טוב, אתן מוכנות לראות

o0Invisible0o

New member
טוב, אתן מוכנות לראות

The Fall כבר כדי שיהיה לי עם מי לדבר על זה?? כאילו, יש עוד יומיים לסוף עונה 2 ואני משתגעת מציפייה...אעהעה!!
אז למה כדאי לכן לראות? דרמת מתח (כמעט בלי אקשן פרופר, אבל תמיד תמיד מתח) מעולה! כל הזמן מפתיעים אותי!
ומעבר להפתעה, מקבלים את המיטב משני העולמות, גם הצד של המשטרה והשוטרת הראשית שחוקרת את הרצח וגם את הצד של הרוצח (שהוא ממש דקסטר לייק, רק בלי המצפון..)
ג'יליאן אנדרסון מדהימה!! והדמות שלה היא הדבר הכי טוב שראיתי בטלוויזיה (אחרי פגי ממד מן..?).
ארצ'י פנג'בי שאני לא באמת מכירה, כי אני לא רואה האישה הטובה, ממש ממש מעולה שם!! הדמות שלה גם נפלאה (אם כי לא מקבלת מספיק דקות מסך).
אה כן והרוצח הולך לשחק את הדמות הראשית ב50 גוונים של אפור...!
בקיצור תראו כי אין מה לראות וכי זה כ"כ טוב וכי אין לי עם מי לדבר על זה.....................!!!

RenanaD

New member
הממ אולי!

כרגע אני כמעט באמצע "Drop Dead Diva", נראה מה אראה כשאסיים...

LemonLimeLilach

New member
בגלל שאמרת שארצ'י שם

אני מוכנה לבדוק אם זה בVOD

Rachel47

New member
זו קאלינדה?!

The fall בהחלט ברשימה שלי
אני גם אבדוק אם זה בויאודי ואם לא אוריד
&nbsp
ואיילת תראי כבר האשה הטובה מה קרה??!

o0Invisible0o

New member
כןכן, קאלינדה

ולילך מצאה את העונה הראשונה בויאודי.
יאיי!!
&nbsp
ואממ כן אני אראה, אבל בינתיים התחלתי תיקים באפלה בגלל ג'יליאן אנדרסון..

למה באמת?
ותראי האישה הטובה...
איך לא ראית עדיין.

ממש בא לי סדרה טובה לזמנים מתים, אבל The Fall לא נשמע כ"כ הסגנון שלי... (ובכל זאת הפרק הראשון כבר אצלי למקרה שאגיע לזה
)

o0Invisible0o

New member
יש מצב שלא הסגנון שלך..

היא קצת איטית, במיוחד בהתחלה.
&nbsp
משחקי הכס כי אני מרגישה שיש יותר הייפ מאיכות, ולא בא לי.
ויותר מדי שחקנים ועבודה וויכוחי מי קרא את הספרים בלה בלה..זה פשוט לא מרגיש לי כמו משהו שאני צריכה בחיי בכלל..

Rachel47

New member
יודעת משהו

יש את זה גם בויאודי של הוט וגם בשל יס
אז אני גם אתחיל פה אצל ההורים בתקווה ומקסימום אסיים אצלי

&nbsp

Rachel47

New member
הרוצח זה כריסטיאן גריי מהסרט?

האמת, לא משוגעת עליו בתור שחקן ועוד יותר לא משוגעת על מה שעשו ממנו
ממש מתייחסים אליו בכל מקום כאחד הבחורים היפים ביותר בעולם וזה.. לא מאוד נכון.. גם מאחורי הקלעים של וואנס כשהוא שיחק שם היה החיים היסטרי על כמה יפה הוא
לא תכננתי לראות את הפורנו הזה בכל מקרה (לא נפלתי מהספר אז אין לי איזה כמיהה לא מוסברת ללכת לראות סרט אירוטי באולם קולנוע ענק... עם עוד אנשים..) אבל כן התעניינתי לפחות בליהוק עצמו (שכן כל הדמות עשויה בערך מהיופי הבלתי הגיוני של הבחור) ואני לא מרוצה לא מהליהוק שלו וגם לא משלה (אבל היא באמת פחות מפריעה לי)

o0Invisible0o

New member
כן זה הוא...

