טוב בגלל שאני חדשה כאן והפורום חדש

טוב בגלל שאני חדשה כאן והפורום חדש

אז חשבתי לפתוח שירשור של תמונות/חדשות/שמועות/ראיונות או כל דבר אחר שקשור לבראד
(אפשר גם של ג'ניפר עם בראד
כי אני צריכה תמונות שלהם ביחד) ואני כבר יודעת שיש גלריות אבל בטח לכל אחד יש כמה תמונות שאין בגלריות אז יאללה תתחילו לשרשר אנשים....

Kippi S

New member
איזה כיף לראות אותם ביחד!!!

הזוג הכי יפה בהוליווד!!!

מיצי007

New member
ואם זה כל כך דחוף לך

תלכי לגוגל או לכל מנוע חיפוש אחר תקישי בראד פיט ויבואו לך מלא תמונות

מיצי007

New member
אז תקשיבי טוב

כי אני אאלץ לקטוע את השרשור הזה כאן... אי אפשר לתקוע את כל הנושאים שבעולם שקשורים לבראד בשרשור אחד.... יש גלריות של שערים,רוצות שאני אפתח עוד גלריה תגידו ותוסיפו לשם לא על גבי הפורום את כל התמונות שיש לכן שלו... באמת מספיק אנשים.תקראו את הודעת המנהלת שכתבתי ומה שנמצא בטאגליינס ותבינו

ariei88

New member
לקטוע?? אויי נו באמת....

הפורום רק נפתח למה את ישר מראה כמה שאת נוקשה? תני להם לעשות דברים חופשי!!! גלרייה זה נחמד אבל עוד יותר נחמד זה שרשורי תמונות!!! ומה "באמת מספיק אנשים" מה כבר הם עשו? את כבר הורסת את הפורום עוד לפני שהוא בקושי נפתח

נכון מאוד! זה הריי פורום

שרק נפתח למה לא לשרשר הודעות? למה לפחוד לכתוב משהו! זה פורום חדש! אני לא מבינה באמת את הבעיה.. אולי לא נכתוב בכלל?! מה אנחנו אמורים אז לכתוב פה? לפני שנכתוב משהו נצטרך לספור עד 3 כי אולי לא תאהבי את זה? אז תקחי את זה לצומת לבך.. כי בסוף כולם יעזבו את הפורום בגלל זה.. ואני מאוד אוהבת את בראד פיט ומאוד שמחה שיש לו פורום! אבל אם לא כיף לכתוב פה זה לא שווה

מיצי007

New member
לקחתי.....

כנראה שאת לא מבינה את המשמעות של הדברים שביקשתי כאן.... מה אני ילדה קטנה שאת מדברת בצורה כזאת? מי אמר לכם על זה שאתם כותבים משהו ואני לא אוהבת את זה? הא? לא כיף לא צריך

ariela88

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

למי שעדיין לא הבין- זאת לא הייתי אני שכתבתי את ההודעה זה מתחזה

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהגבתי לך ואני אני חושבת

רגעעעעעע זאת לא אריאלה@!!!!!!!!!! חחחחחחחחחח ואז אמרתי לך=)

מיצי007

New member
אני הורסת,נכון...

אתם יושבים שעות על גבי שעות מול המחשב כדי לסדר את הפורום שהוא יראה ככה ואתם יודעים בדיוק מה הולך וכמה שרשור של אלפי תמונות מכביד על העלייה של הפורום על גבי הרשת נכון אני אשתוק מעכשיו ואעשה רק את העבודה המוטלת עלי כמנהלת הקהילה,לא כחברה בה. יום טוב

סליחה, לא חשבתי שזה ככה אבל

אם את מנהלת פורום אמורים לנהל אותו בכיף ולא רק לעשות את העבודה שמוטלת עלייך... זה כאילו את מנהלת מבלי שאת רוצה, אני מצטערת אם ככה את לוקחת את זה אם היית אומרת את זה קודם אולי זה היה אחרת, כי את אומרת את זה כאילו לא צריך שיהיה פורום וזהו!
אבל בסדר אם זה כל כך מפריע לך שרשורים אז עדיף באמת שנשים הכל באלבום תמונות וזהו וסליחה אם פגעתי או משהו.

מיצי007

New member
יש הבדל

אני מנהלת פורום כי אני רוצה,כי ניסיתי לפתוח אותו במשך חודשיים. ואני ניהלתי אותו בכיף. רק מה ביקשתי,שיהיה קצת יותר מסודר. אי אפשר שמישהי תבוא ותבקש לעשות שרשור תמונות של בראד פיט בכל נושא אפשרי שקשור לבראד. והוכחה לכך שלא מפריעים לי שרשורי תמונות זה העובדה שבאותו עמוד נמצא שרשור שאני פתחתי עם תמונת העירום של בראד ולא היה ממש איכפת לי אם תמשיכו. אמרתי שמעכשיו אני אעשה רק את העבודה המוטלת עלי כמנהלת ולא כחברה בה מה שמאוד חבל לי,לפני כן לא עשיתי ככה. תביני מה שתביני,בי לא פגעת זה בסדר

jt fan

New member
מיצי007 החמודה..כנסי רגע..

שמעי מותק, גם אני מנהלת קהילה.. אין מה לעשות.חלק ממהות הפורום זה שירשורי תמונות. אין אף קהילה בה לא משרשרים. את יכולה להיות קצת פחות נוקשה..וזאת ממש לא ירידה
ואמנם יש באותו עמוד שרשור..סו..
זה עושה את הקהילה מעניינת. ואני לא רואה עוד ששום קהילה קרסה בגלל "עומס שרשורים". תפוז היו טיפל'ה יותר חכמים. אני מבינה אותך.. התפקיד שהוטל עלייך הוא מלא אחריות, ואני יודעת שאת בחודש ניסיון.(כי כל המנהלים החדשים נמצאים בחודש ניסיון.) אז מותק.. רילקס.. העולם לא ייחרב אם עוד תמונה או פחות תמונה תתווסף לפורום. ואני לא יודעת מי לימד אותך על שרשורים, אבל שרשור זה אמור להיות משהו ארוך,ארוך מאוד, ועמוס בתמונות בלבד. ועניות דעתי... זה גם תורם לאיחוד הפורום.

למעלה