טוב,בניסיון לעורר קצת את הפורום

טוב,בניסיון לעורר קצת את הפורום

משחק סיפור, יש כאן מעל ל35 שירים. אני רץ, אני מוכרח להגיע לטבריה או לאמריקה אני בורח שוב, איזה זמנים מוזרים, לא מזמן הייתי כל כך מאושר שיש לי חברה, ופתאום עכשיו פתאום היום אני קולט שהיא לא תשוב.אוף,מה שעובר עלי. סע לאט אני אומר לעצמי,תוך כדי תנועה,טומי, הכל יהיה בסדר. בטיול ליליאני מוצא את עצמי מול הר סיני, ומבין שרואים רחוק רואים שקוף. פה היו נותנים מים לדוד המלך נידמה לי שסיפרו את זה באגדה יפנית פעם.... אני זוכר שפגשתי אותה, היא עמדה שם שרה ברחובות,בשמלה אדומה, הרגשתי כאילו איזה פצצת אטום בשמיים מתפוצצת, הזמנתי אותה לרקוד פתחנו במחול מטורף הרגשתי מלך העולם, ממש גיבור על עולם, זה היה ערב כחול עמוק במיוחד,הרגשתי כאילו שהיא לומדת לעוף, ואין גבולות,זה לא משהו שהיה יותר טוב מכלום, היא לא היתה אחת מאלף, זאת היתה אהבה קטנה, אבל אמיתית, לא משהו שבא והולך, ואז ככה סתם, בלי לומר מילה, היא קמה והלכה וניסיתי להגיד לה, אינך יכולה ללכת, רק אותך רוצה, את האור בחיי.

עורוס

New member
מנסה ../images/Emo113.gif../images/Emo97.gif

אני רץ, אני מוכרח להגיע לטבריה או לאמריקה אני בורח שוב, איזה זמנים מוזרים, לא מזמן הייתי כל כך מאושר שיש לי חברה, ופתאום עכשיו פתאום היום אני קולט שהיא לא תשוב.אוף,מה שעובר עלי. סע לאט אני אומר לעצמי,תוך כדי תנועה, טומי, הכל יהיה בסדר. בטיול ליליאני מוצא את עצמי מול הר סיני, ומבין שרואים רחוק רואים שקוף. פה היו נותנים מים לדוד המלך נידמה לי שסיפרו את זה באגדה יפנית פעם.... אני זוכר שפגשתי אותה, היא עמדה שם שרה ברחובות,בשמלה אדומה, הרגשתי כאילו איזה פצצת אטום בשמיים מתפוצצת, הזמנתי אותה לרקוד פתחנו במחול מטורף הרגשתי מלך העולם, ממש גיבור על עולם, זה היה ערב כחול עמוק במיוחד,הרגשתי כאילו שהיא לומדת לעוף, ואין גבולות,זה לא משהו שהיה יותר טוב מכלום, היא לא היתה אחת מאלף, זאת היתה אהבה קטנה, אבל אמיתית, לא משהו שבא והולך, ואז ככה סתם, בלי לומר מילה, היא קמה והלכה וניסיתי להגיד לה, אינך יכולה ללכת, רק אותך רוצה, את האור בחיי. 31.

light angel

New member
../images/Emo13.gif

אני רץ, אני מוכרח להגיע לטבריה או לאמריקה אני בורח שוב, איזה זמנים מוזרים, לא מזמן הייתי כל כך מאושר שיש לי חברה, ופתאום עכשיו פתאום היום אני קולט שהיא לא תשוב. אוף, מה שעובר עלי. סע לאט אני אומר לעצמי, תוך כדי תנועה ,טומי, הכל יהיה בסדר. בטיול לילי אני מוצא את עצמי מול הר סיני, ומבין שרואים רחוק רואים שקוף. פה היו נותנים מים לדוד המלך נידמה לי שסיפרו את זה באגדה יפנית פעם.... אני זוכר שפגשתי אותה, היא עמדה שם שרה ברחובות, בשמלה אדומה, הרגשתי כאילו איזה פצצת אטום בשמיים מתפוצצת, הזמנתי אותה לרקוד פתחנו במחול מטורף הרגשתי מלך העולם, ממש גיבור על עולם, זה היה ערב כחול עמוק במיוחד, הרגשתי כאילו שהיא לומדת לעוף, ואין גבולות,זה לא משהו שהיה יותר טוב (מ)כלום, היא לא היתה אחת מאלף, זאת היתה אהבה קטנה, אבל אמיתית, לא משהו שבא והולך, ואז ככה סתם, בלי לומר מילה, היא קמה והלכה וניסיתי להגיד לה, אינך יכולה ללכת, רק אותך רוצה, את האור בחיי. אוקיי, בואו נראה... עניתי על 27. בהצלחה לפותרים אחרי

light angel

New member
אההההההה ../images/Emo4.gif

טוב, אין לי כוח לפתור את זה שוב. ממילא לא עניתי על הכל. בהצלחה לפותרים נכונה

Moreiro

New member
הופ../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אני רץ, אני מוכרח להגיע לטבריה או לאמריקה אני בורח שוב, איזה זמנים מוזרים, לא מזמן הייתי כל כך מאושר שיש לי חברה, ופתאום עכשיו פתאום היום אני קולט שהיא לא תשוב.אוף,מה שעובר עלי. סע לאט אני אומר לעצמי,תוך כדי תנועה ,טומי, הכל יהיה בסדר. בטיול לילי אני מוצא את עצמי מול הר סיני, ומבין שרואים רחוק רואים שקוף. פה היו נותנים מים לדוד המלך נידמה לי שסיפרו את זה באגדה יפנית פעם.... אני זוכר שפגשתי אותה, היא עמדה שם שרה ברחובות,בשמלה אדומה, הרגשתי כאילו איזה פצצת אטום בשמיים מתפוצצת, הזמנתי אותה לרקוד פתחנו במחול מטורף הרגשתי מלך העולם, ממש גיבור על עולם, זה היה ערב כחול עמוק במיוחד,הרגשתי כאילו שהיא לומדת לעוף, ואין גבולות,זה לא משהו שהיה יותר טוב מכלום, היא לא היתה אחת מאלף, זאת היתה אהבה קטנה, אבל אמיתית, לא משהו שבא והולך, ואז ככה סתם, בלי לומר מילה, היא קמה והלכה וניסיתי להגיד לה, אינך יכולה ללכת, רק אותך רוצה, את האור בחיי. 31, נראה לי.

למעלה