טוב - בואו נפתח דיון.. הרבה זמן לא היה
אז כמו ששמתם לב - רואים הבדל ושינוי ממש משמעותי בין בטי של היום לבין בתי של "נסה אותי" ו"פרפרים". קודם כל כבר בשם יש שינוי אבל גם במוסיקה דברים השתנו - היא מנסה סגנונות שלא נגעה בהם בעבר (אם זה לטיני ב"האמת שלנו" ודאנס ב"רעל" וצפו לעוד הפתעות בשירים האחרים מהאלבום שבדרך, אני לא רוצה להרוס לכם פשוט
) והיא חורגת כבר מעבר לרוק שהיה בשני האלבומים הקודמים. אני לא אתפלא אם פתאום היא תתחיל לעשות ראפ
מה דעתכם על השינוי הזה? האם לדעתם זה משפיע לטובה או לרעה על בטי? איזה בטי אתם מעדיפים - פרפרים ונסה אותי או *לא יודע איך יקרא האלבום החדש*? האם הייתם רוצים לראות את בטי מתפרעת עוד יותר? (כמו שציינתי, אני לא אתפלא אם היא תתחיל לעשות ראפ
- אם מדונה יכולה, גם בטי יכולה) ו... מישהו בכלל יודע ספרדית? הייתם רוצים לשמוע את בטי שרה בעוד שפות? זרקו רעיונות ותתפרעו.. אולי בטי תתלהב
אז כמו ששמתם לב - רואים הבדל ושינוי ממש משמעותי בין בטי של היום לבין בתי של "נסה אותי" ו"פרפרים". קודם כל כבר בשם יש שינוי אבל גם במוסיקה דברים השתנו - היא מנסה סגנונות שלא נגעה בהם בעבר (אם זה לטיני ב"האמת שלנו" ודאנס ב"רעל" וצפו לעוד הפתעות בשירים האחרים מהאלבום שבדרך, אני לא רוצה להרוס לכם פשוט