טוב בשעה טובה סיימתי את כל הבדיקות

טוב בשעה טובה סיימתי את כל הבדיקות

ומחר יש לי תור אצל הרופא המחוזי של מכבי והוא זה שאמור להעביר את החומר לוועדה לשם אישור. יש למשהו מושג כמה זמן לוקח לוועדה של מכבי לאשר את הניתוח ומה השיקולים שלהם באישור? מה קורה לאחר קבלת האישור ,האם אני פונה באופן עצמאי לפרופסור חרוזי לתאום מפגש וכמה זמן לאחר מכן מתקבל תור לניתוח? אגב האם אפשר מראש לבקש פורט שטוח כדי שזה לא יבלוט לאחר ההרזיה? בתודה מראש ושבוע טוב לכולם, חושבת ותוהה

רוייקו

New member
ברכותיי, חושבת.. שיהיה בשעה טובה

מקווה שאכן יאושר לך הניתוח.. התורים בוולפסון קצרים יותר מאשר באיכילוב. את יכולה לבקש טופס 17 מהקופה שלך למרפאות החוץ בוולפסון. אם כל הבדיקות שלך מוכנות וגם האישור של הועדה המאשרת את הניתוחים האלה, יתכן שכבר יקבעו לך תור לניתוח בעוד שבועיים עד חודש. את לא יכולה לבקש פורט שטוח מהתחלה. הרעיון של פורט בעל נפח גדול הוא לבלוט מתחת למשמנים, על מנת שיהיה קל להגיע אליו עם המחט לצורך הזרקת חומר. בהצלחה

רוייקו תודה רבה על התשובות

הייתי הבוקר אצל הרופא המחוזי וקיבלתי על המקום אישור לניתוח. אני אתקשר בשעות הצהרים למרפאות החוץ של וולפסון (אמרו בין 1 ל-3) בכדי לקבוע תור. תודה רבה על ההדרכה שלך . עדכון בהמשך, שיהיה לך יום נפלא, חושבת ותוהה

RomiVais

New member
לחושבת ותוהה...

המון המון בהצלחה לך!!!!!!!! אל תשכחי לעדכן אותנו. יום טוב ושבוע נפלא, רומי

תודה רומי יש לי תור לוולפסון

ליום שלישי הקרוב , אמרו לי שמי שמקבל שם הם פרופסור חרוזי וקייזר. נקוה שאצא משם עם תור לניתוח קרוב. יום נפלא לכולם חושבת ותוהה

בהצלחה

היי חושבת ותוהה, אני מצטרפת חדשה, וראיתי בזה הרגע את מה שכתבת, אז קודם כל שיהיה לך בהצלחה, וכמשיהי שעברה את הניתוח לפני 8 חודשים אני אומרת לך - לכי על זה ובגדול בלי שום חששות התוצאות מדברות והחיים משתנים לחלוטין. ממליצה לך בחום להיות מנותחת אצל פרופ´ חרוזי - אני נותחתי אצלו באסותא דרך קופ"ח מכבי. היום 8 ח´ אחרי הורדתי 35 קילו. בינתיים עד שתקבלי תור תשתדלי לטעום מכל מה שרק אפשר. תומכת מאוד ביי, שושנה אדומה

תודה רוייקו

תודה רוייקו, שמחתי לראות את הפורום הזה קיים, סוף סוף אפשר לחלוק חוויות עם אנשים שעברו את מה שאני עברתי. איזה כיף יום נעים שושנה אדומה

רוייקו

New member
פרופ´ חרוזי לא מקבל במרפאות החוץ

מי שרוצה את ההר עולה אליו
במרפאות החוץ מקבלים הרופאים שעובדים במחלקה (שהם נחשבים לרופאים מצויינים) וגם פרופ´ קייזר מקבל במרפאות.

רוייקו ,הפקידה במרפאות החוץ כאשר

קבעתי את התור ואמרתי לה שאני רוצה להיות מנותחת אצל פרופסור חרוזי, אמרה לי שגם הוא וגם פרופסור קיזר מקבלים במרפאות החוץ. בכל מקרה התור שלי הוא למחר אז נחיה ונראה. אני מתכוונת להתעקש שהוא ינתח אותי. חושבת ותוהה

רוייקו

New member
לגבי המרפאות חוץ: כפי שאמרתי.

