טוב, אתגר אמיתי...

shlomits

New member
טוב, אתגר אמיתי...

אנחנו מארחים בני דודים מחו"ל שנמצאים כאן כבר שבוע וחצי, היו בארץ הרבה פעמים ויש להם ילדים ג ד ו לי ם (17,15, 12, 10, 7) אתמול טיילנו איתם בעין פרת והיום בתל אביב. מחר ומחרתיים הם יהיו בירושלים והם מחפשים משהו מעניין בשעות היום, הם היו כבר בכל דברי ה"חובה" (העיר העתיקה, יד ושם, ממילא וכו' וכו' וכו) והנה הקאץ': חם מידי להסתובב בחוץ, והילדים שלהם הטילו וטו על מוזיאונים. כל מוזיאון, לא משנה למה... אני שוברת את הראש מה אפשר לעשות בירושלים, שלא בחוץ ולא בפנים... חוץ מבריכה..יש רעיונות? הם ללא רכב, כך שזה חייב להיות בעיר עצמה....

shlomits

New member
אמת תנינים או שביל התפוזים?

נוסעים קצת צפונה שוב ומתלבטים בין שני המקומות. בשביל התפוזים היינו ונהנינו מאד, וגם יודעים שזה מוצל וסביר בחום הזה. באמת תנינים לא היינו ומדגדג לנו לבדוק מקום חדש...אבל חוששים שיהיה חם מידי. מישהו היה ויכול להמליץ?

maybesure

New member
בחום הזה

עדיף ללכת למי קדם, שהוא המשך הסטורי של אמת התנינים בדרך לקיסריה.. טוב זה ההסבר ההסטורי. מי קדם נמצא בישובי אלונה באזור גבעת עדה, הרבה יותר נעים שם בקיץ, סיור של כ 20 דקות בתוך פיר מים מקורה, המים עלולים להגיע עד גובה המתניים - לכן יש להצטייד בבגדים ונעלים להחלפה, ולאבטח ציוד כמו פלאפונים/כסף בגובה שמעל המתנים. באמת תנינים חם בטירוף, כשאני הייתי לפני מספר שנים בקושי היה צל שם - אבל הייתי בעונה נעימה יותר.

shlomits

New member
תודה אך אנחנו מחפשים

משהו מזן המשחקיות ולא משהו מזן הטיול. נראה לי שנלך על שביל התפוזים- לפחות אנחנו יודעים שיש שם צל...

maybesure

New member
אופס.. סליחה

חשבתי שמדובר בטיול עם אותם נערים מההודעהדודים מחו"ל.. אם כבר משחקיה ופעילות לילדים עדיף בחום הזה "שחק אותה" בעמק חפר. אולם ממוזג.

shlomits

New member
הצעתי להם את הסגווי, לא רצו

גן חיות- חם שם מאד ואין קירוי. מעלית הזמן כבר היו. אמרתי אתגר...נכון?

בתיהבלק

New member
מוזאון המדע יכול ממש להיחשב כמשחקיה, רק

שלומדים שם. ממש מוצלח, ובכלל לא מוזיאוני... תגידו להם שהולכים למשחקיית המדע ולא למוזיאון המדע...

למעלה