טוב אנשים לילה טובבבבבבבבבבבבב

טוב אנשים לילה טובבבבבבבבבבבבב../images/Emo29.gif

אני פורשתתתת המיטה קוראת ליייייייייי מי שרוצה להצתרף מוזמן.. איכשהו אני מושעת מחר כי המורה ביקש את הפון שלי באמצע שיעור ולא נתתי לו.. מורים הם גנבים.. פעם אחת המורה לקחה לי מראה באמצע השיעור ואיבדה לי אותה... כן כן איבדה לי אותהההההההההה הטונייייפההה!! חחחח קיצוררר..אהיה פה כל הבוקר אם למישהו יהיה אכפת לארח לי חברה..:]

עזבי סתם בצפר של זונות

פעם המורה שלי, מרגועלית פטריה ננסית בוזגלו חח ניסתה להשעות אותי על זה שלא יצאתי מהכיתה אחרי שהיא צרחה עליי חח אבל בסוף זה לא יצא אל הפועל..

חחח כנסי ואסביר לך.את בטח מכירה

נכון מלי?זאת שמלמדת בחטיבה מיומנות וכל זה...גם ספרות.. בטח את זוכרת..אולי לא.. היא איבדה לי את המראה חחח.. ואמ... מי שהשעה אותי זה יורם בן שבת הבן אלף שבטח גם אותו את מכירה הוא מלמד בדנציגר מתמטיקה..:S כנראה קשה לו לראות מישהו מצליח.. אוכל אותו בטח חחחחחח..... הרי הוא שמע תציונים שלי במתמטיקה ועד היום השנה לא קיבלתי פחות מ-100 במתמטיקה חוץ במבחן האחרון שהיה לי 96...הבן אדם אכול קנאה חחחחחחח

חחחח כן יורם חראאא של מורה

הוא לימד אותי מתמטיקה והוא היה מה זה זבל הוא אמר לנו באיזה בגרות שאנחנו צריכים להוציא רק 15 נק' אז הוא לימד בחפיף כזה הדג הזה חח אבל מאז כל פעם שהוא רואה אותי אותי הוא אומר לי מה העניינים כאילו אני חברה שלו חחח

חח..מוטי ועופר הכי תותחים במתמטיקה

הם מגישים כמעט לכל הכיתה מגן 100... יורם ידפוק לי תמגן בטוח זה.. חסר לי אם אני לא מוציאה בבגרות הראשונה 100.. אני לא יודעת מה אני עושה חח.. ואמ... עופר ומוטי אחלה מורים..סטלנים כאלו..ראיתי את עופר בטלויזיה ראיינו אותו על המצב בקריית שמונה חחח. הוא כזה נכנס לכיתה י'6 ושואל כזה: מי לא ראה אותי בטלויזיה?!?!כל הכיתה הרימה ידיים חחח..

חחחח החייזר הזה...

הוא אח של ילדה מהכיתה שלי...גם פוזנר טוב זה עם העיניים הגדולות הכחולות הוא לימד אותי בי' וכולם קיבלו 100

עזבי מורים מפגרים לגמריי

במיוחד קינדר חח (אמיר) (לכל מורה יש כינוי חחחח) גם כן דפוקקק בסוף השיעור הוא נזכר להכתיב ואז הוא אומר תרשמו ככה וככה ואז אומר עכשיו 4 וכולם כבר מתעצבנים ואומר שבת שלום חחח והציורים שלו על הלוח חושב הוא פיקאסו היום רק דיברתי בשיעור אז הוא אומר לי מה רז התחלת להיות מופרעת לפטפט לי בשיעורים (רק הוא לא יודע שזה תמיד ככה חח) וכולם הסתכלו עלי והתחלתי להאדים חחח אז ילדה אחת אמרה עזוב אותה היא נהייתה אדומה אז הוא אמר עדיף להיות אדומה כמוה ולא צבועה כמוך ואת רואה אותו בועט בילדים מרביץ חופשי חח

תשובות...

תנך אייל אלקיים לשון יפה אלקיים חח...משפחת אלקיים מלמדת אותי..כמו שיש את משפחת בוזגלו שטוב שאני לא איתם.. ואמ..היסטוריה מלמד צביקה שרייר

חחחח את יודעת...

הבן של משפחת אלקיים גם מלמד בתיגבורים תנך חח וצביקה הזה מלמד על הפנים הוצאתי בבגרות הזו 60 חח

כה..איתי קוראים לו

הוא מתגבר מתמטיקה תנך ולשון.. לשון אמא שלו מלמדתאותו תחומר שלנו והוא מתגבר.. הוא נכנס לפעמים לשיעור שלנו עם יפה..אם זה חומר חדש..הוא נכנס לשיעור הראשון שמלמדים את החומר הזה מכל השכבה ולומד גם והכל ומתגבר ילדים על הנושאים האלו

לא מכירה אותו...

אני רק יודעת שהוא מכוער חחח ואמא שלו הזאת איזה מפחידהההה כולה איפור בטיול השנתי היא לא הסכימה לישון באוהל היא ובעלה הלכו לישון באיזה מלון

חחח.אתמול היא באה בלי איפור..היתה מ

מזה שונה את מתה פעם ראשונההה כולם נעצו מבטים היא גם עשתה גבות שונה שזה היה בכלל מוזר

חח מוזר...

ראית בפורים איך ירדו עליה? איך היא מתאפרת כאילו זה איזה נשף מסכות חחח

חחח את מכירה..

את זאת של התגבורים עם העיניים הגדולות היא נכנסת לכיתה רואים רק עיניים היא פותחת אותן כאילו אין מחררר אולי היא רוצה להיות שימי תבורי חחחח

למעלה