טוב בנות הייתי.....וזה לא ספויילר!!!!

טוב בנות הייתי.....וזה לא ספויילר!!!!

היה תענוג עצום, חוויה ראשונית ויחידה!!!! הלוואי והיו לי עוד הופעות ללכת כדי לתקן טעויות!!!!!!!!!!!!! היה לי כסאות שמורים ושלמתי עלייהם הרבה... אבל.....יכולתי להיות לייד הבמה ובגלל שלא הייתי מסוגלת לעמוד אחרי טיול של 6 ימים בניו קאסל שאפרופו אני מאוהבת בה!!!!
אז נשארתי במקומות ישיבה שלי שלא היו גרועים אבל גם לא מספיק טובים
וכשכבר רציתי לרדת אז כבר לא ראיתי את הבמה וחזרתי למעלה!!!! אז בנות
מי שיש לה מקומות ישיבה שתשים זין על הכל ותגיע מוקדם ותלכו לעמוד!!!! כי אין כמו תחושת הפספוס שיכולתן לגעת בהם
... בקיצור לסיכום.... חוויה נדירה עם המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן טעם של עוד..... אם הייתה לי אפשרות הייתי טסה גם בקייץ.... איזה כיייףףףףף הייייההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nattie

New member
אחח.. הקנאה

בכל אחת מהבנות שנוסעת להופעה של הבנים... הצצתי בוידאו'ס מההופעה ואכן שוה ביותר.. (כמובן שלא אפרט מעבר לזה)
מקווה שיהיה לכן best show ever!!! דרך אגב, לא הצגתי את עצמי- אני נתי, אני בעיקר עוקבת אחר הפורום בקריאת ההודעות והתגובות, בעבר הייתי מגיחה מדי פעם לפורום של רובי וויליאמס עד שהוא, איך נאמר את זה.. נסגר
וזהו..

היי נתי../images/Emo24.gif

אני שמחה שהתגלית אלינו בסופו של דבר
נעים להכיר, אני הילה
ממממ, אני לא מתכוונת לחטט אבל, למה שלא תטוסי גם את להופעה...? נשמח לעזור לך למצוא כרטיסים באם תרצי... אז עכשיו יגיע חיטוט מסוג אחר (
)- איזה שיר את הכי אוהבת?? הממבר הכי אהוב? קליפ? איך התחלת לאהוב אותם? וזהו להיום...

Nattie

New member
רציתי להתגלות עוד קודם

פשוט לא היה לי משהו חכם לומר..
לגבי ההופעה? לא יודעת אף פעם לא חשבתי על זה ברצינות.. זה תמיד נראה לי סוג של חלום השיר שאני הכי אוהבת? מ"פרוגרס" נדבקתי עכשיו לeight letters שפשוט לא יוצא לי מהראש.. הממבר האהוב עלי הוא מיסטר רובי וויליאמס ועכשיו גיליתי את קסמו של גארי ברלו, וממש כיף לי לראות אותם יחד, בכלל את כל החמישה, זה מחמם את הלב שהכל הסתדר ככה.... קליפ?? Do what you like הפרובוקטיבי
, סתם לא.. כולם שוים נראה לי

orlyshka1

New member
ליייייקקקקק!!!

הצמד האהוב עלי, בהחלט. ואת יודעת? חלומות יכולים להתגשם. זה היה גם החלום הרחוק שלי פעם, וזה אפשרי להגשים. ואפילו ממש ממש שווה

../images/Emo45.gifI like you already

גם אני תמיד חשבתי על הרעיון של לטוס להופעה כאל חלום נושן.. פנטזיה שאי אפשר להגשימה.. אבל מה שמצחיק זה עד כמה שהיה קל להגשים אותה..! תשתעשעי לך ברעיון הזה, אם תרצי בכל זאת- יש לך כאן צבא של בנות שישמחו לעזור לך להשיג כרטיסים ולהוציא את זה לפועל..

