טוב אנשים מסר חשוב...

טוב אנשים מסר חשוב...

קודם כל קבלו ברכות על הפורום. יש פה אוזן קשבת מצד מקומות בילוי. יש לי קשרים בתחום הבליינות אבל הפעם שתקתי. את עצתי שלא לגבות כסף בפעם הבאה בדאנס-בר "הקצה" הצעתי רק פה. לא ליחצנים,לא למקורבים,לא לבעלים ואפילו לא בין חברים. עשיתי נסיון דרך הפורום. אז היום הגעתי ל"הקצה" ,וראיתי שהכניסה חינם - משמע מישהו ראה פה ויישם. אז היום היו יותר אנשים אבל עדיין לא משהו רציני,ואגב הם חייבים די ג´יי חדש. אבל לאט לאט המקום יתפתח,הייתי בפנים וזה לא רע(בהשוואה לאזור שם כמובן). יותר מזה הם מתחרים - עשיתי סיבוב גם בעוד כמה דאנס-בארים בינהם השליץ,והם לא גבו את ה-20 שקל כניסה המקובלים,ראיה לכך שתחרות רק מבורכת. אבל כמובן שזה היה רק סיבוב הפתיחה כי איך אפשר בלי מסיבה בים בערב חם שכזה?...אז כמובן שהנירוונה היה אחלה,ועוד יהיה אחלה במהלך הקיץ. צאו,תבלו,סעו בזהירות והכי חשוב תחזרו בשלום.

איזה מסר....?!

בפורום זה יש אוזן קשבת גם בכל תחום שתחפוץ לאו דוקא בתחום הבילויים. וכנראה שאתה עדיין מרגיש שיש פה יחצנים של המקום.....וזה מצחיק אותי
בכל מקרה אמרתי שיש לתת צ´אנס למקום הרי זה בכל זאת רק תחילת דרכו. בנירוונה רק ביום חמישי פתחו שוב את המקום והתחילו במסיבות הקיץ! תחרות יש בכל מקום,תחום הבילויים זה "שוק מבוקש". לכן כשפותחים מקום יש לקחת הרבה דברים בחשבון אם רוצים גם שהעסק יצליח אבל זה כבר נושא אחר לדיון ולא לשעה זו...
בכל מקרה סתם כדרך אגב נזכרתי בשילוט שראיתי היום ויש כמה דברים: ב-18/6 יש ליד השליץ הופעה של מוקי והופעה של שני דיג´יים ביניהם דיג´יי גלדר (מקווה שלא טועה בשם) שהוא דיג´יי של החורבה. ב-20/6 בוירג´ין יש דיג´יי YAHEL. ב-21/6 יש מסיבת אהבה בחורבה,כל שחקני "לחיי אהבה" יהיו שם! וכמובן שיהיו מסיבות נוספות שזה יותר לאלה שמסימים ללמוד ב-20/6 ועוד מסיבות קיץ נוספות ועדכונים על כך יבואו בהמשך ואני בטוחה שניר שלנו לא יאכזב
אז המסר היחידי שקיבלתי פה,הוא מסר לכולם: "צאו,תבלו,סעו בזהירות והכי חשוב תחזרו בשלום" !!!!!!
שבת שלום לכולם!! LOVE ענת. ו

לא לא לא...

היה עוד מסר חוץ מזה שהבנת. פורום זוהי בדרך כלל קבוצה סגורה של אנשים. אני יודע שזה לא רק פורום של בילויים אבל סתם ניסיתי ניסוי נחמד שעבד. ואגב אין פה יחצנים,לקצה אין יחצנים!!!...וזוהי הטעות שלהם. היחצנות שלהם שואפת לאפס. שילמדו מנקסט,פריימטיים וכו´ מזו יחצנות בחיפה והקריות. ואגב,את מקטרגת אותי בחלק הכי לא נכון. אני הראשון שנותן צ´אנסים,שיוצא לבדוק ולברר על הכל בחיפה,לא רק מקומות בילוי. אבל אני גם אדם כנה,ואם היה חרא אומר שהיה חרא. אם יהיה טוב אגיד שאהיה טוב. היום סתם עברתי בסביבה,יצאתי בכלל לנירוונה. ואגב בקשר לכל המסיבות שאמרת זה אני יודע את לא צריכה לפרסם את זה בהודעה בשבילי! תפרסמי הודעה עם נושא כמו "מסיבות בחיפה בזמן הקרוב" כדי שיותר אנשים יכנסו לקרוא וידעו במה מדובר. אז יאללה אנשים הלילה עוד צעיר! 49-43 ללייקרס בגמר...כולם לראות!!! ועוד בתשע וחצי מונידאל!!!

כן כן כן...../images/Emo13.gif

אני חושבת די מיצנו את השלב של המקום הזה שנקרא "הקצה" והבנו מה הטעויות שלהם וכל מה שנגיד פה לא נראה לי שכל כך יעזור. הם יבינו הכל לבד בשלב כלשהו.....אם לא יהיה מאוחר מדי. ואף אחד לא ביקש ממך לשקר,נהנת במקום מסוים תגיד שהמקום טוב לא נהנת אז היה חרא נקודה. המסיבות שרשמתי שיהיו לא היו דוקא בהודעה בשבילך,תהיה בטוח שאתה לא היחיד שקורא את זה. ואמרתי שעוד עדכונים יבואו בהמשך.....(לכן תהיה בטוח שזה יהיה בהודעה בנפרד). בכל מקרה שבת שלום!!!
ותהנה ממשחקי המונדיגול
LOVE ענת.

למעלה