טוב, בי"ס זיו נשאר

טוב, בי"ס זיו נשאר

שכן משרד החינוך, החסם העיקרי מפאת דרישתו להקים בי"ס ב- 2005 על חשבון בי"ס קיים, הסיר את התנגדותו ומאפשר הקמת בי"ס תשיעי ברעננה. (עמדה אישית: כאמור, טענתי מלכתחילה שמאבק ההורים נגד העירייה וחופרי הוא פוליטי, עסקני, לא ענייני ולא אתי. ההתפתחות הנ'ל מאשררת את עמדתי זו).

lul5

New member
ההגיון והשפיות ניצחו

כמובן שההגיון והשפיות ניצחו חבל שהיינו צריכים להאבק מול ראש העיר שידאג לתנאי הלימוד של הילדים ולא להעדיף את החינוך הפרטי על הציבורי כרגע הכל טוב!! כמובן שרגע לפני הבחירות חלה תפנית בגישה של ראש העיר והבין שיש לקדם את החינוך הציבורי ראשון והחינוך הפרטי של עמותת תל"י יחכה לפיתרון נפרד ולא על חשבון התלמידים הממלכתיים וחנה סילחי לי שכל מה שמעבר לעולם האנטרסים שלך הוא לא צודק ואת ממהרת לפסול אותו

ATAF151

New member
כל הכבוד להורי זיו המופלאים

כל הכבוד להורי זיו המדהימים שלא ויתרו והצליחו לקבל את מבוקשם. אני מקווה שחופרי ילמד לקח להבא מהמקרה, גם אם משרד החינוך אומר לו שהוא יקים בי"ס ב 2005 רק בתמורה לאיחוד בתי ספר, הוא לא צריך למהר להיכנע, אלא הוא צריך להאבק ואף לקבוע עובדות חד צדדיות בשטח ולתמרן בין הפקידים והשרים במשרד החינוך. ואני מקווה שהוא ימשיך בדרך זו גם לגבי תיכון אוסטרובסקי, ולא יסגור את התיכון כדי להקים אותו בשכונה עתידית של רעננה, אלא ישאיר אותו פתוח ובמקרה הצורך יקים תיכון רביעי. ובקיצור במקום להיכנע ולהאיץ את תהליך ההזדקנות של מרכז העיר, צריך לעשות את ההפך ולהילחם נגד זה.

ATAF151

New member
לצערי, את פשוט מסלפת לחלוטין את המציאות

חופרי אמר חד משמעית ופעמים רבות, שאין מה לעשות והוא יאחד את זיו מגד במבנה של מגד ואת זיו עם צוותו הוא יעביר לבית ספר חדש ב 2005. והוא אמר שאין הצדקה לקיום בתי ספר קטנים כל כך. הוא לרגע לא בא ואמר שכל הבעיה היא משרד החינוך, והוא יאבק מולם וידרוש להקים בית ספר ב 2005 בלי לסגור את זיו או את מגד, אלא להיפך הוא הצדיק את עמדת משרד החינוך. היחידים שנאבקו למען זה הם הורי זיו, תוך כדי התנגדות חד משמעית של חופרי ואמירות שלו שדלתו פתוחה אבל ההחלטה נפלה ואין מה לעשות. המאבק היה ממש לא פוליטי ולא עסקני, ועובדתית הוא הצליח. ואגב, אני שהשתתפתי במאבק, הצבעתי בעד חופרי בבחירות, ולפי רשימת המועמדים כעת אני מתכוון להצביע לו גם בבחירות הבאות. וגם שאר הורי זיו ממש לא שייכית לאיזו כת סודית שהצביעה בעד ברוידא בבחירות.

lul5

New member
כמה שאתה צודק אטף

רק תשארו מה היה קורה אילו הורי זיו היו מקבלים את החלטת ראש העיר לסגור את בית הספר ולא היו נאבקים היום הינו נמצאים במציאות של כיתות עם מספר תלמידים גדול ורעננה הייתה מאבדת בית ספר ממלכתי גדול וחדיש ולא הייתה אפשרות להחזיר את הגלגל אחורה . כמו שאמר אטף לצערי במקום להלחם במשרד החינוך נלחם חופרי בהורים ונראה היה שקפץ על "המציאה" לסגירת בית הספר ולהעביר אותו לתל"י

ATAF151

New member
ובכל אופן מלה טובה על חופרי

שלבסוף הפסיק ללכת ראש בראש עם ההורים והסכים לנסות ללכת לכיוון של להשאיר את בית הספר זיו. אני מקווה שכעת יופנו חלק מהמיליונים שהיו מיועדים לשיפוץ מסיבי במגד עבור בתי ספר אחרים.

omnicom

New member
חנה- לא ברור איך זה מצדיק את עמדתך?

ההורים נאבקו למען ביה"ס של ילדיהם- משום שהם אוהבים את ביה"ס ותומכים בו ולא רוצים בסגירתו. המאבק היה ראוי ומוערך. למה את טוענת שהמאבק בראש העיר היה- פוליטי, עסקני, לא ענייני ולא אתי? מה פוליטי? בסך הכל הם לא רצו בסגירת בית הספר, למה עסקני ולא ענייני? מה הם רצים על זה לכנסת או מקווים להשיג מזה הון פוליטי? לא יקרה כלום אם תודי בטעותך. למדנו מזה פרק יפה בדמוקרטיה- גם כשבא בעל שררה ורוצה בצורה שרירותית (וסיבותיו עמו) לסגור בית ספר, הרי שמאבק ההורים, שביה"ס יקר לליבם הכריע את הכף, והראה את חוסר ההגיון שבהחלטה. כפי שנאמר- מה שהחל בקול תרועה רמה, נגמר בקול ענות חלושה (עם פסקה קטנה במקומון). פיאסקו!

omnicom

New member
חנה- לא ברור איך זה מצדיק את עמדתך?

ההורים נאבקו למען ביה"ס של ילדיהם- משום שהם אוהבים את ביה"ס ותומכים בו ולא רוצים בסגירתו. המאבק היה ראוי ומוערך. למה את טוענת שהמאבק בראש העיר היה- פוליטי, עסקני, לא ענייני ולא אתי? מה פוליטי? בסך הכל הם לא רצו בסגירת בית הספר, למה עסקני ולא ענייני? מה הם רצים על זה לכנסת או מקווים להשיג מזה הון פוליטי? לא יקרה כלום אם תודי בטעותך. למדנו מזה פרק יפה בדמוקרטיה- גם כשבא בעל שררה ורוצה בצורה שרירותית (וסיבותיו עמו) לסגור בית ספר, הרי שמאבק ההורים, שביה"ס יקר לליבם הכריע את הכף, והראה את חוסר ההגיון שבהחלטה. כפי שנאמר- מה שהחל בקול תרועה רמה, נגמר בקול ענות חלושה (עם פסקה קטנה במקומון). פיאסקו!

למעלה