טוב .... בשיא הזהירות אני שואל

funkbass

New member
טוב .... בשיא הזהירות אני שואל

אני בטוח (מקווה ) שרבים פה מכירים את jaco pastorius !! השאלה שלי היא ... האם יש פה משהו שלא מנגן בס ומקשיב לו???

OBZ

New member
בטח!

אני גיטריסט ויש לי דיסק שהוא מנגן עם פאט מת´יני שנקרא BRIGHT SIZE LIFE וכן דיסק על שמו שנקרא BIRTHDAY CONCERT הופתעתי מהדיסק הזה לטובה בכך שרוב הדיסק שומעים עיבודים מצוינים של פאסטוריוס ולאו דווקא הפגנת טכניקה פעלולנית

funkbass

New member
וואאוו איזה כייף!!

יש פה אנשים מעניינים!!
.... ג"קו אף פעם לא היה יותר מדי פלצן בקטע של טכניקה!!! הוא אמנם היה בסיסט תותח אבל הוא היה מוזיקאי ע נ ק! והדיסק של היום הולדת זה אחד הדיסקים שמוכיחים את זה!!

atazur

New member
אני לא בסיסט

ולא גיטריסט ולא פיאנסט. אקורדיוניסט זה לא אני, לא כנריסט, תופיסט, קלידניסט או חצוצרניסט. ובכל זאת אני שומע אותו, ולא רק זה אלא שאני גם אוהב אותו ואם מישהו רוצה המלצה על אחד הדיסקים הבאים (שיש לי) שרק יבקש, מסודרים לפי סדר הנאתי מהם: Word of Mouth Jaco Pastorius Curtain Call Live in New York City, Vol. 5: Raca

greblin

New member
ברור!!! הוא תותח

רק חבל שהוא מת, הביאו לו מכות והרגו אותו באיזה פאב אחרי שהוא השתכר. חבל, הוא היה אחד הגדולים והמשפיעים של ימינו ואני אומר את זה בתור גיטריסט

OBZ

New member
לא סתם הוא מת

הוא לא סתם השתכר יום אחד ומת זה היה אחרי שנים שהתרוצץ בערים כמו משוגע והטריד אנשים כל הזמן ובעיקרון היה בנאדם מטורף וגועלי הסיפור המלא

greblin

New member
בקיצור, חבל. אבל...

זה קרה להרבה גדולים וטובים שמתו בגלל שטויות. שוב, חבל.

למעלה