Nattie

New member
תודה! כיף איתכן פה בפורום ../images/Emo6.gif

נ.ב- מישהי יודעת לאן נעלמה מאיה ברלינר שניהלה את פורום רובי וויליאמס בתפוז? מוזר..הייתי בטוחה שהיא תהיה פעילה פה

היי../images/Emo13.gif

ברוכה המצטרפת
אני זוכרת אותך מפורום רובי, מאיה מזמן לא כתבה כאן, אני מקווה שהיא תחזור בקרוב

!$%#&%&*U%$^@!!!!

איזה כיף לך!!! האם זה היה כל מה שקיווית שיהיה? מקווה שצילמת הרבהההה תמונות, כי כשאחזור מההופעה- אני אדרוש לראות גם את שלך
נשמח גם להעלות סיכום של החוויות שלך למאמרי הפורום
בעעע שיגיע כבררררררררררררר
אגב, את מוזמנת להעלות תמונות מניו קאסל- אני מתהה להגיע לשם יום אחד
כמה זמן היית שם?

orlyshka1

New member
איזה כיף לך!!!!!

אני ממש אשמח לשמוע חוויות, אחרי שאחזור.... באמת רציתי לדעת אם התאכזבת ממשהו? ואיך היה הקהל? זו הופעה ראשונה שלך?

טוב...

זאת הייתה ההופעה הראשונה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הלוואי ולא היחידה...
אני מצטערת שקניתי כרטיסים להופעה אחת בלבד... למרות שאת הכסף הייתי צריכה להשיג ברחוב:) שרחוקים מהבמה אז שומעים נורא את הבסים ולפעמים זה עלה על השירה!! הפט שופ בויז גם היו נחמדים עם הלהיטים שלהם...
ודבר אחרון , אם יש כסאות ישיבה אין טעם להגיע לפני שש לפי דעתי למרות שאני לא יודעת מה הלך בחוץ בשעה הזאת כי אני הייתי מחמש בפנים ישובה ומשועממת (לא לגמרי כי בעלי היה איתי) עד שבע ו... שהפט שופ התחילו.... בקיצור אני מפחדת שכל מה שאני אגיד יהיה ספויילר אז אם למישהי יש שאלה ספציפית אני אענה בכייף

orlyshka1

New member
אני גם מפחדת

שכל מה שאני אשאל יהיה ספוילר!! חחחח לא נורא, יש לך מזכרת מדהימה, ואח"כ שתראי את הדיוידי זה לנצח ישאר לך כמשהו גדול שחווית. איך אני מקנאה!!!

אתן לא מבינות....

מההופעה התחלתי ממש לאהוב את רובי!!! מה שלא קרה לי שנים..... כעסתי עליו ועכשיו אני מקבלת אותו!

איזה כיף לשמוע...

השד הוא באמת לא כזה נורא...
איך זה קרה? חחחחח הוא עשה משהו מסויים שגרם לך לחבב אותו? (חחח כמו למשל לחשוף את ישבנו
)

netastr

New member
שאלה....

אנשים שיש להם כרטיסים לישיבה יכולים ללכת לעמוד ברחבה לפני הבמה? כן, כן זאת תהיה פעם ראשונה שאני נוסעת להופענ ויש לי כרטיס עמידה.. אני פשוט סקרנית...

כןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תלכי לעמוד אל תחשבי על לשבת זו טעות שאני כל כך מתחרטת עליה!!!!!!!!!!!!! ולשאלה על רובי..... הוא פשוט חמוד ונותן כזה שואו הורס שזה פשוט ממיס אותך... הממזריות שלו... לא סיפרתי לכן שאחת מהקהל בזמן ההופעה הורידה חולצה והראתה את הציצים
וכל שד בגודל האצטדיון!!!
!! בקיצור הוא פתאום אומר לצלם שיצלם אותה ואנחנו התפקענו מצחוק
אבל היא קיבלה לדבר עם רובי באופן אישי ואפילו הוא הציע לשאול את אשתו אם אפשר שלושה
... בקיצור הוא חתיך וחמוד
אז עכשיו אני בשלישייה עם מארק גארי ורובי נהדרים שכמותם:)
בנות אני מקנאה בכן שזה לפנייכן וכל הכייף הזה מחכה לכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה