טוב בנות יקרות.

טוב בנות יקרות.../images/Emo24.gif

הבנתי .אני לא במקום הנכון ובזמן הנכון. אני משחררת את הפורום מנקודת המבט הבעייתית שלי. נוחו בשלום והחזיקו היטב בעמדותכן. כתיבה וחתימה טובה

אסתי

יומיים את מנסה להסביר שהשרשור גם אם הוא קשה הוא נחוץ ,וברגע אחד לקחת את כל הטיעונים וברחת? בואי שבי וקבלי את הכתוב באופן כללי ולא באופן אישי. גם אם לא שינינו עמדות והתבצרנו ברגשות זאת לא סיבה להרים ידיים. אל תשכחי שצריך זמן לעכל תכנים קשים ואת קצת סרבת להסכים עם כך. למרות אי ההסכמה ,יש כבוד הדדי .

עלמה 3

New member
אסתי, את טועה בגדול

תנסי לחשוב היטב... שישנם אנשים עם גישות ותפיסות שונות.. נכון, את לא חייבת לקבל את הגישות או לשנות את תפיסתך ואת נקודת מבטך, אך את מסכימה איתי שאת לא יכולה לכפות עליי את תפיסתך וגישתך ושאני יסכים איתה... וגם לך, שדרכך תואר שאולי תנסי אחרת וגמר חתימה טובה !

סול11

New member
ואולי באמת מקומה שם

אדם שאינו מסוגל לקלוט שאין דעת יחיד.והמנסה לכפות דעתו,המתייחס לחלק ממשתתפי הפורום.וחלק שני מצנזר. אולי מוטב כי ישיר במקלחת.

rolan

New member
אסתי, רק רגע אחד, נוסף....

לפני שאת יוצאת כך בטריקה... הרשי לי לשאול אותך - מדוע את לא זורמת? מדוע רק בנושאים הקשים את מוכנה לדון? ואם יש לך מה לומר עליהם (על הנושאים הכואבים והקשים), את לא כותבת מתוך בעיותייך שלך? אני רואה וקוראת את מה שאת כותבת, את מגיבה, לא מספרת לנו את מה שקורה אצלך, כן, כן שם עמוק בפנים.... שתפי אותנו, לזה בטוח נתחבר. אצה רצה לעוד פגישה, אשוב בערב, בתקווה למצוא את תגובתך הכנה והנעימה

noamic

New member
../images/Emo7.gif חבל ! ומי שנשאר כאן - צריך

להסיק מסקנות איך לעדן את התגובות. הפורום מפסיד אנשים מגוונים עם דעות עצמאיות, לא שגרתיות, מאתגרות. אתם רוצים לשמוע רק את ההד של עצמכם. זה נחמד. אבל לא מעניין. זו השניה שברחה תוך יומיים. אולי בכל זאת יש דברים בגו.

סול11

New member
מי שבורח יודע למה.

מוניק דומני שהחמצת משהוא. מגוון של דעות רק מוסיף. אבל כל נסיון לכפות דעתנו על השאר ולא לקבל, ולשלול כל דעה אחרת מקומו ב!!!!!!!!. ואולי אילו הם הנסים?.וטוב שכך. מהות כל פורום שאינו מקצועי פרופר, היא במה להשמעת דעתנו.והתוצאה נדנדה ישנה הזדהות,ישנן דעות אחרות ומטבע הדברים ישנם גם בריחות. אבל מכאן ועד השתלחויות אישיות ישנו מרחק.ומקומן של אלו הוא!!!!!!!!!.

התמודדות או התמוטטות

לבנים ולבנות שלומות, היכולת להתמודד בכנות עם הכתוב המשקפת עיתים מראה רגשי ,נפשי לא מרנין. איננה קלה. בחיי היום , במפגשים עם הסובבים אותנו ואפילו ביעוץ או בטיפול אנו נוהגים להסתייע במנגנוני הגנה להכחיש להדחיק וכו'... אבל שכותבים בפורום ודעת הכותבים חשובה לך , מוערכת על ידך , הדברים הגם אם מקוממים אותך בתחילה , בקריאה שניה או שלישית בשעת ערב או לילה , נוגעים בך. השאלה היא אם אתה מתמודד עם זוית ראיה נוספת, ואולי יש בה טיפ טיפה של אמת או עוזב ... ואת אסתי , מן הסתם טרם סגרת הדלת , השארי עמנו - הקשבה לא הזיקה לאיש לא לבנים ולא לבנות... ועוד משפט קצר "גמר חתימה טובה" יוסי

