טוב, בואו נרכז מידע על האוס...

amitmis

New member
טוב, בואו נרכז מידע על האוס...

מה אנחנו יודעים על חייו האישיים ועברו? אני רוצה להאמין שלא הפסדתי כלום... תודה רבה! עמית.

pink panther 8

New member
הנה קצת מיידע

שם מלא: ג'ימס יו כלום לאורי. תאריך לידה:11.6.1959 מקום לידה: קמבריג'ד,אנגליה. צבע עניים:כחול נשוי לאישתו ג'ו לאורי. ילדים:צ'רלי,ביל,רבקה. יו לאורי התחיל את דרכו כקומיקאי בריטי מפורסם, הוא שיחק בהמון סרטי בידור בריטיים וזכה להערצה גדולה בקרב הבריטים הצעירים ולהפתעתו גם בקרב הבוגרים. יו לאורי בצעירותו היה חכם במיוחד וייצג את המכללה בבה למד בתחרות וזכה במקום השני. יו למד גם בית ספר לרפואה שאותו הוא עזב לטובת פיתוח קריירת המשחק והתיאטרון שלו. אביו של יו לאורי גם הוא היה רופא ויו מספר שהוא הושפע מאוד מאביו. זה ממש קצת מידע עליו עם אתם רוצים עוד מיידע באנגלית תכנו לאתר שלו www.hughlaurie.net

amitmis

New member
זה היה הסבר מצוין...

ובאמת תודה רבה! אך התכוונתי לדמות גרגורי האוס ולא לשחקן. מה אנחנו יודעים על הדמות... אבל בכל מקרה תודה על ההסבר...

רעיון טוב! ../images/Emo45.gif

בואו נקבץ לשרשור הזה כל מה שאנחנו יודעים עליו ונכניס לטאגליינס. זה יכול להיות מעובדות ועד למה שאנחנו חושבים על האופי שלו
אני תכף אתחיל, שתפו פעולה

pink panther 8

New member
על האוס אהההה

טוב אז האוס הוא רופא כבר 30 שנה, הוא החל לעבוד בבית החולים זמן קצר (יחסית) לאחר המקרה ברגלו, המקרה שקרה לו היה מצער הייתה לו איזה שהיא סוג של מחלה שגרמה לניוון השריר והם גילו את הסיבה מאוחר מדיי בכדי להציל את הרגל שלו ולכן כתוצאה מהסרת הגידול הוא צולע....(לא בטוח שזה היה גידול יכול להיות שזה היה זיהום אני לא זוכרת במדיוק). האוס הוא רופא ציני ובעל ביטחון עצמי מופרז(אני חושבת שזה טוב). האוס מאמין שכולם משקרים,גם חוליו ולכן הוא כל הזמן חוקר אותם ושולח את הצוות הרפואי שלו לחקור את בייתם חבריהם הוריהם וכו'. לדוקטור האוס הייתה מערכת יחסית שנראתה כאלו היא הולכת בדרך הטובה, עד שחברתו (שתשתתף בפרקים האחרונים לעונה ובעונה השנייה) אישרה את הטיפול הרפואי שהאוס סירב לו. במהלך העונה האשונה היה ונראה כאלו ישנה תקווה למערכת יחסים בינו לבין אליסון קמרון, אך גם התקווה הזו התרסקה לקרשים(במהלך הדייט שלהם ביחד הוא הבהיר לה שהוא לא בדיוק מעוניין,באופן הציני והמוזר שלו). האוס הוא הרופא שאף אחד לא ירצה, אבל בוודאי הרופא שכל אחד צריך!

pink panther 8

New member
אה ושחכתי להוסיף

האוס מכור למשכחי כאבים, חולה על משאיות ענק. יש לו ידידות נפלאה ודי מוזרה עם דוקטור וילסון. הוא נהנה מאוד להציק לקדי בכך שהוא מציק לה ורודף אחריה עם דרישות שהיא לעיתים קרובות אינה יכולה לספק אך עושה ככל שביכולתה לספק אותם. נ.ב.!! לכל הבנות בעולם עובדה מאוד חשובה על האוס!! הוא כוסון עולמי!!!!

Smash my face

New member
חחחח מסכימה לחלוטין ../images/Emo99.gif

וראיתי ראיונות עם יו לאורי.. הוא כזה מתוק ומצחיקקקקק
*מזילה ריר*

Tal2012

New member
../images/Emo9.gif חח תודה

חחחח אני מוכרחה לציין משהו, יש המון פעמים שהאוס מדבר כל כך מהר ואני לא מספיק לעקוב אחרי הכתוביות , ולכן כבר תירגלתי יכולת לא להסתכל על הכתוביות ולנסות להבין מה שהוא אומר .
זה קורע אותי כל פעם מחדש

למעלה