טוב... אנשים נחמדים-

טוב... אנשים נחמדים-

אחרי קצת מחשבה... באמת קצת, החלטתי יותר לא להכנס לפה. לא שזה אמור לעניין אותכם, אבל באמת חשוב לי שתדעו למה. עד שלא נכנסתי לפה, באמת שלא ידעתי עד כמה שונאים אותי. כן, שונאים אותי. ואל תגידו לא שונאים, כי אתם כן. אתם שונאים אותי רק בגלל שאני גרה מחוץ לקו הירוק. רק בגלל שאני מתנחלת. דוגרי, היה לי הרבה יותר שקט לפני זה... כל פעם שאני נכנסת לפה אני רואה את השנאה נוזלת מכל מקום... זה באמת עושה לי רע. אני, שהשתדלתי לאהוב באמת כל יהודי, להגיב באהבה להודעות, אפילו שהבנאדם מייחל שיגרשו אותי, אפילו שהוא שונא אותי, ולא אכפת לו ממני, מפסיקה כבר להרגיש את האהבה הזו. ויש מצב שלמדתי את זה פה... נמאס לי לשכנע את כולם שאין לי קרניים. רוצים? תחשבו שיש לי קרניים. זה כבר לא אכפת לי. לשכנע זה רק עושה לי רע. אז למה שיהיה לי רע? אז שיהיה לכם חיים מאושרים... יום טוב.

TheOrion

New member
מצטער לנפץ לך את הבועה,

אבל אני לא שונא אותך. ואני גם בכלל לא שונא מתנחלים. לעומת זאת, אני שונא פורעי חוק.

מסכים איתך וגם אני כמעט כמוך. כמעט

אני עדיין ינסה לראות מה שמאלנים אומרים וחושבים כי אני רוצה להבין את דעתם אבל אני, בדיוק כמוך רואה את השנאה של כמעט כולם אליי... בתקווה לחיים יותר טובים, דניאל.

KsE

New member
השינאה פה היא דו-צדדית

.
נקודה למחשבה

Rotema3

New member
אז די עם השנאה.

אני ממש מצטערת שאת מרגישה ככה
יש קומנת התחברות שאת יכולה להכנס אליה, שהיא לא כ"כ נוטפת שנאה והמטרה שלה טובה סה"כ. אגב, אני ממש לא שונאת אותך, ולא אף מתנחל.. אני מעריכה אותכם כ"כ על מה שעברתם, על האנשם הטובים והמוסריים שאתם, ומשתתפת בכאבך.

לא! אני כשבאתי לפה לא שנאתי אף

שמאלני אבל אחרי שראיתי תשינאה שיש לשמאלנים פה זה די משפיע ואני לא בדיוק מחבב אותם... נקודה למחשבה...

Rotema3

New member
תקשיב,

אין לאף אחד פה שנאה. אנשים חושבים אחרת מאנשים-ונוצרים ויכוחים למנהם. זה לא מעיד על שנאה. וזה שיצא לך לדבר עם אדם אחד שמאלני-שאמר שהוא שונא אותך לדג', נראה לך שמזה אתה יכול להכליל על מגזר שלם של אנשים? אין טעם לשנאה. היא לא רלוונטית פה. אל תשנא, ואל תטעה ממה שאתה רואה פה, או בכל מקום אחר-כלום לא מעיד על החברה הרחבה.

adishu

New member
טעות בידיך

אני כותב הרבה בפורום ואני כלל לא שונא מתנחלים. אני חושב שהם חיים בטעות, אבל לא שונא. לא תמצאי הודעות\תגובות שמהם אפשר להסיק שנאה. אבל מהצד השני תמצאי הרבה. כולל השואות לנאצים, ערבים וכד'. ועל מה שכתבת אני רק יכול לומר: "הפוסל אחרים - במומו פוסל".

למעלה