טוב,גם אני רוצה,גם אני רוצה !!!

שלגיה**

New member
טוב,גם אני רוצה,גם אני רוצה !!! ../images/Emo108.gif

להגיד לכם איך היה: אני לא אכתוב לכל אחד/אחת מכם כפי שכולם/ן עשו כאן ,אני רק רוצה לומר שתמיד אחרי פגישה בפורומים (ואני עם ניסיון של פגישות מהעבר של מפגישות שתמיד היו מוצלחות) תמיד אחרי פגישה משהו משתנה,פתאום יש פנים יותר "מוכרים" אחד לשני,נכון שיש אנשים שראיתי יותר מפעם אחת...בעצם זו היתה הפעם הראשונה שראיתי את אורית ,צפרדעית,רועי ב..) ...את כולם כבר הספקתי לראות בעבר .. אז מה אני רוצה לומר? שמפגש בשבילי הוא תמיד משהו מפוזר ורחוק יותר מהמפגש שיש לי עם כל אחד ואחת כאן בפורום. כאן מול המסך,אני מרגישה שהדיון במידה ויש) הוא אישי ונוגע בפנוכו אצל כל אחד. אתמול הייתי מפוזרת,לא יצא לי לדבר עם חצי מהאנשים כי הייתי תקועה בתוך הספה בסוף...התייבשתי מהשרות של יטבתה... ורציתי משהו אינטימי יותר,שקט ופחות המוני.. אולי מקום הישיבה עשה לי קלסטרופוביה תרתי משמע. היה לי דיון מעניין עם רומי וצפרדעית בנושא הניתוח (שלבים,למה כן,למה לא ועל פחדים אחרים...) ,שכנעתי את אורית לקנות את ה"אויב" שיישב בבית ...כלומר המשקל...כך היא תוכל לדעת איפה היא נמצאת.. (שמחה שקנית אורית...) וכמובן לשמוע מאורית את הסיפור שלה שלא התעמקתי בו מעל דפי הפורום...ועכשיו הוא נראה לי אמיץ ! וכמובן ישבה קרן במפגש כדי להסתכל עלינו מהצד (כך הרגשתי !) ןלבחון איך נראים/מרגישים אחרי ניתוח ולהחזיק בדעה של "תראו אני יכולה בלי". גם אני הייתי במקום של קרן ואני מקווה שהיא תצליח יותר מכפי שאני הייתי במקומה. בכלל אני חושבת שהפורום שלנו מיוחד עם אנשים יפים כמו שכתב עדי (אנשים שכל הזמן חשבתי שהם יפים כשקראתי אתכם מול המסך..) וכשראיתי אתכם,כי בחרתם לחיות ולא סתם לחיות,אלא לחיות בריא ! ולנסות לנצח את השד הזה שקיים אצל כולנו (עם או בלי ניתוח,עם או בלי ירידה מסיבית במשקל,עם או בלי ניפוח)-השד הדפוק הזה של הפרעת אכילה . אם יש מקום שנח לי להתמודד עם השד הזה,זה כאן עם אנשים כמוכם ! באמת ובלי קלישאות. בכל אחד יש את הכח המיוחד שלו להתמודד עם השד הזה ולקרוא לו בשמות אחרים כשבכל פעם הוא מופיע בוריאציה אחרת. שמחה שפגשתי אתכם אתמול (אורית לא לקחת קשה את העצבים שהיו לי על יטבתה אבל נדמה לי שהמקום צריך Rrfresh רציני .... )... כל שנותר לי לומר,שתשארו אתם ושתשמרו על הפורום הזה כמו שהוא. שלכם,שלגיה

../images/Emo108.gif זה דבר חמוד

שלגיה - כן לקחתי ברצינות את העצבים כי המקום מבחינת יחס ושרות היה מגעיל אמיתי (הבלינצ´ס היה טעים) ונכון שצריך אולי לנער אותו או למצוא צקום יותא חביב מעבר לזה - השרות בעיני היה שולי מכיוון שרציתי לראות, לפגוש ולהכיר את אלו שמתכתבים איתם. ולכן לא נתתי לעצמי להתעצבן מהגועל . טוב, יש לי רעיון.......... מה דעתכם לצאת באחת השבתות לטיול לחוות האלפקות במצפה רמון???????????? ואז לא נצטרך לסבול את המגעילים של יוטבתה מממממממממממממממוווווווווווווווווו נראה למישהו??????????

הדרומי*

New member
היי אורית לא יותר טוב ספע"ש

דרך אגב יש לכם צימרים וקסדות ושכפודים. יאללה מהר לספר איך היה ולגבי מצפה דחוף נפתח שם חנות של סקאל ודבר עים אדון מנהל מה שלום אתם ושבת שלום ממני הדרומי שמפעת השבת "צוחק" לא שם סמילים.

תמיד יותר טוב.... ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

יאללה מתחילים לארגן
אבל אם במצפה רמון עסקינן - שנזכור שממש ממש קר שם אפילו עכשיו..... ובחורף אם אני לא טועה אפילו יורד שלג ו -
זה כבר משהו רציני לאנשי החוף.......... אז מה אומרים - מתארגנים?????????.. למתי?????????? שבת או שישבת???? תגיבו חברה לענין (טיול משפחות למי שיש. ולמי שרווק - בני/בנות זוג בשמחה).

הדרומי*

New member
ואולי לפני אפשרי לעשות טיול

הכנה לפני שכולם יבואו ככה איזה שבת על הבוקר ובחזרה ממצפה לנוח ולהתרענן בנווה מדבר ככה . נירא לך את.? ולמשפחה שלך תשובה חיובית מתאימה לי .

