טוב. אנשים.....

m L m

New member
טוב. אנשים.....

ישבתי פה במשך יומיים וחשבתי מה אפשר לעשות בפורום. אני אגיד לכם את האמת- עד עכשיו נהלתי רק פורומים שקשורים למוזיקה ושם יש אין סוף דברים שאפשר לעשות. אבל פה זה לא אותו הדבר
יש לכם רעיונות? אני אגיד לכם מה אני חשבתי- אפשר לקחת רשימה של סופרים/ות וכל שבוע לעשות שבוע של אותו סופר או סופרת.... דוג'- נגיד שבוע סנדרה בראון! ואז כל אחד מאיתנו יצטרך לקרוא ספר אחד שלה (או אם הוא כבר קרא) ולכתוב את דעתו על הספר והסופרת. הבנתם? אז, כשתגיבו על ההודעה הזאת אני אשמח אם תכתבו רעיונות לעורר את הפורום ושמות של הסופרים האהובים עליכם וככה נוכל להרכיב רשימה!

GeJuFan

New member
ורעיון שלי למי שזה מעניין אותו

אפשר לעשות השוואה עד כמה הכריכה של הספר מתאימה לספר, לדמויות, וכאלה. אפשר לרשום את הזוג או הדמות הכי אהובה עלינו. הספר הכי אהוב עלינו. אפשר לעשות פינת ההמלצה השבועית, שכל שבוע מישהו אחר ימליץ על ספר טוב שהוא קרא. מה מחשבתו עליו(מבלי לתת לנו יותר מדי פרטים, רק קצת כדאי לשלהב אותנו בכדאי לרוץ ולקנות את הספר) מה הוא חושב על הסופרת, וכולי. אפשר לעשות פינת המלצה לאתרים שמוכרים ספרים(למרות שאין הרבה) אפשר לעשות פעם בשבוע מין כתבה קטנה על אחת הסופרות כולל רשימה של הספרים שלה ועל מה הם מדברים.(בכל ספר מאחורה יש מין הקדמה שכזו על מה פחות או יותר קורה בספר). זהו אין לי יותר רעיונות לרגע זה בכל מקרה

m L m

New member
אני מבינה שזה נאמר בציניות

אני לא אמרתי שאני אוהבת את סנדרה בראון. היא פשוט עלתה לי לראש בדיוק באותו הרגע! ד"א- חוץ מדניאל סטיל וסדני שלדון (שהוא הסופר האהוב עלי) אני לא זוכרת שמות של סופרים
והרעיונות שהבאת-

למעלה