טוב,בואו נפיח קצת חיים פה...

green eyes

New member
טוב,בואו נפיח קצת חיים פה...../images/Emo98.gif

בא לי לעלות פה דיון. בזמן האחרון יש מחסור רציני,לפחות ככה אני יודע, בגראס. כולם מעשנים כיף ומתבאסים. איך דבר כזה קורה? ולמה בכלל ההשפעה של החשיש והמריחואנה שונה כ"כ? חוץ מזה, אני רוצה עכשיו מילון מושגים לגבי כל סוגי העשבי עישון למיניהם. כאילו, למשל, גאנג´ה, ג´אראס וכו וכו. מה שיפה לדעתי זה שלכל אחד מהם יש תרבות שלמה מסביבו. אז יאללה, תתחילו לזרוק פה דברים. לא להתעצל!

Wedwil

New member
מחסור?

אצלנו לא מרגישים מחסור, יכול להיות שזה משהו איזורי כמו תפיסה של ספק גדול, ריסוס של כמה שדות בדואיים או דילרים שיוצרים מחסור כדי להרוויח עוד כמה בוחטות. בגלל דברים כאלה אני מעדיף גידולים ביתיים (שלא נדבר על האיכות הגדולה בהרבה).

tiger

New member
גנג´ה זה גראס (בג´מייקה).

החברה אימצו את המילה כחלק מתרבות הרגאי שכידוע הולכת והלכה תמיד יד ביד עם הרבה גנג´ה. ג´ארס זה החשיש ההודי.עוד צורה להפקת חשיש קצת יותר פרימיטיבית ובעבודת יד.בבוא העונה כל ההודים שנישארו בכפר הנידח שלהם בעמק פרווטי מתחילים לשפשף בידיים צימחייה והג´יפה שנישארת להם על היד זה הג´ארס שנאגר לאצבעות קטנות "טולות" שחורות ושמנוניות.ההבדל בין הגראס והג´ארס הוא כמו ההבדל בין דבש מלכות לדבש רגיל...טוב בערך.הגראס זה הצמח עצמו בעוד שהחשיש והג´ארס זה צורה של תמצית שהופקה מימנו.מה שמעניין זה שאת הג´ארס והחשיש מכינים מצמחים שהם זיכריים (טוב אין נקבה אחת/פרחים מה שניקרא בכל צפון הודו כי מדובר בגידולי פרא שמפרים את עצמם ולא בגידולי בית שבהם זורקים בשלב מוקדם את הזכרים כדי לקבל נקבות פירחוניות ללא זרעים מעצבנים)ואילו הגראס או לפחות החלקים הטובים שלו זה הפרחים של הצמח הניקבי כאשר כל מגדל מישתדל להיפתר מהר מהזכרים ליפני שהם הורסים לו את כל גידולי הגראס. כניראה שמה שקרה זה שהיכן שהוא באיזור למישהוא נימאס לעבוד קשה ומהחשיש (בימיוחד זה שלא מופק בדרך כל כך מיושנת כמו בהודו)הישן והטוב הוא מכניס לעצמו יותר רווחים בפחות סיכון וחשיפה...אני שמעתי שמהרגע שצהל וישראל יצאו מלבנון אחרי שנים של ניסיונות להשפיע על מגדלי האזור לגדל ירקות בימקום סמים הם פשוט חזרו לעצמם והתחילו שוב לעשות את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב:לא זה לא ג´ינס ומחשבים-חשיש.החשיש הלבנוני היה תמיד ידוע באיכותו ומאז מילחמת לבנון נעלם כימעט כליל מהשטח.הטנקים של צהל עלו גם על הקאנביס.עכשיו הוא חוזר ובגדול. חוץ מיזה מה תופס יותר מקום קילו גראס או קילו חשיש? החשיש יותר חזק ומפיל ואילו הגראס יותר מעורר וגורם להיי מסוים...לך תבין למה,הצמח הזה הוא עדיין אניגמה בעיני החוקרים אז בטח שבישביל הסטלנים.אין לי שום הסבר למה צורה כזו של THC תשפיע אחרת מצורה אחרת. אבל זו עובדה למשל שTHC טהור (שכאילו היה אמור לתת את התחושה הכי טובה) בצורת כדורים שרושמים לחולים המחלות מסוימות גורם לתחושות שונות לחלוטין מהמוכר ע"י שיטות השימוש הרגילות ומרבית החולים מוותרים על התענוג לטובת הגראס או החשיש כשהמדינה בדרך כלל מנפיקה להם אישורים מתאימים...כמו שאמרתי אניגמה. זה בערך מוזר כמו שרופא ירצה לתת לחולה מורפיום והחולה יגיד לו שהוא מעדיף לעשן אופיום והרופא יסכים... אבל כניראה ככל שזה נוגע לקאנביס עדיין רב הניסתר על הגלוי ולאכן יש פתיחות גם מהצד השני לקבל את העובדה שלתרופות הקיימות המכילות THC טהור כאילו יש השפעות ותופעות לוואי שליליות שלגראס ולחשיש אין ומה הטעם לתת לחולים משהוא נגד תופעות לוואי (כי זו הרי הסיבה העיקרית למה חולים מעשנים גראס-בעיקר נגד תופעות לוואי של התרופות הרבות אותן הם מקבלים יום יום)שעושה עוד תופעות לוואי שליליות בעצמו?אין טעם. כמובן שאין לי מוסג איך המערכת הרפואית בנושא פועלת בישראל וכל מה שאני מספר זה לפי כתבות ומאמרים בנושא שראיתי וקראתי על מקומות אחרים (קצת יותר פתוחים)בעולם. t

green eyes

New member
בואנה...אחי...סחה על הידע!../images/Emo2.gif

אתה תותחחחחחח.......אין אין עלייך......משהו משהו עלייך.....

tiger

New member
מה חשבת שסתם מקבלים כאן פורומים?

יש בחינות קבלה קשות.מקבלים רק חקלאים מתוסכלים (עדיפות לכאלה עם "מצעים מנותקים") t

למעלה