכר ויוסיףףף הודעה

oshy5

New member
מה נסגר איתכם אנשים

אתם שוכחים את הפליים הגזיבו איזבלה הפרנדלי (נחמד) מרתף 10 אינדיגו אתם מדברים כל הגאלה??? עברו הימים ממזמן

נמאס מהאולטרסאונד, כמה אפשר...

ולגבי פאבים וכאלה אז ההפי באר הוא פשוט מקום מדהים, ואוכל אז זה באממת ווק או בורקס העגלה

vegi force 1980

New member
חחחחחחח

אני מגורש מההפי בר!!!!! לתמיד ואני גאה בזה... עשינו יום הולדת לחברה ואני והיא יצאנו החוצה ושם דפקתי לה את העוגה בפרצוף... לא היינו קרובים לפאב המסריח בכלל... פתאום אמרו לי לא להיכנס לשם יותר אף פעם עכשיו אף אחד מהחברים שלי לא נכנס לשם..... טוב גם ככה אנחנו תמיד במקום לשבט או בבית הבירה... אגב מועדון....מה רע בנמלה???..

למעלה