טוב - בואו נפתח דיון.. הרבה זמן לא היה

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
טוב - בואו נפתח דיון.. הרבה זמן לא היה

אז כמו ששמתם לב - רואים הבדל ושינוי ממש משמעותי בין בטי של היום לבין בתי של "נסה אותי" ו"פרפרים". קודם כל כבר בשם יש שינוי אבל גם במוסיקה דברים השתנו - היא מנסה סגנונות שלא נגעה בהם בעבר (אם זה לטיני ב"האמת שלנו" ודאנס ב"רעל" וצפו לעוד הפתעות בשירים האחרים מהאלבום שבדרך, אני לא רוצה להרוס לכם פשוט
) והיא חורגת כבר מעבר לרוק שהיה בשני האלבומים הקודמים. אני לא אתפלא אם פתאום היא תתחיל לעשות ראפ
מה דעתכם על השינוי הזה? האם לדעתם זה משפיע לטובה או לרעה על בטי? איזה בטי אתם מעדיפים - פרפרים ונסה אותי או *לא יודע איך יקרא האלבום החדש*? האם הייתם רוצים לראות את בטי מתפרעת עוד יותר? (כמו שציינתי, אני לא אתפלא אם היא תתחיל לעשות ראפ
- אם מדונה יכולה, גם בטי יכולה) ו... מישהו בכלל יודע ספרדית? הייתם רוצים לשמוע את בטי שרה בעוד שפות? זרקו רעיונות ותתפרעו.. אולי בטי תתלהב

ג ב ש ו ש

New member
אמממ...../images/Emo88.gif

אני אישית מאוד אוהב את השינוי שחל בבטי
תמיד טוב להתפתח ולהתקדם למקומות אחרים שעוד לא ניסינו ובמקרה הזה זה מה שבטי עושה וטוב שכך
כמובן שתמיד רצוי לשמוע אותה בין היתר גם בסגנון האלבומים הוקדמים ושהסגנון הזה לא ילך לאיבוד אצלה
בכל מקרה,עד היום כל מה שהיא עשתה נשמע מעולה וקליט. בהצלחה

אמממ...

אני לא יודעת אם לקרוא לזה שיפור.. כי אני אוהבת את פרפרים ונסה אותי באותה מידה כמו האמת שלנו ורק רוח וכו.. מה שכן.. יש לציין.. היא מתפרעת.!! ואני אוהבת את זה.. וכן אני יודעת ספרדית.. אני שומעת במייספייס שיר בעברית שיר בספרדית.. משום אני אוהבת יותר את הגירסא הספרדית..אבל העברית בהחלט משובחת.. הרבה זמן שלא שמעתי שיר במלואו [ נו אני מהאנשים שמעבירים בחצי השיר כדי להספיק לשמוע את כל השירים באמפי
] אבל פה אני מרותקת

nuna19

New member
אז ככה:

אני מאוד אוהבת את השירים החדשים שיצאו ורואים שבטי עברה שינוי לא רק בחיים אלא גם במוסיקה וזה נהדר. לוקחים מכל מיני תבלינים ומערבבים ביחד וזה הכי מאגניב שיש! ואם כבר בטי שרה מהצד של אבא אולי עכשיו כדאי מהצד של אמא! חחחחחחחחחחח... אבל כנראה שבטי תשבור שיניים אז אולי כדאי שלא. בכל אופן גם השירים הישנים מוצאים חן בעיניי אבל גם החדשים. לא צריך להיתפס לאותו סגנון כל הזמן.

למעלה