בגרויות ומעבר דירה
בגרויות את תמיד יכולה לעשות לבד, עלות של בחינת בגרות עולה בסביבות הארבעים שקלים, כל עוד את לא נבחנת במסגרת בית ספר (בבתי ספר זה עולה בסביבות ה-20-25 שקלים לבחינה). העניין החיובי העיקרי שקיים מאחורי אנקורי ודומיו, הוא הקורסים. את אמורה לשלם לבית הספר תמורת הלימוד בקורס, יש מרצה שמסביר לך את החומר, נותן לך שיעורים ומתרגל איתך, בדיוק כמו בבית ספר רגיל. ההבדל הוא שאת מכסה את כל החומר בסביבות השלושה ארבעה חודשים ויוצאת משם בהרגשה ודאית שאת יודעת ומבינה את החומר, שאת מוכנה לבחינה, במקום לשבת לבד עם ספרים ולנסות להבין מה, איך ומאיפה להתחיל. אבל אם את מוכנה לעשות זאת באופן עצמאי, תכיני את עצמך מראש לעובדה שזה מאוד מאוד קשה - אך עם הרבה מאמץ והשקעה - אפשרי. אני באופן אישי ממליצה לך לחכות עד אחרי הצבא, ולהשלים את הבגרויות על חשבון הפקדון הצבאי שאת אמורה לקבל, או במסגרת "הזדמנות שניה", שזו אופציה שהצבא מציע לחיילים והיא מאפשרת להם להשלים את בחינות הבגרות. אני לא בטוחה לגבי התשלום וכיצד זה מתבצע, אבל את יכולה להתקשר ללשכת הגיוס ולברר. דבר נוסף - כל עוד את שמיניסטית, את עדיין צריכה לסיים 12 שנות לימוד. מניסיון, עדיף לך ללמוד ולעשות מאמץ קטן נוסף ולהבחן בבית הספר, כך תצמצמי את מספר הבגרויות שתצטרכי להשלים במקרה ולא תשלימי את כולן. גם כך את נמצאת שם עד סוף יוני, חבל לבזבז את הזמן לחינם. מעבר דירה בזמן הקרוב לא יועיל לך, אלא רק יכניס אותך ללחצים מיותרים נוספים. אני מציעה לך לחכות מעט, לראות איפה את עומדת ובהתאם לתנאים להחליט באופן סופי. בהצלחה.