טוב, גם אני טעיתי

מה מדליק נשים ../images/Emo35.gif

מתוך: מערכת MSN אם תעשו סקר קצר, על מה גורם לנשים להתאהב עד כלות, תקבלו תשובות רבות. האם זה שרירי חזה מפותחים? פרחים ללא סיבה? בטחון ומחמאות? לגרום לנשים להתאהב זה עניין לא פשוט. אך אל דאגה, אנחנו נספק לכם חלק מהמרכיבים הבסיסיים. 1. אינטליגנציה. "אני לא צריכה גאון, אומרת מרואיינת בת 25, "אבל אני רוצה שיהיה מעודכן במה שקורה מסביב ויוכל להביע את דיעותיו". זהירות: אל תתעלמו מרגשות. גם אינטליגנציה וגם רגשות חשובים מאד. 2. חוש הומור. "בחור שמצחיק אותי – בין אם הוא מצחיק היסטרי או ציני ושנון, ידליק אותי מייד", אומרת מריסה בת 42. אל תתאמץ אם אתה לא קומיקאי מלידה, עשה זאת באופן טבעי. היכולת לצחוק מעצמך ולהתנהג בקלילות יכולים לעשות זאת טוב באותה מידה. 3. תשוקה. "בחור שחי את החיים שלו במלוא התשוקה מושך מאד", אומרת בטי בת 33. "הפנייה של התשוקה והאנרגיה הזאת למערכות יחסים הוא משהו שאי אפשר לעמוד כנגדו". 4. התחשבות. "בחור מתחשב הוא בחור יפה", אומרת קטי, בת 29. "בחור שדואג מה את חושבת, ואיך את מרגישה הוא מקסים". אנחנו מוסיפים טיפ בונוס: נימוסים בסיסיים הוא סימן טוב לבחור מתחשב. פתח לה את הדלת, שאל אותה איך עבר היום, ואתם יודעים איך להמשיך... 5. כנות. "כאשר גבר נפתח בפניי – במיוחד על משהו אישי – זה מראה כמה הוא מכבד אותי", מציינת לסלי, 38. "יש משהו מתוק בפגיעות של בחור שמספר פרטים אינטימיים על חייו". זהירות: אל תגזימו עם זה. היא לא צריכה לדעת עם כמה נשים יצאת בעבר, למשל. 6. גמישות. "אני אוהבת בחור שבטוח בעצמו, מעיז וספונטני, אבל אני גם מעריכה כאשר יש לו תוכנית והוא הולך איתה". מספרת מרואיינת בת 40. "זה נשמע כמו סתירה, אבל אם הוא יודע איך לשלב בין הדברים, הוא יקטוף את התוצאות. 7. שלווה. "יש משהו מפתה מאד בגבר עם גישה חיוב לחיים", אומרת רבקה, 36. "תנו לי בחור שלא נותן לדברים הקטנים לשגע אותו". 8. שיווי משקל. רק עבודה בלי הנאה משאירים את ג'וני בחור בודד. "זה מדליק לחלוטין לצאת עם מישהו שמצליח ליצור שיווי משקל בין עבודה, תחביבים ומערכת יחסים" אומרת קנה, 43. "שאפתנות ודרייב הם נפלאים, אם הם במידה המתאימה, אבל אם הוא באופן קבוע מעדיף עבודה או חדר כושר, זה נגמר". 9. שאפתנות. "אני נמשכת לגברים שיודעים מה הם רוצים, והולכים על זה", מסביר מישל, 23, "אבל הם גם צריכים להסכים שמישהו יוביל אותם". 10. הראה לה מאמץ. "בחור שמתאמץ לגרום לי להרגיש מיוחד, אני לא אוותר עליו", אומרת ג'קי, 32. "אני לא מחפשת מחוות גדולות. שיביא לי צדפה מהחוף. שיתקשר כאשר אני חולה. הדברים הקטנים האלה הם הרבה מאד". אם אתם מרגישים קצת לא בטוחים במשיכה שלהם למין החלש, ערבבו את המרכיבים האלה, ומי יודע אולי תהיו הגבר המושלם

../images/Emo6.gifכמה נכון../images/Emo6.gif

ולא , כסף לא מצוין כאן.. ולא סתם.... תחשבו על זה בנים!

דן צ

New member
טוב, גם אני טעיתי

שלוש הודעות באותו נושא ואין אף תגובה אחת?? שומו שמיים!

למעלה