טוב, בואו נארגן קבוצה להופעה של CP.

debase

New member
טוב, בואו נארגן קבוצה להופעה של CP.

DEPECHE MODE הכריזו על סיבוב הופעות עולמי, במסגרתו יהיו מספר הופעות באירופה מן הסתם... קיצר, מה הקשר ? הפורום היחסית הדוק של חובבי DEPECHE MODE בארץ התארגן על חבילה מדהימה הכוללת בשיא מופעה של DEPECHE MODE בפראג, במקומות הכי טובים.. תוכלו לראות פרטים על זה פה: http://www.depechemode.co.il/Content/DMForum/topic.asp?topic_id=1057&forum_id=1&Topic_Title=%E4%E7%E1%E9%EC%E4+%EC%E4%E5%F4%F2%E4%2E&forum_title=Depeche+Mode&M=False&S=True עכשיו הייתי הולך להופעה ההיא, אבל התאריך לא מתאים, ו DAVE GAHAN לא שר בהופעות כמו פעם.. יותר מדי (אתם יודעים מה)... השאלה שלי, למה אתם פה לא מארגנים איזה חבילה מאורגנת לאחת מההופעות של COLDPLAY באירופה, שכל האלו שממש רוצים, יוכלו ביחד (ואולי להשיג איזה הנחה, כי זה חבילה מאורגנת). מה אתם אומרים ? שווה ? מישהו בעניין בכלל פה ? (נראה לי הרבה יותר כיפי ופרקטי מזה שהם יבואו ארצה)..

תלוי כמה כסף זה ייצא../images/Emo35.gif

יותר מ19.90
*-8

debase

New member
ואוו, איזה תגובות רציניות

למי שלא יכול להרשות לעצמו, או קטן מדי, אז נע לא להגיב, תודה... רק אנשים רציניים (האם יש פורומים של COLDPLAY אחרים בארץ) ?

0mroosh

New member
וואו כמה מתנשא.

נא* סתם כד"א.
אין רע בהומור, ומכיוון שהפורום הזה מגוון ומורכב מכמה שכבות גיל, אתה לא יכול לצפות לטווח גילאים מסויים שיגיב. תודה.

SuperGirl82

New member
אני גם מעוניינת

כמובן שהכל תלוי בכסף... אבל בואו ננסה ונראה אם זה אפשרי!

אני בעד../images/Emo45.gif

כמובן שזה תלוי בכסף.... אני בעד משהו די קרוב לארץ שטיסה והשהות בו זולים.. למשל טורקיה או צ'כיה או פולין או יוון...

למעלה