טוב ביקשתן אז הנה החוויה שלי מה2/7/11

ובלבלית

New member
טוב ביקשתן אז הנה החוויה שלי מה2/7/11

טוב נתחיל בהתחלה,מאז ומעולם הערצתי את טייק דאת. וכשהם התפרקו הייתי מאוד עצובה,הרגשתי כאילו עקרו לי איבר מהגוף. לא ידעתי מה אני הולכת לעשות .. לכן ב 2006 כשהם חזרו שמחתי עד מאוד . שוב תהיה לי אספקת מארקי
ועוד הפעם בעידן האינטרנט, NO MORE ממודעות בראש 1 ומעריב לנוער על מתכתבות NO MORE לשים מלא סלוטייפ על בול אחד מסכן שיעבור ביננו מלא פעמים אפשר להיות בקשר עם בנות מכל העולם ייאאיי
את הסיבוב הראשון שלהם לצערי לא ראיתי בלייב כי הייתי מאושפזת בבית חולים .. אבל ידעתי שיום יבוא ואני אגיע אליהם. והחלום שלי היה וומבלי. מכל המקומות בעולם,רק וומבלי. שהגיע סיבוב הקרקס מהירתי ורכשתי לי ולחברה שלי כרטיסים וטסתי להגשים חלום, חלום שהשאיר אותי עם טעם של עוד .. הרבה טעם של עוד .. ואז הגיע פרורגס. ואיתו גם הרובי איזה אושר לא רק שאני טסה לראות אותם שוב , רובי יהיה שם גם .. ידעתי שאני לא מוכנה לשום מקום אחר חוץ מוומבלי. וידעתי גפ.ם שאם אני טסה עד אנגליה אין שום סיכוי שאני קונה כרטיסי ישיבה . הבן זוג שלי עיקם את האף,הוא חשב שאם כבר אז לפחות נשב. אמרתי לו שאם הוא רוצה הוא יכול לשבת. אני הולכת לעמוד. בבוקר של יום ההופעה קמתי כולי נרגשת הערתי את בן זוגי ירדנו לאכול משהו במלום שבו היינו ,הסתובבנו קצת בלונדון . אמרתי לו שאני רוצה להגיע יחסית מוקדם כי את הכרטיסים שלי הייתי צריכה לאסוף מהקופה שנפתחה ב 13:00 .ב12:59 בערך הייתי כבר בקופות ,לבד,ישבתי וקראתי לי ספר .. כמה דק' אחרי זה התחיל להתמלא שם עם כמות נאה של אנשים. לא לקח הרבה זמן והכרטיסים הצהובים היו בידיי (יייש). כיאה לאזרחית טובה ראיתי שכתוב עליהם כניסות N או M והלכתי לחפש את הטור. חשכו עייני שראיתי כמה אנשים יש לפני..
ראיתי ששם אוהלים ומה לא .. ומלא שלטים ומלא רעש ודיבורים וישר נכנסתי לאווירה של איזה כיף !!!! בערך בסביבות 14:30 כזה הגיע איש חמוד שהציג את עצמו כמנהל הטור (כמה צחקנו שיש דבר כזהבכלל) הוט הסביר לנו מה הולך לקרות ואיך ואמר שלא נרוץ ושיהיה בסדר .. כמה שעות אחר כך התחילו לרכז אותנו יותר ,אני מניחה שזה היה בסביבות 16:00 כי את השערים פתחו ב 16:30 . לפני זה אני הלכתי לפיפי וכמה שאני צחקתי מהתור לשירותים.. לפחות הבריטים חכמים וישר נתנו לנשים גם את התור של הגברים
כמו שאמרתי בתור לשירותים ראיתי בחורה ג'ינג'ית עם חולצה כחולה שהיה כתוב עליה טים דונלד יזראל חייכתי לעצמי ואמרתי שמגינב שיש שם עוד ישראליות ומשום מה לא אמרתי לה כלום לא יודעת למה .. התחילו להכניס אותנו ואיצטדיון העצום הזה. וכשאני נכנסתי כבר השורות הראשונות היו מלאות אבל הייתי באחלה מיקום ,בצד השמאלי של הבמה די באמצע. היה מלא זמן לשרוף עד שההופעה תתחיל .. ואז הפט שופ בויז עלו (פה המקום לומר שהבנזוג שלי חוללללה עליהם אז הוא נורא נהנה) ואחרי שהם עלו טייק דאת פתאום הופיעו (טוב לא כזה פתאום).. אני הייתי בהיי.. לא נלאה אתכם ברשימת השירים כי היא ידועה.. אני רק אומר שקיבלתי לחיצת יד מרובי בפיל
ושמרתי קופנטי צהוב
כל ההופעה הייתה מדהימה ,אני דווקא הייתי במיקום שהצלחתי לראות הכל משתי הבמות אז היה לי סבבה ,הבנזוג שלי היה אחראי על הצילומים כי אני אמרתי שאין מצב שאני מצליחה לצלם אותם ,הייתי עסוקה בלהנות. ואז הגיע סוף ההופעה ואני רואה שהם לוחצים ידיים ואני שמה לב מאיפה כל אחד בא כי יש לי עוד הופעה ואני כבר בונה על השורה הראשונה ומבינה שבשביל לזכות בלחיצת יד ממארק אני צריכה להיות בדיוק באותו צד רק יותר קרובה למעבר לכיוון הבמה הקטנה . (אגב הצלחתי במשימה בערך בהופעה של ה 4 לחודש) . כולי בהיי ואז פתאום אני רואה את רובי פאקינג וויליאמס עולה לבמה ומניף לא פחות ולא יותר מאת הדגל שלנו !!!!!!!!!1111 אני הייתי כה גאה ! שמתי את צרחת חיי וצווחתי i love you robbie (ברור שהוא שמע
) וקיוויתי לעצמי שמדובר בבנות עם החולוצות הכחולות .. אבל לא ידעתי. . היו שירים שהיו מאוד חסרים לי שהופעה - הרשתי ששכחו שהיה להם אלבום בשם הקרקס.. וחבל יש בו שירים שווים . ואני מאוד אוהבת את השירים של ג'ייסון והרגשתי שבכלל לא ראו אותו בהופעה הזאת אבל הי, היה בייב!!! ה י ה ב י י ב!!! אתם לא יודעםי כמה שאני בכיתי שם!! מיררתי בבכי!! השיר שלי !! שאני הכי אוהבת בעולם!!! אמאאאאאאא וכמה חמוד מארקי היה כשהוא שר את מי שטוב לו ושמח כף ימחא
(ותודה למסך שלא עבד באותו יום ולא עשו את הקטע עם ההמנון) בקיצור זו הייתה הופעה מושלמת עם הפתעה מתוקה בסוף

