טוב, בחזרה לקומיקס...

illustrator

New member
טוב, בחזרה לקומיקס...

אוגוסט מתקרב, ועל פי השמועות יריד הקומיקס והקלפים השנתי לא יתקיים. אז השאלה שלי אל חברי קהילת חובבי הקומיקס בישראל היא: מה הייתם רוצים לראות ביריד קומיקס בישראל? ברור שטוד מק´פרלן, פרנק מילר ואלכס רוס לא יוכלו להגיע (לפחות לא השנה), אז אל תציעו. אבל אם יש לכם רעיונות מעשיים ומעניינים ליריד מעניין ומהנה, הבמה שלכם!

chatenoire

New member
או או או!

למרות שזה רעיון מופרע ויוצא מגדר הנורמה, הייתי רוצה השנה הרצאה של אורי פינק! ואז עוד אחת! ואם ייטב בעיני מארגני הכנס, אז גם סרט: חייו ופועלו של אורי פינק. ובהפסקת צהריים תצוגת אפנה של דמויות זבנג, בהשתתפות אורי פינק כדוגמן צמרת. ואם זה לא קשה מדי, אני חושבת שזה ראוי ויאה שכרזה ענקית תעטר את מגדלי עזריאלי לקראת הכנס, עם פורטרט של אורי פינק ובר רפאלי בתור גולן ומאיה! ואז, אם חס ושלום הוא לא עייף מדי, אפשר לדחוף עוד שתי הרצאות של אורי פינק, ראיון מצולם, יומן זבנג מתנה לכל מבקר, קעקועי-חינה של גל וסיגל לאוהבים הצעירים, תספורת נוסח ג´ינג´י במספרות הקרובות, ודוכן של האולינג וולף סטודיוס. כי זבנג זה לא הקומיקס היחיד בישראל.

Humus_Chipsalat

New member
if you look closely... אז תראה

זה לא היה בתגובה אליך.. אגב... לא הבנתי ת´שאלה שלך.... אתה מנסה להקים משהו כזה? או שאתה בקטע של תאוריה?

illustrator

New member
אני יודע שלא הגבת לי

ובגלל זה שאלתי: על מה אתה מדבר?! ולגבי שאלתך, אם יהיו רעיונות טובים, ננסה גם לממש.

או אולי...

לא יודע אם קראתם אבל בסופ"ש היתה במוסף כתבה על "אקטוס טרגיקוס" (סוף סוף חשיפה לקומיקס מוכר ישראלי ובינ"ל שאינו אורי פינק!) ולמרות שסגנון הציור והעיצוב שלהםהוא לא ההעדפה האישית שלי, הכתיבה שלהם היא בהחלט כן! הייתי שמח לראות אותם ברצף סדנאות. חוצמזה אם היו מצליחים להביא את אחד מאמני המנגה הרבים והמפורסמים הייתי שמח גם כן. אה, כן, וגם אורי פינק בסדנא מיוחדת: "איך להצליח למכור קומיקס בארץ הקודש בלי להתאמץ ב-20 שלבים..."

The Crusader

New member
לי יש רעיון

למרות שהוא דיי לא מעשי ורוב הסיכויים שלא ניתן לביצוע אבל אולי אתה או מי שמארגן את העסק יוכלו לנסות להביא את ההוא שהמציא את ספון (הגאון המיליונר) להרצאה חתימות.... סתם מחשבה אני גם שונא אותו אבל גם מעריץ אותו אךךך הפרדוקסים שבחיי היום יום חחחח

illustrator

New member
כמו שציינתי בהודעה המקורית...

קשה לי להאמין שטוד מק´פרלן יגיע. אולי שנה הבאה...

Humus_Chipsalat

New member
תארגנו לו בפארק הירקון איזה

איצטדיון בייסבול פיקטיבי... נגיד לו שיזרוק ת´כדור הראשון האגו שלו יגדל אפילו יותר... הו הו הו.. הוא יבוא! בכל אופן... רעיון... המממ.. מקום מרוכז שבו כל מיני חבר´ה יוכלו להראות יצירות שלהם.. נגיד מחשבים עם פוטושופ... סדנאת יצירה... דוכנים למכירה של ציוד לקומיקס ... כמו.. אמממ... ציוד ל"אינקרים", תוכנות... טאבלטים... עפרונות מיוחדים.. את הנייר המיוחד.. וכו´ וכו´... אה כן, ולהציג את כל החבריה של "האולינג וולף" בתור החלוצים של מדינת ישראל (במיוחד לאור העובדה שרוב הציירים והכותבים הם טינאייג´רים מוכשרים)

chatenoire

New member
איזה כיף

גם משבחים, מקלסים ומהללים אותנו וגם כותבים את שם הסטודיו נכון
. בקשר לדוכנים עם ציוד-קומיקס, אני מסכימה בהחלט! אין בראנדים מיוחדים לאמני קומיקס בארץ, ואין קונצנזוס על איזה סוג משתמשים ומה הכי טוב. כמובן שלכל אחד יש את הצרכים וההעדפות שלו, אבל תמיד טוב לדעת במה אחרים ומקצוענים משתמשים, ובכלל נהדר למצוא הכל באותו מקום. האח הידד.

green lantern

New member
להזמין אאת צבי קוייש

אני כבר אמון זמן מנסה להזמי אותו לפורום אבל איך משיגים אותו? למי שלא יודע צבי קוייש הוא אספן הקומיקס הגדול בארץ ובאמתחתו 250,000 חוברות ויותר

ykonijn

New member
זה לא כל כך נכון

לא נעים לי לפוצץ לכם את הבועה אבל אין לצבי 250,000 חוברות אלא בערך 25,000 והוא לא האספן הכי הגדול בארץ, אני מכיר לפחות מישהו אחד שיש לו אוסף יותר גדול.

למעלה