rolan

New member
שימי לב נועמיק יקרה

רוצה להסביר לך ולכל מי שטוען וטען כמוך, שאין כאן מקום לדיעות חדשות, אנשים חדשים וכו' וכו'... הפורום שלנו הינו פורום צעיר וחדש הצועד את צעדיו הראשונים ממש – עוד טרם מלאה שנה להיווסדו! יש כאן אנשים טובים, חכמים, יפים, מוכשרים, רגישים ועוד שלל מעלות כמו בהרבה פורומים אחרים. עם הזמן, נקשרו קשרים, נרקמו חברויות והחום המופץ כאן בא הישר מתוך הלב. כל אחת ואחד (וממש כל אחת ואחד), שנכנסים לכאן מתקבלים עם כל השמחה שבלב בחיבוק חם ותומך. כבר היו לנו מקרים רבים (מדי?...) של אנשים שנכנסו לכאן, ללא היכרות מוקדמת עם חברי הפורום, נתקבלו יפה, בזרועות פתוחות ומיד פתחו במתקפה נוראית, על אנשים שבסה"כ ביקשו לשתף, להיתמך ולקבל עצה להמשך ולא לעמוד למשפט של אף אחד גם לא חבריהם הקרובים ביותר!!! נדמה לי שגם במועדון חברים (לא וירטואלי), לא היו מסכימים לכניסה שכזאת לאף חבר חדש. רצוי לדעתי, שחבר חדש, קודם כל – יקרא וילמד מי האנשים, ישתלב בין חברי הפורום, ישתף ממצוקותיו וכאביו וישתלב ויתקבל. בינתיים רוצה לומר – צר לי צער רב, על מי שעזב אותנו. אני מקווה שהשכל הישר ימצא את מקומו והם את מקומם איתנו. מקווה מאוד שהייתי מובנת וברורה. אוהבת את כולם ומקבלת את כולם – בחרתי להישאר

האשמה כולה מוטלת על כתפייך

רולן , - האשמה כולה על כתפייך - את היא זאת שבנית פורום תוסס וחם , את היא זאת שמניעה את יושביו, מביאה לחיבור בין מרכיביו, סוחפת לכתיבה רגשית, יצרית, בוכה וצוחקת, והכל כ"כ אנושי והכל מכירים את הכל ובכל .... ולכן מה הפלא שמגיע אורח מתקשה הוא או היא להכיר, לדעת, להרגיש ולעיתים להיות רגיש לפצעיו ,רגישויותיו ומכאוביו של שכנו בפורום.. זה אשר אמרתי האחריות על הביית על כתפייך, וטוב שכך. יוסי

עלמה 3

New member
יוסי, חבל"ז ../images/Emo25.gif../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif

הגדרת הכי טוב שאפשר ... לחיי הבית הזה

עלמה 3

New member
רולן , אין עליך, פשוט אין |נשיק|נשי

את הכחלחלה שמביאה לנו , רכות, רגישות, שמחה , שיתוף ומלא חיבוקינים ונשיקונים וממלא לי את הלב בכל כתיבה שלך, עד דמעות... ואם אמרתי לך את זה כבר... אז הנה שוב...
אני אוהבת אותך.... אוהבת אותך .... אוהבת אותך... ואתה לא לקנא כי גם אותך אני אוהבת... גמר חתימה טובה
עלמה

rolan

New member
../images/Emo108.gifגררררררררררר

ממממממממממ מגרגרת בהנאה אוייייי
איך גרמתם לי להתרגש....
אני יודעת מה אתם ושאר החברים מרגישים, גם אני מרגישה את זה עמוק עמוק בפנים. באמת רוצה שכולם ירגישו כאן בנוח

*יערית

New member
לרולן שהיא לא רק כחולה אלא גם חברה

טובהההההההההההההההההההההההההההההההה! כשזה עמוק עוצר כל העולם ואת קוטפת כוכבים כשזה עמוק עמוק את מרגישה שלתמונה נוספו המון צבעים מה מסתתר בתוך שניה מתוקה כשזה עמוק את יודעת

rolan

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif שברתם את לבי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

oehhe

New member
שחר של יום חדש, אולי יפציע

והכוונה לא לחבל הצלה חבל לי על כל אחת (מה לעשות, בודדים כאן הזכרים) שבורחת לנו, באותה מידה שחבל לי על כל אחד או אחת שאינה מצטרפת או מצטרף. נכון, ממעט אנוכי לתרום כאן, וגם תרומתי הדלה, לפעמים לא נעימה לכולם. לא הצלחתי להעלב מדעותיו של איש כאן, האם זה מעיד על כך שאני אטום? בלתי רגיש? יעלי ואסתי, אני מאמין ששתיכן מציצות לראות את הגלים שהשאירה עזיבתכן בביצה, אתן מוזמנות לשוב לכאן תמיד, אפילו תחת כינוי חדש. oehhe 7 מילימטר ירדו הלילה על גגי. אחד מתוכם חדר אל סלוני

oehhe

New member
סליחה

משפט הפתיחה התאים יותר לכותרת המקורית ששונתה ברגע האחרון

למעלה