טוב אנשים תאתגרו אותי במשחק

אתנה33

New member
טוב אנשים תאתגרו אותי במשחק

חדש שלא יהיה קל ושלא יהיו בו עשרות שירים. מי מרים את הכפפה?

naps

New member
תמצאי לי שיר

שמדבר על שלושה אנשים עם כובעים שיודעים לעמוד על הידיים תוך כדי שהם דגים דגים ואוכלים ארנבים. מספיק קשה? טוב, נו, נחשוב על משחק רציני....

naps

New member
לא! ../images/Emo123.gif

מה לא מובן!?!? שלושה אנשים שלושה כובעים עמידת ידיים דגים דגים אוכלים ארנבים אלא החוקים, ואין הנחות! אדוני חושב שזה פה שוק??? יוגש כתב תביעה יוגש כתב הגנה. אדוני יעזוב את המקום!

קולאז

New member
אז יש לי משחק חדש ואני אוסיף אותו

לשרשור הזה... שירים שיש בהם מילים שלא ברור מה הכוונה/פירוש המילה... לדוגמא:כולם הלכו לג´מבו... צישהו מבין/יודע מה זה ג´מבו????? (אני מקווה שזה עונה לך על הבקשה...אתנה)

אושר מ

New member
אני תמיד הייתי בטוחה שהכוונה

היא למטוס.... לא?

naps

New member
אני דווקא חשבתי

שהכוונה היא לג´מבורי. כזה של ילדים קטנים...

וואי השיר הזה....

פעם כשהיו לנו תקליטים היה לי את השיר הזה... ותמיד תמיד תמיד כשההורים שלי שמו את השיר הזה הייתי מתחילה לבכות.. ובאמת זה שיר ילדים עצוב: "כולם הלכו לג´מבו, ג´מבו, ג´מבו ורק אותי השאירו, ילדה קטנה לבד כולם הלכו לג´מבו, ג´מבו, ג´מבו ורק אותי השאירו. ילדה קטנה לבד...
בתור ילדה קטנה חשבתי שג´מבו זאת מסיבה... אבל ג´מבו זה באמת
...

אתנה33

New member
קולאז בהחלט:) ו.....

עם קרדח וחרב אנו יוצאים כול ערב דון אלפונסו על סוסו אוקרמבה רוקדת היתה טמפרמנטו לא דונה לא סקרמנטו הטריק גודל לעומר קווה קווה קווה? עם היום לא מבינה יש פיענוח? ויהיו בה איציק חשב העקרוט מבאב אל ואד דחילק מוטקה היא אמרה לו ככה היא אמרה פירטים פירטים טה די רי סה בום בום בום כוסות יין והוק סמרה הופ הופ סמרה הופ / וירה וירה מצב רוח קןלאז נפלא שלחת אותי לכתובים :) מואה אתנה

למעלה