טוב, באתי לפורום וכרגיל הכל פה מת..

ויימס

New member
טוב, באתי לפורום וכרגיל הכל פה מת..

אז החלטתי לנקוט בצעדים לשעת חירום:
הסיפור בהמשכים המעניין (או שמא לא כל כך) שלי שאין לו עדיין שם
להלן, הדמויות: להלן, סתמרוח:
להלן, זוגפרח:
להלן, ויימס:
להלן, המורה שלי למתמטיקה ושד מהגהינום:
להלן, הסיפור: (...אוי ואבוי, אין לי מושג לאן אני נכנסת...)
הו, איזו כיתה ציורית ומיוחדת. ממש ניתן לראות כאן את השפעת האדריכלות של משה כהן בשנת 2002. שימו לב למנורת הפלורוסנט המהבהבת, סימן היכר אופייני כל כך... איפה הדיוקנון שלי?
ארררג...
סליחה?
מאוד מוזר.
למה אתה מתכוון?
אולי הוא מתכוון לכך שצצנו כאן לפתע פתאום ללא כל סיבה נראית לעין, או שמץ של מושג מה אנחנו עושים כאן.
ואולי לבחורה המחומצנת שכרגע נכנסה דרך הדלת.
שלום, אני מצטערת שאיחרתי, פשוט הייתי צריכה להעלות קורבן.
יאאארט!
היום אנחנו נלמד מה זה טור טלסקופי.
טרוז!
סתמרוח, אתה לא פינקי!
אה, סליחה.
הו, איזו מורה נחמדה ומיוחדת. מעניין מה המשמעות של הקרניים האלו שיוצאות לה מהראש.
זוגפרח, לא קראת את ההקדמה..? זאת 'להלן, המורה שלי למתמטיקה ושד מהגהינום'. אנחנו חייבים לעוף מפה.
או, אל תגזים.
היא תהרוג אותנו ללא רחמים, אך לא לפני שתלמד אותנו מתמטיקה. איזה עינוי אכזרי.
מי יודע איך פותרים את השאלה הזאת... סתמרוח?
אה... אה... מה?
איך נמצא את AB?
הו, האכזריות,היא עברה לטריגונומטריה!
אה...אה... 84?
נכון מאוד!
באמת?!
כן, ועכשיו אולי תסביר לכיתה איך הגעת לזה?
אין צורך-
באמת, סתמרוח איך הגעת לזה?
ה... זוית הראייה מחוץ למעגל הנשענת על מיתר בתוך המעגל שווה לזוית ההיקפית שאחת מצלעותיה היא אותו המיתר!!
יפה, ונעבור לתרגיל הבא (מסתובבת אל הלוח)
התרשמתי... איך ידעת את זה?
סתם המצאתי! ...הממ. מוזר מאוד.

ויימס

New member
ויש כבוד... ../images/Emo8.gif

מעכשיו, זו הפינה שלי. אני פותחת בעיצומים, ועד שמספר חברי הפורום לא יעלה על גילם הממוצע, קטעים כאלה ימשיכו לצוץ פה ולהטריד את הדיירים! ...אלא אם כן אור תמחוק אותם, ואז הם, אה... לא. זה דבר אחד. דבר שני, מתחשק לי לכתוב עוד פאנפיק, והפעם, כדי שהוא אשכרה יגיע לסיומו (מבטים זועפים לכיוון החלל הריק בצורתו של lore), אכתוב אותו לבד! מאידך גיסא, אין לי כוח לחשוב על רעיון. תנו לי רעיון ואם אני אוכל, אני אכתוב אותו.

