טוב... דחוף!!!

ShaniOkt03

New member
טוב... דחוף!!!

אני ממש חדשה בענייני האו.סי- התחלתי לראות בערוץ 10 וזה בערך הפרק ה5, ובגלל שאין לי יס זה דיי בעייתי. א ב ל, עשיתי טעות אנושה וראיתי אצל חבר שלי פרק מתקדם שבסוף התנגשה בקריסטן משאית. מישהו יכול להגיד לי אם היא מתה?? (טוב נו וקצת ספוילרים על הפרקים הבאים- אני בפרק שירו בלוק ביד במסיבה)

P a r i s

New member
מהההההה?

את מדברת על העונה הראשונה (שיירו בלוק)... יש עוד המון זמן עד התאונה של קירסטין! זה בסוף העונה השנייה..!

שלטון

New member
קיצר../images/Emo58.gif

אני מניח שזה ספוילר לצופי העונה הראשונה. קירסטן לא מתה והיא מבריאה בזמן שלא היה מבזה אצן אולימפי למרבה ההפתעה ואני ממליץ לא לראות ת'פרקים ביס עדיין יהיו מספיק שידורים חוזרים

dorin266

New member
גרררררר,|ספויילר| מעליי!

אני יודעת שזה קשה להאמין אבל יש פה כמה אנשים שרואים אתהסדרה בערות 10, ואם את אומרת דברים כאלו, את ממש הורסת להם! אתם חייבים להפסיק להיות אגואיסטים ולחשוב על אחרים, אז בבקשה, אם אתם כותבם ספוילר בהודעה, תזהירו לפני.

R i s a

New member
הקטע הוא...

שאלו שרואים ביס חושבים שזה ספוילר של ארה"ב אז הם לא מסתכלים ולא עונים. פעם כשלא היה בערוץ 10 היה די ברור לאיזה ספוילר הכוונה. ככה שנשארו עם ההרגל לעשות ספוילר רק מעל הפרקים של יס. ככה זה.

R i s a

New member
-.............-

אז ככה: כשהשידורים היו רק ביס ובארה"ב צופי יס ידעו שספוילר הוא לשידורי ארה"ב. כשהתחילו השידורים בערוץ 10 ובאו לפורום צופי הערוץ הם רצו שנעשה
כשיש הודעה מספיילרת בשבילם. אבל... אי אפשר
הרי נגיד אני אכתוב הודעה על איך ביס קרה ככה וככה וזה ספוילר לערוץ עשר... אני כותבת
אבל - צופי יס לא יודעים שזה ספוילר רק ל-10... באלגן הא? חוץ מזה... ערוץ 10 רק בפרק חמש בעונה הראשונה מה שהופך את הפורום הזה לספוילר אחד שמן וגדול

Lirchu

New member
ד"א ../images/Emo13.gif

אני אוהבת ספויילרים! אז אם בורח לכם מדי פעם אז לא נורא
אבל באמת כדי שיהיה יותר נוח להבין פשוט אפשר לסמן
, על איזה עונה מדובר ועל איזה פרק. נראה לי הכי פשוט לא?

aviGODFATHER

New member
תסתכלי בצד שמאל ../images/Emo26.gif

את רואה תמונה עם הסמל של YesWeekend
יפה
הפורום הזה הוא של The O.C מטעם יס וויקאנד. כמו שאמרו פה, לצופי ערוץ 10 כל הפורום הזה הוא בעצם ספוילר אחד ענק. לפני שערוץ 10 התחיל לשדר, היה ממש קל לדעת מה מדבר על הפרקים בקצב של YES ומה בקצב של FOX, אבל אם על כל הודעה שנושאת תוכן על משהו שקרה מעבר לפרק 5 בעונה הראשונה, זה לא יהיה ממש קל. זה כמו שתלכי לפורום בחו"ל של הסדרה ותבקשי שיסמנו ספוילרים על הודעות שמדברות על פרק שהם ראו לפני יומיים... לילה טוב וצום קל!

למעלה