טוב, גם לי יש שאלות...

popi199

New member
טוב, גם לי יש שאלות...

על תרנגולות. הבאנו 4 ערביות אתמול. העניין הוא שהם הגיעו דיי "בהפתעה". יש לול אבל אין גג ללול, הקירות הם קירות של 2 מטר והן עפות, יש דרך לגרום להן לרצות להשאר עד היום בערב? השכן שלי מגדל כלבי סאלוקי והן צ'יק צ'ק נאכלות אם הן מתחילות להסתובב. מה גם שלי בעצמי יש זוג כלבי שמירה שלא קיבלו הרבה זמן עוף. דבר שני, מה הן אוכלות? חובה לתת להן תערובת או שאפשר להתספק בדברים מהבית??? ואם כן, כמה שק תערובת אמור לעלות (כדי לדעת אם זה כדאי לקנות מהחנות חיות פה). הן בעקרון בשביל ביצים. אשמח לכל מידע על טיפול שיכול לעזור להן להטיל. אגב, מישהי אמרה לנו שהביצים של הערביות קטנות יותר, נכון או לא נכון? תודה מראש לעונים :)

תתחדש

1. יקח בערך כשבוע שבועיים עד שהן יסתגלו וישארו באותו מקום, לכן אני ממליץ לא לוותר ולסגור את הגג... 2. אפשר בעיקרון לתת להן הכל מכל השאריות של הבית, אבל הבנתי ומניסיון שלי שתערובת מטילות אפילו הקצת שאני נותן מעודד את ההטלה, המחיר ההגיוני לשק של 50 קילו זה 100 ש"ח (היה אפילו 80 אבל המחיר עלה בגלל התירס) 3. בעיקרון הביצים של הבלדי יותר קטנות מהביצים המסחריות וזה מובן כי המסחריות זה העבסה מקסימלית, והן חיות כשנתיים אז לא ממש אומר כלום, אגב יש לנו לפעמיים ביצים כמעט בגודל מלא

למעלה