שלגיה**

New member
כבר שכחתי מיטבתה ../images/Emo9.gif

באמת אפשר יהיה לארגן יום אחד מפגש,אולי אפילו בירקון או בטיילת באמצע היום (שישי),לא משנה כשיגיע זמן לתאום-נתאם. לחוות האלפקות שמור מקום של נוסטלגיה אצלי...וחבל שאין כאן אייקון של אלפקה...או של נוסטלגיה לחילופין...

RomiVais

New member
שילגוש ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אני מסכימה עם רוב הדברים שכתבת. אבל אני הייתי רק בשני מפגשים, והתרשמתי שאי אפשר לשוחח עם כולם באותה המידה. תמיד יהיה מי שישב רחוק מדי או בפינה השנייה, אבל בדיוק בשביל זה יש עוד הזדמנויות, לא? בפעם הבאה, אסור לך לדבר עם צפרדעית, עם אורית, עם הענק החמוד, עם קרן ואיתי כמובן...... סתאאאאאאאאאאאאאם אני צוחקת!!! אבל באמת שלא יחסרו הזדמנויות לדבר עם כוווווווווווווווולם!!
והיה באמת כיף, למרות השירות שם. החברה הטובה היתה בעלת חשיבות גדולה יותר מהשירות הנורא, אז חבל על העצבים. ולפעם הבאה, אולי נחשוב כולנו על מקום אחר... בכל מקרה, היה כיף לראות אותך שוב, וכמו שאמרתי לך, נתראה לפני שיעברו שלושה חודשים
שיהיה לך סוף שבוע מקסים ונפלא ביותר רומי

gal33

New member
בפעם הבאה פשוט נזמין מקום מראש

ונבדוק האם הם יכולים לספק אותו בצורה המתבקשת, ואם לא, מקום אחר, לא חסר מקומות עם גישה נוחה שכן מסוגלים.

lir42

New member
גל יקרה

לא היית במפגשים האחרים אך הזמנו מקומות מראש וזה לא היה מסודר ולא מאורגן והם ארגנו את המקומות כאשר אנחנו הגענו ובאפרופו זו אותה בעיה אז צריכים לקחת את זה בחשבון. המך יום טוב שלך לירי

gal33

New member
זוטות! אז בפעם הבאה מדגישים בפניהם

את כל הפרטים ואת זה שהם פישלו כבר, ומבטיחה לך שזה יהיה בסדר. כל סניף שלוקח את עצמו ברצינות ידאג לזה. אם נתייאש מהם, במקום לחנך אותם, זה לא יעזור לנו.

שלגיה**

New member
תודה רומיל´ה ../images/Emo25.gif

באמת מקווה שתגיעי יותר לתל-אביב ותחילי לתכנן כאן תכניות בעיר הגדולה..מבטיחה לעזור לך ! ותתחילי לארגן את השינה שלך...מה זה השעות האלה? תיכף תגידי לי שאת מדליקה בשבילנו את השמש בבוקר ואת התרנגולים בשביל הקוקוריקו... יאללה,שבת שלום...והרבה מנוחה. שלגיה

RomiVais

New member
שילגי - ראית??? ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

אני באמת צריכה לסדר את שעות השינה שלי... זו לא בעיה גדולה מדי, צריך רק שיגרה מתאימה שתסדר את הכל. תודה רבה רבה על הרצון לעזור לי, אני בהחלט אזדקק לזה, בהזדמנות... שיהיה לך ערב נפלא ביותר, ושבוע מוצלח ומקסים רומי

קרן_ס

New member
שלגיה, מידה של אמת בדבריך ../images/Emo45.gif

במידה מסויימת את צודקת במה שכתבת עלי, בנתיים אני לא מתכננת לעבור שום ניתוח, אבל זה לא מונע ממני "לחקור" בעיניין והדרך הכי טובה מבחינתי כיום זה פשוט להקשיב או "לצפות מהצד" (כפי שאת ניסחת) ופשוט לעכל את כל האינפורמציה שאני "שואבת" מהקבוצה הנהדרת הזו, כמו שאומרים: אין חכם כבעל ניסיון. תודה לכולם על קבלת הפנים החמה ועל האפשרות להכנס לחייכם נשיקות קרן

קרן בוקר טוב... ../images/Emo39.gif

חמודה, זה ממש יופי לעשות את זה בלי ניתוח.. ואני יכולה רק להגיד לך שאני מקנאה על היכולות רק דבר אחד זיכרי כל חייך - תמיד תמיד להמשיך ולשמור ולא לוותר לעצמך לי זה ממש קשה ולכן כנראה שאני לא ממש מרזה.. כן, אני יודעת שאת העצות שלי אני צריכה ליישם לבד - אבל..... אני מוותרת וחבל.

צפרדעית

New member
שלגיה...

נהנתי מהשיחה שלנו הבלבלות עדיין בעיצומן אבל תודה שעזרת לי לסלק לפחות חלק מהספקות צפרדעית

שלגיה**

New member
צפרדעית

את מוזמנת לשאול תמיד,אפילו להתקשר אם יש שאלה דחופה. תמיד יש ספקות,גם אם הולכים לשומרי משקל יש ספקות "האם זה יצליח הפעם" בכל דבר בחיים יש ספקות ובלבולים,במיוחד אם זה כרוך בשינוים שעלינו לעבור ושעשויים לשנות את חיינו וניתוח הוא אכן דבר שעשוי לשנות חיים בכל מקרה. אני שמחה שאת חוקרת ובעלת ספקות ובלבולים(גם אני הייתי כמוך בדיוק)-כך אני מאמינה שתהליך ההרזייה שלך- ולא משנה באיזו דרך תבחרי ילווה בהשלמה עצמית ובנכונות לעשייה למען עצמך. גם אני שמחתי ונהנתי לדבר איתך. יום טוב, שלגיה

למעלה