טוב , גם אני קיבלתי מסר

ינוקא1

New member
טוב , גם אני קיבלתי מסר

וצר לי להוסיף על המסרים האפוקליפטים של הקוסמת , אך לצערי קיבלתי מסר כי כנראה שיש מלחמה באופק בשנה הקרובה ועלינו להתכונן.

ככל הנראה , דעאש כבר שולט למעשה בירדן , המלך הירדני מהפחד על חייו משתף איתם פעולה.
הם כבר בונים בסיסים בירדן ככל הנראה , ונראים כלפי חוץ כצבא ירדן.
בתמורה המלך הירדני יקבל הודעה מוקדמת לפני שהם ישתלטו על המדינה , והם יאפשרו לו לברוח לאירופה עם משפחתו.
ישראל צריכה להתכונן תוך חצי שנה להתקפת פתע מכיוון ירדן ולבנון , דעאש יהיו מצויידים היטב בנשק ירדני , סורי , ועיראקי ומנוסים בלחימה.
אסור לזלזל בהם , וגם הסיוע הרוסי לא באמת יכול להציל את אסד.

אובאמה \ נשיא אמריקאי אחר לא יעזרו , הם מחכים שהם יגיעו לישראל ושישראל תרד על הברכיים , ואז אולי יעזרו לה.
המלחמה תהיה ארוכה , כחצי שנה.
יגייסו למלחמה כמעט את כל מי שיכול להילחם , כי כנראה שהמימסד הבטחוני נמצא בסוג של שאננות , וזו תהיה מתקפת פתע לא קלה.

לא לתכנן יותר מידי תכנונים , ומומלץ לחסוך בתקופה הקרובה.

עד כאן המסר , זה בגדול מה שקיבלתי , כמובן הכל יכול להשתנות לטובה , ונקווה שזה לא יתממש , או שלפחות יתממש בצורה טובה יותר ממה שכתבתי כאן.

פשקרב

New member
איך קיבלת ? - בדואר ישראל או ע"י שליח מיוחד ?

כי, כידוע, הדואר בזמן האחרון לא משהו משהו....

לפחות זו תהיה המלחמה האחרונה באנושות

ויש סיכוי גם לפצצה לפי הנבואות אולי אבל לא שיש יותר מידי מה לעשות בנידון חוץ ממה שכתבתי כבר אני הפסקתי לחשוב על זה . התעייפתי פיהוקקקק

כשטרחתי להתעניין בזה דיברו על אופציה של פצצה שממיסה בשר אך

דברים אחרים או משהו כזה.
וישראל תהיה לבד במערכה ולכן צריך להתפלל ולעשות מעשים טובים מצוות וכולי מי שיכול.

רותי 11

New member
הגיוני ברמה מסויימת אבל ...

גם אני
קראתי שישראל מודעת למלחמה הזאת
ושהם ביחד עם ארה"ב וירדן מוכנות לכך
וזה לא תקשור זה מהחדשות.
ישראל וארה"ב מודעות לכך שצבא ירדן
הוא חלש והוא לא באמת יוכל לעמוד
במתקפה מול דאע"ש

למעלה