טוב - אתם בטח תוכלו לעזור לי

amhay

New member
טוב - אתם בטח תוכלו לעזור לי

מישו שאל אותי על שיר של הביטלס הוא אמר שיש לו בפזמון מנגינה מאוד מפורסמת בגיטרה הוא מתחיל משו כמו i see all kind of people השיר היה בהרבה פרומואים בערוץ 3 ויש שם קטע מאיזה יצירה של בטהובן והוא זכר גם כמה מילים מהפזמון And the way... I Love You So אני לא יודע לע מה הוא מדבר אולי לכם יש רעיון...... תודה

amhay

New member
רק לידע...מאיזה סימנים הגעת לזה?

יכול להיות...

ביטלמן

New member
אמרת שיש קטע כזה של בטהובן

או משהו כזה נראה לי זה השיר היחיד של הביטלס שיש בו קטע קלאסי

ביטלמן

New member
אמרת שיש קטע כזה של בטהובן

או משהו כזה נראה לי זה השיר היחיד של הביטלס שיש בו קטע קלאסי

../images/Emo1.gifניצלו"ש../images/Emo1.gif

חלום על פולי: השגתי כרטיסים להופעה שהיתה בישראל, באיזה מקום די קטן. אהמממ..... לא הרבה אנשים באו, וכנראה שהסר לקח את זה באופן אישי, קשה, וירד מהבמה כשהוא מבואס. ניסינו ככה להתחנף אליו וכ'.....
בכל מקרה, באוטובוס חזרה מההופעה הוא ישב על ידי ודיברתי איתו וניסיתי ככה לעודד אותו. אבל זה לא עזר, כי: א. הוא היה סנוב ב. הוא היה יותר מדי מבואס אבל בסוף ככה קצת צחקנו ואפילו המצאנו שיר טפשי כזה........... ואז ירדנו מהאוטובוס איפשהו בת"א...... ודיברנו עוד קצת אבל הוא עדיין היה די סנוב ואז הגיע הנהג שלו עם מכונית כחולה-שקופה סוווווווופר מגניבההההההההה, היא היתה די נמוכה משום מה, ואז הערתי לו משהו לגבי אורח החיים שלו, ואז הוא ביקש שאחזור כי הוא לא שמע אז אמרתי לו: "תפסיק לנסות להרוויח עוד כסף, לך כבר תעשה חיים" ואז הוא אמר "כן כן אני תמיד עושה ככה" ואז הוא קנה לי ולעוד מישהי מהפורום (?) מחזיק מפתחות מתנה... (!) כנראה שהוא עושה ככה לכל המעריצים....
וגם בעיתון כתבו כמה שההופעה היתה מאכזבת......

Another Girl

New member
../images/Emo6.gif

אולי אני הייתי חברת הפורום הזו במקרה?
בכל מקרה,מוזר שהחלומות של כולנו די באותו סגנון...

Another Girl

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif יוקו ב"משתגעים מאהבה"

מישהו ראה אתמול במקרה את הפרק? האמת זה לא הפעם הראשונה שהם מתעסקים בנושא יוקו( בפרק אחד הם היו אצלה בדירה אבל שברו את הספסל הלבן שליד הפסנתר של ג'ון...היה חביב
)שכן "פול" הוא מעריץ גדול של הביטלס... ואתמול הם שוב היו בדירה שלה,כשלפול היה רעיון לצלם סרט עם יוקו. קיצר הם יושבים שם בסלון, ופול מנדנד לג'יימי בשום פנים ואופן לא להזכיר את הביטלס, בגלל שכולם כל הזמן מדברים איתה על זה ובטח נמאס לה... ואז באותה שנייה נפתחת הדלת מהחדר השני ויוקו יוצאת,כשברקע נשמע מהחדר ממנו יצאה I wanna hold your hand...בסה"כ היא מתגלה כבחורה בעלת חוש הומור עצמי בריא. אח"כ העירה יוקו לפול על זה שהביא את אשתו,והוא שאל אם יש בעיה..ויוקו "לא,מה פתאום"(
) הרי מאחורי כל גבר גדול עומדת אישה גדולה... ביזאר הפרק- יוקו חביבתנו(או שלא) הגתה רעיון לסרט והוא-לצלם את...הרוח.
ביזאר 2- ג'יימי השתעשעה ברעיון שאולי יוקו תרצה להעלות מיצג של המון אנשים בחדר אחד עומדים ומפהקים למען השלום (...) ופול אומר- לא,את מבינה,היא לא עושה דברים כאלו יותר..........(ובכלל היא לא התפשטה עכשיו לאימת הקהל למען השלום) קיצר לא יודעת מה כתבתי כאן,תעשו עם זה מה שתרצו.

Miss CB

New member
לא לא.. פול רייזר נרהא לי הכוונה

חח נשמע פרק משעשע

למעלה