Death of Rats

New member
למה שאור תמחק? ../images/Emo12.gif

אור אוהבת הודעות חדשות. הודעות חדשות זה נחמד מאוד מאוד. הגיל ההמוצע לש חברי הפורום, ובכן, המפף. אולי פשוט נשיג ילדה בת ארבע? רעיונות? או! Me likey! פעם התחלתי לכתוב פיק בשורות טובות שקורה שנה אחרי הספר ובו כולם מוזמנים ליומולדת 12 של אדם. מעולם לא סיימתי אותו וניסיתי למכור אותו פעם. מישהי אמרה שהיא רוצה להמשיך אותו, אבל לא המשיכה
הרעיון שסתמרוח (הישן) פוגש את נאגרט (הישנה) והילדים שלהם מאוד מפחדים לדבר כי אז: א. ישמעו אותם. ב. ייכנסו להם חיידקים לפה. מוות מאמץ את גריבו. מכשפות לצאת להחזיר חתול חזרה. סוזאן של Soul music נתקלת לראשונה שירים של קווין
. צילומי הסרט של מורט (בHoly wood כמובן) כשגזר משחק את מורט, סוזאן משחקת את איזבל, (שניהם מתים, נו
), מוות משחק את עצמו והספרן משחק את קלי...
לוידעת, אין לי רעיון >_<

ויימס

New member
מספר נקודות: ..........

הא!! הא!! אני קורעת כאן את עצמי... הא... אהם. למה סתמרוח ומאגרט? לא זכור לי שאף אחד מהם מפחד שישמעו אותו או שייכנסו לו חיידקים לפה! כבר הועלה כאן בעבר רעיון הסתמרוח ומאגרט, אך מעולם לא ניסיתי אותו בפועל. הפאנפיק שלי ושל lore התבסס על כך שמוות מאמץ את גריבו. או יותר נכון, גריבו מגיע לבית של מוות, זה לא בדיוק שמוות מאמץ אותו... עדיין זה קרוב מדי לרעיון. הספרן משחק את קלי???
בכל אופן, תודה, אני אעבוד על זה...

wild sands

New member
למה עיצומים? ישר שביתה!

אני יכול לומר לך כבר מראש שדרישתך לא תענה בחיוב. כל זמן שאני פה את תצטרכי לחזור ולהטריד אותנו. או שתצטרכי לגייס איזה גנון או שניים לפורום.

l o r e

New member
נגמרו המבחנים...

בשעה טובה נגמרו המבחנים ואפשר לחיות שוב (לפחות לשבוע שבועיים) עד שיגיע תור מועדי הב'. אני מחזיר את מבטייך הזועמים בעטיפתם ומתעלם מהם באלגנטיות.

The Mad Hatter

New member
מה היתה כוונת המשורר?

P: משעשע ביותר. ^_^ תמשיכו לכתוב את הסיפור בהמשכים! אהבתי אותו מאד ובנוסף-זה כנראה פאנפיק עולמדיסק הראשון בעברית שתועד (או שאולי אני טועה?).

ויימס

New member
גם אני אהבתי את הסיפור בהמשכים...

אבל ילדתי הענוגה, lore לא יכול לכתוב אותו כי הוא עסוק. והיות והוא רוצה להמשיך כשיהיה לו זמן אני לא יכולה להמשיך לבד. חוץ מזה שאני לא יודעת מה לכתוב בחלק של אימפ והלהקה שלו, כי התרגלתי יותר מדי לחלק של סוזן וסתמרוח. וזה די מבאס שזה נתקע, כי כבר תיכננו דברים וכל זה...
וכבר יש לי איזה 4 קטעים מוכנים... נו, טוב, אולי זה יחזור פעם. זה היה נחמד. ואני חושבת שבפורום כבר היו פאנפיקים. היה סיפור על איך שמורט ואיזבל הולכים למות אז מוות רוצה לקחת אותם (גורל חלופי ל- Soul Music) ושהם יהיו אצלו כמו אלברט, ויש תככים בממלכה וכל מיני עניינים. זו הייתה בין ההודעות הראשונות בפורום ואף אחד לא התייחס לזה, כל כך לא יפה. אם אני הייתי פה, הייתי מתייחסת לזה... מי כתב את זה...? בכל אופן, זה היה ממש טוב, חבל שהוא הפסיק באמצע. (מכחכחת בגרוני) אמרתי, חבל שהוא הפסיק באמצע! ..שווה לנסות! וגם היה את הפרינגלס שהופך אנשים ל'מוות של'. זה גם נחשב!

l o r e

New member
האמת שיש לי המשך ושכתוב

לקטע של אימפ והחברה. המשך יבוא...

ויימס

New member
אוווו, יופי!!!