איזה קטע

איך לא ראית אותנו בקופות? הייתי שם עם הדר באותו יום מבערך 12:30 נראה לי . היינו בין הראשונות היא הייתה עם חולצה של טים אורנג' ובשלב כלשהו שירי והילה הצטרפו אליינו שם .. דווקא הייתה שם ישראלית ,ידענו שהיא כזו כי היה לה משהו של איסתא ביד או משהו כזה לפי מה שאני זוכרת. מגניב לדעת שלא היית רחוקה מאיתנו ,וכיף לדעת שחשבת עליינו כשראית את הדגל
ומארקי בהחל ט היה מקסים בhappy song ורגע, זה אומר שלחצת למארקי את היד בהופעה של הרביעי? ואיזה כיף לך ,היית בהופעה היחידה שבה הם שיחזרו את העטיפה של פרוגרס ולא של TTAP .. ולמנהל של הטור אגב קוראים סאמי או סאם או סתם חתיכי
ומתי הגעת בהופעה של הרביעי ספרי ספרי

ובלבלית

New member
באמת הזוי שלא ראיתי אתכן בקופות

כי באמת הייתי שם מוקדם .. וכן לחצתי את היד למארקי ועליתי לגן עדן

Hadar07

New member
תמיד כיף

לשמוע על חוויות של אחרים, תודה ששיתפת אותנו. ובטוח ראית אותנו בתור של הקופות כי הייתי שם עם מורי לפני שהן נפתחו וחיכינו שם בתור אולי שעה. איזה כיף שהצלחת ללחוץ את היד לרובי, גם אני הצלחתי תוך כדי צילום רועד ביותר חח אוו איזה חמודה שבכית בבייב, אני הייתי כל כך בהיי שלא קלטתי כלום מה הולך במשך כל ההופעה. שמחה שנהנית וכל הכבוד לבן זוג שבא איתך ועזר לך בצילום.

ובלבלית

New member
חחח שיחדתי אותו עם פט שופ בויז

והוא היה מוכן לסבול את טייק דאת ,חוץ מזה הוא אוהב את רובי אז הוא לא סבל לגמריי

orlyshka1

New member
רוצות תמונות!

וחוץ מתמונות, סקירה של ההופעה של הרביעי ולחיצת היד של מארקי, כי למארקי וגארי לא הצלחנו להגיע בשמונה אותיות, וזה הדבר היחיד שביאס אותי.... ורק שתדעי, שאפילו שבייב הוא לא האהוב עלי, משהו בו גורם לי לקלוט בכל פעם (גם בקרקס זה קרה) איפה אני, ולהתחיל לבכות בהופעות.... איזה כיף שהיתה לנו עוד תמיכה באיצטדיון. לראות את רובי מולנו מנשק את הדגל ומניף אותו על הבמה בוומבלי זה פשוט לא משהו שאני מצליחה לעכל, עד היום. אחד הרגעים המאושרים בחיי...

orlyshka1

New member
באופן עקרוני

לא דיברתי על ביצוע, אלא על השיר עצמו, אבל גם על מה שאמרת אנחנו חלוקות.... נכון שבייב הוא לגמרי מארק, וחלילה לא לוקחת ממנו כלום, אבל צירוף המילים גארי + פסנתר בשבילי זה הפנטזיה בתגשמותה.... מחכה לתמונות :)

ובלבלית

New member
ולגבי התמונות

הן שמורות על כונן מיוחד אז יקח קצת זמן אבל אני מבטיחה להעלות

למה לא בכספת?

חחחחח, אצלנו כל כרטיסי הצילום שמורים בקופסה מתחת למיטה, והיא חסינת אש ומים

החזרת אותי אחורה

רוצה שוב פעםםם
תודה ששיתפת אותנו
בהופעה הבאה- את איתנו!! ומה קרה ב4?? אנחנו לא היינו שם... אני לא מרוצה מבייב
מה אתה נותן לקהל לשיר?? אם כבר בייב- אז כמו שצריך
http://www.youtube.com/watch?v=NPQ1mYsBOIs

ובלבלית

New member
אוי אני מתההההה

לא היית צריכה לעשות לי את זה
מארק
בייב
ברלין
אמממאאאא אני מאוהבת (שששש שחבר שלי לא ישמע )

למעלה