כך זה עובד. פרופ´ חרוזי לא מקבל במרפאות חוץ. אם את מעוניינת בפרופ´ חרוזי בעצמו ובכבודו, תצטרכי לפגוש אותו באחת מהדרכים הבאות: פגישה באסותא - במרפאה הפרטית קופת חולים מכבי - בת-ים או אחד הסניפים שהוא מקבל בהם או במחלקה, למעלה, בוולפסון. כל החבר´ה במחלקה של וולפסון יודעים את המלאכה היטב (הם ספציפיאליסטים בניתוחים נגד השמנה)

רוייקו כפי שאמרת במרפאה פגש אותי

פרופסור קייזר ולא חרוזי. נאמר לי ע"י המזכירה בכרורגיה ב´ שקבעה לי את התור שפרופסור חרוזי או קייזר מבצעים את הניתוחים. האם יש משהו שאני צריכה לדעת בנוסף לפני שאני מגיעה לניתוח בעוד שבועיים? כתבת באחת ההודעות שקופת החולים משלמת עבור הניתוח והטבעת ,בקופת חולים מכבי אמרו לי שאני צריכה להשתתף במחיר הטבעת ,מחר אני אדע כמה. האם יש עוד עצות טובות לפני הניתוח? בתודה מראש חושבת ותוהה

שלגיה**

New member
חשוב להתכונן נפשית למחלקה

נכון שתהיי שם יממה אחת בלבד וזה מספיק ! תבואי עם מצב רוח טוב ותתעלמי מכל מיני דברים שם,תבואי עם מלווה כי לפני הניתוח נמצאים קצת (קצת הרבה במתח) וצריך לדבר עם מישהו קרוב..)ו וכמובן שיהיה איתך מישהו קרוב לאחר הניתוח..(חשוב להמנע ממבקרים שהם לא משפחה-כי לא נעים להיות במצב מטושטש כשעיננם זרות לוטשות לך עיניים במצב מעורפל ולא נעים...לאחר ההרדמה). והכי חשוב אם יש לך שאלה לפרופ´ קייזר או חרוזי חשוב שתשאלי לפני הניתוח. והכי חשוב -שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!! מתי התאריך?

תאריך הניתוח 6.8.01 תודה רבה מקרב

לב על האיחולים , ממש כייף לי ועוזרת לי מאוד התמיכה החמה והעצות הטובות שניתנות פה בפורם. חושבת ותוהה

רוייקו

New member
המראה של המחלקה מאוד משפיע, הן על

המנותחים והן המנתחים, האחיות ושאר הצוות. אני מוכן להתערב איתכם, שעם העברת המחלקה של איכילוב למיגדל האישפוז החדש, ישתפרו שם פלאים גם סטנדרטים של עבודה ויחס למנותחים שם. אין מה לעשות. המראה של המקום משפיע על כולם.

val

New member
למען ההגינות, יש גם צדדים אחרים!

בתור מישהי שבילתה במחלקה הזו יותר מחודש בזמנים שונים, בסיטואציות שונות ומסיבות שונות. זו מחלקה כמו כל המחלקות. יש שם רופאים זהב, ורופאים שהם בשכרון חושים מזה שהם משחקים אותה אלוהים. ויש שם אחיות זהב, ואחיות שהן ארד ולפעמים צריך להעמיד אותם במקומם (את האחיות ואת הרופאים). הם אנשים. הכי חשוב, שבכל משמרת יש גם את אלו שיש להם לב זהב. בכל אופן, כדאי שיהיה איתך מישהו צמוד מרגע שתצאי מחדר התאוששות ועד הערב שאז כבר מן הסתם תוכלי לצאת מהמיטה לבד. מישהו שיחייך אליך, ילטף וידאג. במידת הצורך אף יתפעל את הצוות הרפואי ויעזור לך. ב ה צ ל ח ה !!!

למעלה