טוב בגלל שלעמית נימחק

B R A Y E R

New member
מנהל
טוב בגלל שלעמית נימחק

אני יקח יוזמה ויסכם לפי מה שאני זוכר: אסתי חתמה על המסמכים שתקבל אחוזים ממשרד רוזנטל כשצבי הבטיח לה שאבא שלה לא ידע מזה הם היתחבקו שבדיוק נטלי ניכנסה הם ביקשו מצבי יום חופש אבל צבי לא הסכים אבל כשנטלי אמרה שהיא עושה הפלה אז צבי אישר את היום חופש בחדר השני נועם נותן לאלמה את הטבעת ושהיא מזהה שצבי גם נתן לה היא מאססת לקבל את זה אבל שהוא מסביר לה על כוח עליון(שלא הבנתי) היא הסכימה ושהוא שם ל ה את הטבעת בדיוק אז צבי ניכנס ונועם מסביר לו איך הגיע הטבעת ואלמה יוצאת בעצבים צבי והר בפק הזו ניכנסים לבית של אלכס בהפתעה ועוקצים אותו על זה ששיקר לרב פקד ומוחיכים לו שהוא מכיר את מיכל קצב צבי מספר לעומר שנטלי עושה הפלה אבל עומר לא כ''כ שמח ועצוב בגלל זה כי התינוק הוא תינוק חיי ויכול להיות הבן שלו וצבי כועס עליו על שהוא עצוב בגלל זה אלכס נימצא בסאונה עם ויקטור וישראל מרק ושואל את ויקטור מי רצח את יכל אך הוא לא מגלה ומתחיל לקלל את אלביס שהוא לא ניכנע ושניהם צוחקים על אלכס עומר מבקש שאסתי תיכנס ומנסה לשכנע אותה לדבר עם נטלי וליגרום לה לבטל את ההפלה ומספר לה והיא שואלת אותו מה יהייה אם יהייה ילד אז הוא מספר לה על הרומן באינטרנט שהיא המומה וכשהוא מסיים היא רוצה לצאת החוצה והוא לא נותן לה ורוה להשמיע לה את אחד השירים שכתב לאהובתו בצ'אטים ושהיא שומעת היא מתחילה לבכות ולהגיד שזה מרגש אלביס מתחיל לספר לאיקה על פירסום רוזנטל שמישתמשים שם במילים גסות וכל היום אחד שוכב עם השני שם ועל נטלי ש"הישתרללה" עם נועם ועומר ועכשיו לא יודעים של מי הילד ובדיוק אסתי ונטלי שאף אחד לא שם לב שנטלי ניכנסת ואלביס שואל "אסתי איך קוראים לזאתי שהישתרללה עם 2 גברים?" אז נטלי עונה "נטלי" ואז אלביס שם לב ומנסה להגיד לאיקה שנטלי שם בזמן שאיקה מקללת אותה... הם ניכנסות לחדר ונטלי מסדרת לה את הארון בנתיים שבסלון אלביס אומר לאיקה שהוא לא רוצה שאסתי תילמד ממנה כל יום להיות עם איש אחר והיא אומרת לו "קודם שאסתי תיהייה עם גבר אחד אחרי זה נדבר" אסתי ונטלי קבהו יום למחרת ב8 ונטלי צילצלה לישראל מרק לבקש את הלימוזינה לאותו יום והוא מסכים והיא הולכת *בוקר* אלביס חוקר את אסתי לאן היא הולכת ולמה לקח יום חופש והיא לא רוצה להגיד לו ואיקה אומרת לו לעזוב אותה הלימוזינה מצפצפת והיא יורדת אלביס רוצה להציץ לראות לאן היא הלכה מהחלון אבל איקה הולכת במקומו והיא רואה משו חשוד וקוראת לאלביס שמזהה את הלימוזינה של ויקטור הוא מנסה לעצור אותה אך היא ניכנסה ושהם בלחץ יש טלפון איקה עונה ונעשהו רוצה את אלביס היא שואלת מיזה ואז הוא אומר שזה ויקטור מרק -סוף- חיחי אני חייב להגיד איזה פירסומת מצחיקה הייתה לכוכב נולד לפני הפירסומות צביקה אומר "לא לא לא אל תיתבלבלו אני לא ליאור רוזנפלד אני צביקה הדר..." וואי ניקרענו בבית כל המישפחה יש צורך לכתוב את "בפרקים הבאים"?

dboten

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

בדיוק עמדתי לשאול מה היה... פספסתי...

shv2004g

New member
לא ראיתי!

אבל הפרק שבו היא תהפוך להיות יפה יהיה הפרק הכי יפה!!!

R O O L Y

New member
נכון...אני כבר ממש מחכה לזה...

והפרק הכי הכי הכי טוב יהיה הפרק שיגלו בו סופסוף: מ=י ר=צ=ח א=ת מ=י=כ=ל ק=צ=ב=!=!=! ואני מקווה שזה יקרה לפני שיקרה לי משהו מרוב מתח...

george12

New member
בטח עוד שני פרקים יראו אותה.

כן, היו קצת בעיות במחשב אז לא הייתי כאן. עכשיו חזרתי. :) שבת שלום.

סניילית

New member
../images/Emo51.gif

פספסתי את הפרק כי הייתי בחזרות
וגם שבוע הבא אני יפספס כי ההצגה עולה בדיוק באותו יום

סניילית

New member
אני מופיעה בהצגה בתור ניצבת..

ההצגה מבוססת על הסדרה השבט [[שהייתה בערוץ 11]]

AmiTutiT14

New member
פאק... חברה שלי הייתה אצלי ולא