הידד והיפ היפ הוריי! צור עימי קשר כי כבר יש לי 4 קטעים מוכנים ולא הייתי רוצה שתהרוג פתאום דמות שאמורה להופיע אחר כך או משהו...

Maladict

New member
אוווק

אווק אווק אווק צרח הספרן כשנכנס לכיתה מלווה בדמות גבוהה . שלום לכם אני המנהל החדש שלכם אמרה הדמות... ומשום מה אף אחד לא מצא בזה שום דבר מוזר

ויימס

New member
משעשע, אבל... כבר יש לי המשך.

אה, כן, דמויות נוספות: להלן,התלמידים:
צלצול
סוף סוף... חשבתי שהרגע הזה לעולם לא יגיע!
עכשיו נוכל לצאת מכאן ולחשוב איך לחזור הביתה.
אני דווקא נהנה מאוד!
(זורקים עליו כדורי נייר)
לאן אתם חושבים שאתם הולכים? הצלצול הוא בשבילי!
אז, אה... מתי את מתכוונת לשחרר אותנו?
מתי שאני תמיד משחררת את הכיתה.
שזה אומר?
לעולם לא!!! מו-הא-הא-הא-הא!!!!!
אהההה!!!
אבל בהתאם להוראות משרד החינוך, יש-
(שואגת עליו אש) ...ונמשיך בסדרות נסיגה.
בסדר, בהזדמנות הראשונה שיש לנו אני אגיד 'טור טלסקופי' ואנחנו נקפוץ מהחלון.
זה משפיע עליך.
בסדר, אני אגיד 'אוישיטאוישיטאוישיטאניהולךלמות'.
טוב.
(נעמד) זה לא בסדר!
(מחליפים מבטים זועפים)
זה מנוגד לחוקים, וזה לא הוגן! אנחנו נשחרר את התלמידים המסכנים האלו!
(מצחקק בעצבנות) מי זה 'א נ ח נ ו'?
לא ארשה לכם לסכל את תוכניתי ללמד את הטינאייג'רים המסכנים מתמטיקה! זה שלב חשוב בתוכנית העבודה של הגהינום לשנת 2004!
הו, כן? ולמה זה כל כך חשוב?
לא שזה צריך לעניין אותך, קפטן, אבל ככל ה- bad guys, אני נהנית לספר ל- good guys על התוכנית. ובכן, אני מוצבת בבית הספר במטרה לאמלל את חיי התלמידים כך שהם יהפכו לחכמים יותר, חסרי חיי חברה וסקס, מרירים ושאפתנים, מה שכמובן הופך אותם לחומר ביד היוצר,יד היוצר שהיא- אם יורשה לי (ויורשה לי) לציין זאת- אדומה ובעלת ציפורניים ארוכות!!!
עם לק?
(שואגת אש לכיוון סתמרוח)
זה היה 'לא', נכון?
אנחנו לא ניתן לך לעשות דבר נורא שכזה! נכון, סתמרוח?? נכון, ויימס??
נכון בהחלט!
מ י ז ה 'א נ ח נ ו'???
ולכן אשלח אתכם למקום המרוחק ביותר מכיתת המתמטיקה שלי... מו הא הא הא!!! ...סליחה, נזכרתי במשהו מצחיק. כן... ברגע זה!!!
נעלמים בהבזק ברק
הווווו...
על מה אתם מסתכלים?! תמשיכו לעבוד! ...המשך יבוא...

Maladict

New member
הדרישות שלי למערכת

בהתאם לכך ובהתאם לזאת אני דורש את הופעתו של הגדול מכולם וגם *סקוייק* יכול להופיע בהופעת אורח. ובכלל מה זה סיפור עולם הדיסק בלי מוות? לא היה לתקדים לזה בכל ההיסטוריה האנושית האלפית הגמדית והטרולית.

Maladict

New member
ולמה השקילה הביאה אותך?

אגב באיש הקציר כל המוותים חזרו למוות האמיתי חוץ ממוות העכברים. אז איך זה שבסול מיוזיק יש מוות דגים?

ויימס

New member
???!!!

איפה יש מוות דגים? תביא ציטוט! (וגם מוות הפישפשים נשאר)

למעלה