טוב בגלל שהפורום קצת מת אז

טוב בגלל שהפורום קצת מת אז

בואו נעשה כמה שירשורים... אז ככה באיזה גיל התחלתם לשמוע רד הוט?? אני אתחיל התחלתי לשמוע רד הוט בגיל 10 בגלל שאהבתי תסאונד ואת הבאסס בגיל 12-3 ככה התחלתי להבין תמשמעות של השירים ומאז אני באמת אוהב אותם

On drugs

New member
כיתה ז'

אני היתחלתי כיתה ז'. שמעתי הרבה סגנונות מוזיקה ורק ברד הוט הצליל תפס אותי

lollapalooza

New member
מאוחר

אולי בכיתה י"א. עם קליפורניקיישן. בחיים לא שמעתי מוזיקה כזאת ופשוט נתפסתי.

תאמת..

שגם אני שמעתי את קליפורניה קיישן בפעם הראשונה שהייתי בת 10 ככה ונדלקתי... אבל רק בגיל 13 אחרי שנתשתי אותם קצת התחלתי לשמוע אותם שוב ורק אז הבנתי את המשמעות של השירים...

איך אפשר לנטוש תfפאנק זה הדבר הכי

ממכר שיכול להיות במוזיקה חוץ מסולו גיטרה ברוק פסיכודלי ואייייייייייי יצא כבד !!!! ברצינות אבל אני לא מבין איך אפשר להפסיק עם הfאנק

טוב נו...

טוב תשמע הייתי בת 10 מה אתה מצפה... עזוב רוק פסיכודלי שהייתי בת 10 הייתי עסוקה בלבנות מקלחת מלגלבית ברביות שלי...

אMור

New member
../images/Emo45.gif אכן, הגיטריסט הראשון שלהם

והמחוק שבחבורה...
נפטר ב- 25 ביוני, 1988 ממנת יתר... הילל סלובק, יהי זכרו ברוך.

אמממ....

ראיתי על הלל סרט לפני שלוש שנים בערך ועל ההתחלה של רד הוט... כל כך עצוב....

ווא זה היה מזמן!

לפני שלוש שנים בערך... זה היה סרט על ההקמה של רד הוט באם טי וי... אז היה שם חלק שהם דיברו על הלל ועל המוות שלו...

the papercut

New member
את האמת מאז שנולדתי

אבל לא נתתי חשיבות רבה למוזיקה אבל בגיל 10 שהתחלתי ממש לשמוע מוזיקה(רוק חברה לא פופ בעעע)התחברתי יותר לצ'ילי פפרז ועד היום שאני כבק בן 15

country joe

New member
כשהייתי בן 11

כשיצא קאלי', אבל רק לפני חצי שנה בערך התחלתי לחרוש אותם ברצינות.

s n r

New member
אני קודם שמעתי גאנז עד היום אני ...

חולה עליהם ואז התחלתי לשמוע רד הוט בערך סוף כיתה ח' אבל יש לי חברים שהם שומעים מכיתה ה' והם חולים עליהם

ואני

אחי הגדול תמיד היה שומע אותם כשהייתי קטנה, וכך הם חדרו אלי עוד כשהייתי בימי הילדות הרכים (זה אומר סוף שנות ה-80 - תחילת שנות ה-90). מאז אני מתה על גיטרות ומשוגעת על הסגנון הזה של רד הוט, למרות שלא יוצא לי להקשיב להם הרבה בשעות הפנאי. אבל בכל זאת תמיד יהיה שמור להם מקום קטן אצלי ב
. (עכשיו כולם בבקשה להגיד ohhhhh סטייל ריקי לייק
).

למעלה