טוב בואו לדמיין מה קורה עכשיו בבית....

eli7r

New member
טוב בואו לדמיין מה קורה עכשיו בבית....

שי: (בצעקה כמובן) אין סיגריות אנחנו חייבים לבחור רק אוכל בסיסי. שפרה:אבל אני חייבת חסה וכוסמת ולחם דגנים שי: בסדר. עינב: אני לא מסכימה שאשכנזיםיקבעו לי אם יהיו סיגריות או לא......

רק פיצוץ על התקציב יציל את שי

ככה הוא ילכד את כולם סביב יוסי ועינב והחולשה שלהם לסיגריות. האם שי טועה או מטעה? כי שי עסק בלהכין את איתי להדחה בזמן שהוא צריך להכין את כל חברי הבית לכעוס על עינב ויוסי בלבד אם כוווולם פה אחד יצביעו עינב ויוסי הם יעמדו לבד להדחה והוא יצא נשכר מכל הענין לצערי במצב של היום עינב, יוסי, איתי, וונסה אמורים להצביע לשי וככה יעלו אותו להדחה(קבוצה 1) וכל היתר בטח יצביעו קודם כל לאיתי והשני לא חשוב....ונסה,יוסי או עינב(קבוצה 2) וככה יעלו שי ואיתי להדחה ...ועוד בטח יוסי או עינב אותם לא ידיחו הצופים לדעתי בניגוד למה שנכתב כאן (אולי אני לא אובייקטיבית...אני רוצה להדיח את שי ) שי עף הביתה.

Ping Poong

New member
המינימום זה 3 אנשים מועמדים להדחה.

יוסי ועינב לא יכולים לעמוד להדחה לבד.

shy6

New member
עינב ויוסי לא יועמדו לבד להדחה

בגלל העובדה הפשוטה שהמינימום הוא 3 מועמדים להדחה.

סול 25

New member
טובלרון אמן ואמן

פשוט אי אפשר לסבול את השפרה הזאת כבר, כמות הרוע הצביעות והשנאה שיוצאת ממנה פשוט מגעילה. לא להאמין שבהתחלה אהבתי אותה ,היום אני לא מסוגלת לראות אותה.

כמה שנאה מובעת במילים שלך !!!!!

את יכולה להגיד שאת לא אוהבת אותה, שהיא משעממת אותך אבל את אומרת פה דברים ממש מגעילים שמעולם לא נראו על המסך מצד שיפרה ,או מצד רוב משתתפי הבית אני אף פעם לא ראיתי אותה שונאת(את עינב ראיתי קצת וגם לא בהגזמה) או מתנהגת ברוע ובכלל אנשים פה בפורום שונאים בצורה ממש קיצונית ואומרים דברים מנותקים מהמציאות שנובעים מרוע בלבד ולא רק לגבי שיפרה אלה גם לגבי שאר דירי הבית. אנשים תורידו הילוך, זה רק משחק .

למעלה