טוב בנות יקרות אני מעלה את הטריינקיס שלי

רוני325

New member
טוב בנות יקרות אני מעלה את הטריינקיס שלי

אומנם קצת מוקדם יותר מהרגיל (מתנצלת מראש) רק אספר טיפה על עצמי: שמי רוני (לא שמי האמיתי..) אני חובבת לקים איפור ונעליים מושבעת יש לי הרבה מכל דבר וזה רק מתגבר..יש לי 2 בנים (ושניהם עזרו לי לצלם ולסר את הלקים..)אז מקווה שתהנו lets get started...

רוני325

New member
הורודים:

מימין לשמאל: china glaze-flip flop fantasy אורלי: cotton candy,bongo beat,pink chocolate,buterflies לייף: 259

רוני325

New member
ורודים../images/Emo13.gif ועוד

מימין לשמאל: גייד: 350,377 מייבלין: 582 רבלון:280,762 לה צט" 333,363 הבקבוק המוזר הוא מחברה לא מוכרת עם מעט נצנוץ

רוני325

New member
סגולים:

אורלי: wild wisteria,midnight star,purple velvet,rio nights essie: perky purple גייד: 352,382,381 wow:16 לייף למעלה: 254,252

רוני325

New member
אדומים ובורדואים../images/Emo99.gif

אורלי: star spangled,thorend rose,naughty,crawfored wine גייד: 342,341 מייבלין: 382 essie: plumberry wet and wild-מעין בורדו

רוני325

New member
כחולים, וירוקים../images/Emo3.gif

אורלי: viridial vinyl,enchanted frost,snnowcon חברה לא מוכרת -תכלת ציינה גלייז: turn it turcise לוריאל: 736 wet and wild: כחול שקוף עם נצנצים color club: gossip column
לה צ'ט: 290 essie: mint

רוני325

New member
חומים, תומים, צהובים

אורלי: golden gabily לה צ'ט: 382,313 ואחד ורוד שנוסף בטעות בצד
wet and wild: חום לייף: 224 לויראל: 530 אורלי סוויט: lemoneid שורה למעלה: גייד: 360 אורלי: prince charmibg, glam rock גייד: 346 color club: explosive

רוני325

New member
לקים בצבעים שונים

אורלי: iron baterfly, pixie dust, mirror mirror לייף: 237 לוריאל: 737 לייף שקוף: 247,216 ויש את קולקציית הפלסטיק ששכחתי לצלם (לא יודעת איך הם כאלו יפים...): כתום: old school orange, אדום:retro red

רוני325

New member
את הבסיס והטופים לא צילמתי אך אומר את שמם:

בסיס של סאלי הנסן בבקבוק שקוף: hard as nails טופ של סאלי הנסן בבקבוק אדום: insta dry טופ שהופך כל לק למאט של essie: matte about you
רק רציתי לציין שייתכן והתבלבלתי בצבעים כי כשרשמתי הלכתי לכיוון של צבעים לכל חברה וקצת התבלבל לי הסדר בכל אופן אם מישהי מעונינת לדעת שם של צבע מסוים או מספר אשמח לבדוק ולומר לה... מקווה שנהנתם

למעלה