טוב, אפשר להגיד משהו?

Charmed Or

New member
טוב, אפשר להגיד משהו?../images/Emo112.gif

תראו כולם, מירה לא נמצאת, ואין לי מושג איפה היא נעלמה. וזה לא פסדר, ההפקרה הזאת. אבל אני בטוחה שיש לזה תירוץ טוב. עכשיו למה שרציתי להגיד: תראו, [בעיקר הבנות] זה לא פורום של כמה השחקנים חתיכים. זה פורום של סדרה, שבעיני היא בין הטובות שקיימות. ומה עם קצת עידכונים? דיונים? אבל על הסדרה, לא על כמה שהבנים חתיכים. מותר מדי פעם כן. אבל תראו את האדום האחרון, הכל מלא בתמונות וריבים על מי יותר חתיך. אנלא חושבת שלשם זה פתחנו את הפורום. כן, גמאני חושבת שהם נורא נורא נורא חתיכים. אבל אנלא מציפה את הפורום בדיונים על זה. יש לשניהם קומונות של בנות שהכרתי עודש מהקומונה שלנו, הן בנות מקסימות, ואם אתן רוצות, שרשרו לכאן את הקישורים של הקומונות. שם זה המקום לדבר עליהם. כאן, זה המקום לדבר גם על הסדרה. ואנלא באה בכעס עליכם, אין לי כל זכות לכעוס. אתן משקיעות בשרשורי תמונות והכל, אבל תדברו קצת הסדרה, בבקשה? ועוד דבר, תנצלשו לפעמים. כי מירה לא פה כדי לשרשר והפורום דיי מוצף. אני מקווה שלא תכעסו עלי :] אני פשוט רוצה שהפורום יהפוך קצת לפורום של הסדרה עצמה. ותנסו להסתכל על העלילות לפעמים, זה הרבה יותר מרתק מהתחת של ג'ראד. [סליחה על הבוטות]. מצטערת על המגילה. אור :]

dark warrior

New member
עכשיו את פאקצה 2../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עזבו אתם לא תבינו
בדיחה פרטית|

Shiri from the block

Active member
לא לא!../images/Emo113.gif אני לא הגבתי על משו שיטחי כמו המראה של דין וסאם../images/Emo11.gif הסכמתי על משו משמעותי! זה לא נחשב!

מסכימה איתך!!!!!

אני לא בפורום הרבה אבל אני ראיתי איך הפורום מתנהל וזה קצת יותר מידי " איזה חתיך" או "הוא יותר שווה".

כבוד לך !!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif ועוד משהו

אני רציתי לרשום בדיוק מה שכתבת ולא יצא לי
גם אני חושבת שזאת סדרה פשוט משובחת ומצוינת.. נכון שהשחקנים מאוד חתיכים ומה לא, אבל למה לא לפתוח דיון על איש הקרס או תאוריית בלדי מרי וכל מני כאלה דברים מעניינים? נכון, אני פתחתי שרשור תמונות כי נתקלתי בתמונות יפות של ג'נסן אז החלטתי לשים אבל אני חושבת שצריך גם לדון על הסדרה עצמה . עוד בקשה=- בבקשה אל תהרסו לאחרים את הפרקים הבאים ..מי שרואה את הפרקים המתקדמים שירשום 1X18 למשל וסימן ספוילר בלי כלום בכותרת... למשל לא לרשום: "דין וסאם לא מתפשרים" (סתם דוגמא מופלצת
לא אמיתית) זה יכול להרוס ולתת רמז על הפרק...או למשל :"וואי כמה דם!! כמה יריות!!" זה מאוד הורס...
אז קחו לתשומת לבכם.
ושאלה- יש לנו בנים בפורום בכלל?

BaR 5

New member
../images/Emo191.gif צודקת..

הפורום צריך להיות על הסדרה.. בגלל זה הוא צריך להיות גם על השחקנים וגם על העלילה.. יפה שלקחת על עצמך להודיע על הבעיה הזאת.

Lirchu

New member
כה"כ אור!!!../images/Emo13.gif

את צודקת ב100% [נמאס לי כבר, אני אפילו לא יכולה להילחם יותר בשביל ג'ראד שלי..
]

למעלה