לא קראתי את הספר האמת והסרט ממש לא מעניין אותי אבל הליהוק שלו בדה פול מושלם כי הוא אמור להיות הכי הכי רגיל, אבל עדיין חתיך, לא בצורה יוצאת מגדר הרגיל ועובר גם כאינטליגנטי וגם כאדם נורא והיום והוא מצליח להיות שני הצדדים האלה בצורה נפלאה....דווקא בראיונות עם השחקן הוא נשמע קצת טמבל, אבל בתוך הדמות הוא נפלא.
&nbsp

Rachel47

New member
כן אני מתכוונת גם לזה...הוא..מעט דבילוש

האמת שבוואנס הוא היה דביל אבל התפקיד הצריך את זה
ובחמישים הוא דווקא כן צריך להיות חכם במידת מה..לא מתעכבים על זה בבניית הדמות שלו (פחחחח בניית דמות!!) אבל הוא מולטי מיליונר אז היית מצפה....בכל מקרה בגלל שהקטע של הדמות הוא 100% המראה שלה..הייתי מצפה למישהו עוצר נשימה..הוא..גג מסובב איזה ראש או שניים...
אם בדה פול הוא צריך להיות גם חתיך וגם נורמלי אז בסדר..כל עוד לא ליהקו אותו בתור "אל יווני" זה מספיק אמין בעיניי..
בכל מקרה אם את אומרת ככה אז אני סקרנית לראות אותו שם..למרות שהוא לא יושב בקטגורית האנשים שאם תגידי לי שהוא משחק איפשהו אני ארוץ לראות רק בגללו...

נראה לי שנבנו לדמות הזאת
כ"כ הרבה ציפיות, שכמעט כל אחד שהיו מלהקים לאנשים הייתה בעיה איתו. הרי כל אחד מדמיין את זה אחרת..
(ואני סתם נדחף, לא קראתי את הספר ולא מתכנן על הסרט)
מי היית מציעה לתפקיד? אולי 100% מראה אבל צריך לזכור שזה לא באמת הכל..

אגב, לא הייתי לוקח את וואנס כדוגמה לכלום, סתם הרסו אותו שם, למזלו הוא הצליח לצאת משם בזמן ולהגיע לפרוייקטים נחשבים יותר

Rachel47

New member
ברור שזו לא דוגמה לכלום

ועוד יותר ברור שהדמות הזו מצופה מידי
אבל אני מאלה שלא חושבות יותר מידי במהלך הקריאה ואז כשכבר יש ליהוק אני אומרת אם הוא סבבה או לא
&nbsp
במקרה הזה זה הלך אחרת
היו שמועות שזה עומד להיות מאט בומר (ברי לרקין מצ'אק
)
והוא האמת היה הסיבה שקראתי בכלל
לא עניין אותי לקרוא ולא עניין אותי הסרט אבל אז הליהוק שלו (בתור אחד האנשים היפים ביותר על כדור הארץ
) סיקרן אותי ואמרתי יאללה נקרא מקסימום נחבב את זה ונרא את הסרט אם לא לא קרה כלום
אז את הספר לא אהבתי במיוחד ולא התחברתי ועדיין ענין אותי מי ישחק אותו
וכשהודיעו על הדורנן הזה די התבאסתי כי הוא באמת..באמת..לא כזהההההההה יפה
למשל..בthe fall אחד השוטרים שם הרבה הרבה יותר חתיך ממנו...וזה מתוך סידרה עם קאסט לא מאוד גדול ומלא במכוערים

&nbsp
ברור שאי אפשר לעמוד בציפיות של הדמות הזאת
אבל יודע מה..זה לא מאוד נכון..יש שחקנים שהם פשוט מהממם ואי אפשר להתווכח עם היותם אלים יווניים...היו צריכים למצוא אחד כזה...
&nbsp
אומייגאד כריס אוונס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן!
כאילו, לצבוע לו את השיער....ולא חייב עדשות כי העיניים אמורות להיות סוג של אפורות
כן!
זהו!
למרווות....שלכריס אוונס יש או יותר נכון אין את החלק ה"מסתורי" בעיניים...הוא מאוד בייבי פייס
בגלל זה אגב מאט בומר- מהמם עם יכולת לעשות פרצוף מאוד ערמומי

פרומו לגלי

נחשו איזה שיר רייצ'ל שרה

ננסה את העונה אחרונה? נוותר?

Rachel47

New member
ראיתי שהיא תבצע את זה

יש מצב שאראה ביוטיוב רק את זה
בינתיים הפסקתי עוד ענה שעברה ואני לא רואה את עצמי משלימה
אם קורה משהו חשוב שצריך לראות תגידו

למעלה