טוב בגלל שאיימו עליי

טוב בגלל שאיימו עליי

(צפניה, תוריד את האקדח כבר. הנה אני כותבת. שמח?) יש סקר חדש, אבל איפה לעזאזל הסיכום?????? (*שיעול שיעול*)

../images/Emo124.gifהפרדס מס´ 17 - גלגלצ שולתת

לאחר 9 שבועות בראש המצעד (לא צופים אל תדאגו) יורדת הקיילי מהצמרת לאחר שהודחה ע"י הכשרון החדש והנעלה הקרוי בישראל : דייויד אשר. להלן התוצאות : 1. David Usher - Black Black Heart 2. Faithless & Dido - One Step Too Far 3. Kylie Minogue - In Your Eyes 4. Aaliyah - More Than A Woman 5. Britney Spears - Not A Girl, Yet Not A Woman 6. Lasgo - Something 7. Britney Spears - Overprotected 8. N*Sync - Girlfriend סיכום המצעד :ולא רק שהקיילי נופלת מהצמרת היא גם נופלת למקום השלישי לאחר שגם פיית´לס ודידו נכנסים למקום השני (פרט פיקנטי : גם בפעם הקודמת שהיא ירדה היא ירדה ל-3 לאחר כניסות של שקירה ואמבר בהתאמה). למקום הרביעי נופלת אאליה וכאן אני רוצה לסגור את העניין - מי ? מי מצביע לה ???, בהמשך לשבוע ה"אישה" (not a woman, more than a woman) בריטני נכנסת עם החדש ל-5 אבל עדיין נשארת עם הישן ב-7. לאזגו עולים שלב ואנ´סינק בהחלט יכולים להגיד ביי ביי ביי. עזבו את המצעד : 2 שירים התאדו להם השבוע מבלי לקבל קול אחד - אנריקה איגלסיאס שברח מהמצעד לאחר שבוע אחד בלבד בו נכנס למקום ה-6 וגם שריל קרואו נשרפה יותר מדי בשמש ועזבה אחרי שבוע אחד לאחר שנכנסה ל-4. הפינה לשיפוטכם : להיטים להיטים - החדש של סלין דיון (שאני לא אומר עליו אף מילה) ושיר השנה הפרטי שלי, החדש של א-הא. הותיק במצעד :17 שבועות ברציפות וכעת גם עם 2 שירים במצעד...התופעה - בריטני ספירס... שבוע טוב לכולם ! יאללה להצביע.

השיר של א-הא נחמד (הקליפ גרוע) אבל

סורי... אני לא נותן את קולי לעם הנורווגי האנטישמי, אפילו לי יש גבולות.

למעלה