טוב דברים פה לא זזים

funkbass

New member
טוב דברים פה לא זזים

אני אפתח לכם דיון קל!! יש שאומרים " jazz מוזיקה למוזיקאים" מה אתם אומרים?

audiofreak

New member
מה זה קשור?

אולי זו מוסיקה מפותחת יותר מה "מיין סטרים" כיוון שיכולת הנגנים בה ברמה מאוד גבוהה, אני חושב שכל אדם המעריך רמת נגנים וביצועים מדהימים יתחבר לאיזשהו פאן בג´אז ללא קשר למגע ידו באיזשהו כלי...

ofirmoon

New member
לגבי שאלתך על ג´אז

ג´אז היא מוסיקה לאוהבי סגנון הג´אז .נכון שזוהי מוסיקה שבהתחלה קצת קשה לעיקול ובזה יש יתרון למוסיקאים(שגם אני מוסיקאי) לכן צריך להיכנס לאט לאט מבלוז ג´אז קל והלאה ולהינות ממוסיקה גאונית ונעימה לאוזן ללא שום צל של ספק.

Sir Humphrey

New member
ג´אז היא מוסיקה...

לאוהבי ג´אז. פשוט לאנשים שנכנסים לזה. לא חייבים להיות מוסיקאים כדי לאהוב ג´אז. האמירה הזאת היא אמירה התנשאותית שאין לה שום ביסוס ושום תקיפות. זה פלצנות ג´אזיסטית שנתקלתי בה אצל יותר מדי נגנים. וכמו שאתם יודעים, הג´אזיסטים הגדולים הם לא ג´אז-סנובים בכלל. רק אלה שחולמים להיות כמוהם וחושבים שאם הם יגידו שכל השאר זה זבל זה יהפוך אותם למוסיקאים גדולים משתמשים בביטוי הזה. אני כמובן לא מאשים אותך FunkBass באיזושהי גישה כזו, אחרי הכל האלת שאלה לדיון, אני רק עונה לך.

funkbass

New member
אי אישית לא ממש

רוצה להיות כמו אף אחד ..... אני מנסה לבנות סגנון משלי ... אבל סבבה לא לקחתי ללב ... אני מכיר אנשים שעליהם אתה מדבר .... אני ממש שונא כאלה שאני שואל בהתלהבות אם הם מכירים את x ו y והם עונים ... כן יש לו סולו בסולם מינורי מיוחד והוא לרוב משתמש במבנים כאלה וכאלה ... who gives a fuck .... אני רק רציתי לדעת אם יש פה אנשים שהמוזיקה הזאת מעיפה אותם למקום אחר .... כמוני מבלי לזיין את השכל יותר מדי ברמת המוזיקאי .... אני מקשיב למוזיקה כמוזיקה ולא רק לבס כי אני בסיסט או לסולם כדי שאני אוכל להגיד שאני יכול לנגן את זה... בקטעים שאני ממש ממש ממש אוהב אני מכיר כל צליל בע"פ .. בס תופים (כולל מצילות) גיטרות קלידים כלי נשיפה ........ אפילו משולש ,אם יש .. כי החלק החשוב זה התוצר הסופי ... קטע המוזיקה!!!!

למעלה