טוב !!!! אפשר לנשום לרווחה

rona39

New member
טוב !!!! אפשר לנשום לרווחה

קיבלתי היום את תוצאות הסיטי. הכל תקין,תקין יחסית, גידול אין לא בריאות ולא ברגל, יש רקמת צלקת בראות ועוד מושג שנקרא פס תמט, אבל לא גידול. אני חושבת שרק אתם יכולים להבין את מה שעבר עלי השבוע. לא בעלי שכמובן היה לחוץ , לא אחים ואחיות ולא חברים. הכאבים התחדשו השבוע ביתר שאת, בחזה וברגל, את התסריטים הכי קשים ואיומים כתבתי ומחקתי לסירוגין, הכנתי את עצמי נפשית לרע מכל ומצד שני התפללתי שאם כבר אז ברגל ולא בראות. דיברתי עם אלוהים כמו שלא דיברתישנים, וכנראה שזזה עזר לילה טוב ובריאות לכלם

רונה, רונה, כל כך נכון, רק אנו

יכולות להבין מה עובר עליך, הפחד חודש לפני, ואז הפחד שבוע אחרי עד שמגיעה התשובה המושיעה וכך חיים מאחת לשנייה, מבדיקה לבדיקה ומודים לאל. בתחילה הייתי אומרת לעצמי: "יופי, יש לי עוד חודשיים שקט עד לבדיקה הבאה" היום זה הפך ל: "עוד חצי שנה שקט" ופחות ופחות חושבים על זה, באמת. כמה שאת חזקה ואמיצה, לשרוד את הפחד הזה ולהמשיך הלאה ביום יום הנהדר. הלילה תישני טוב ורגוע. איילת האביב

נאן

New member
היי רונה

וזה הכי חשוב לנשום לרווחה אני חושבת. ששהכאבים יעלמו מעצמם...ושלא תהיה לך כזו מהפכה... הלחץ והפחד מהמחשבות יכולים להטריף. העיקר שבסופו של דבר הכל יסתדר. נאן

muzaic

New member
נהדר../images/Emo24.gif

עכשיו סוף סוף יהיה לך קצת שקט ותוכלי לנצל את הזמן להנות קצת...

rona39

New member
תודה לכלכם

אכן הלילה ישנתי טוב והפלא ופלא (או אולי לא) הכאבים נעלמו. אני מאחלת לכלנו שהמתח הזה יהיה הבעיה היחידה שלנו

lili the one

New member
../images/Emo13.gif אני מזה שמחה בשבילך

וכן אני גם ממש מבינה את מה שעבר עליך. ומעכשיו רק דברים טובים. בפקודה !!!

למעלה